siz olsaniz?

fistikli_lokum

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
72
19
13
33
Merhabalar yaklasik 1 hafta once 4yil beraber oldugum erkek arkadasimdan ayrildm. İkimizde sevsekte son zamanlarda tartismalarmz cogalmisti. Babama tanismaya geleceklerini soyledigimde, buna razi olmadigini ayrilmami soyledi. Bende aramizin sogudugunu soyleyerek ayrilmak istedigimi acikladim. İkimiz icinde kolay olmadi ama su an ayriyiz. Hala ne yaptigini nereye gittigini merak ediyorum. Onu gercekten seviyor muyum yoksa daha yeni bi ayrilik oldugu icin mi bilemiyorum. Bazen babama ragmen tekrar onunla olma dusuncesi var, bazende babamin rizasi olmadigi icin olmamali diyorum. Sizce ne yapmaliyim?

Bu arada inanir misiniz bilmiyorum ama ben inanaraktan istihareye yatmistim. Acikcasi dini vazifelerini tam yapan birisi degilim ama yinede yaptm. Ve 2gece kirmizi renk gordum. Bu da etkili oldu kararimda. Sonrasndada bilincalti olabilcgni okudum

Babam bizi esimle o kadar ayirmaya calisti ki... Ama ben hic kulak asmadim. Gitti esime sen 900 tl ile nasil ev gecindirceksin dedi, esimin ailesine hep bi kulp buldu, surekli beni sucladi, siz bi halt mi yediniz boyle acele ediyosunuz dedi ooo neler neler:KK51: Ama asla babamin lafiyla esime sirt cevirmedim. Sen cevirdiysen zaten sevgin bitmis gibi geliyor bana.
Hani iliskiniz dort senelik bi iliski, kisa sureli bisey olsa neyse derdim de, dort sene...

Zaman her şeyin ilacı derler,fazla üstüne gitmeden zamana bırakmak lazım. Su akar yolunu bulur,canınızın sağlığı daha önemli

Benim ilk erkek arkadasimdi, su an o vicdan azabini gerckten cekiyorum ama babamada rest cekemedm. Cunku bu zamana kadar bana gercktn buyuk fedakarliklar yapti. Hic boyle birsy yasayacagimi tahmn etmzkn, hayatimn en buyuk kararimi aliyorm. İnsallah Allah utandirmaz

Benim ilk erkek arkadasimdi, su an o vicdan azabini gerckten cekiyorum ama babamada rest cekemedm. Cunku bu zamana kadar bana gercktn buyuk fedakarliklar yapti. Hic boyle birsy yasayacagimi tahmn etmzkn, hayatimn en buyuk kararimi aliyorm. İnsallah Allah utandirmaz
Sen ondan cok kazaniyorsun babanin sorun ettigi bu mu?

Asil istememe nedeni aklinda bi baskasi olmasi. Ama bana soyledigi eski erkek arkadasimin asgari ucret, benimse ondan biraz daha cok kazanacigimi ve bunun sroun olusturabilecegiymis

Bunu onun yerine sizin düşünmeniz gerekirdi sonuçta, benim için babamı ikna edebileceğim bir sebep. Aklında başka birisi olmasına hiç girmiyorum onu zaten isterse en muhteşem baba olsun kabul etmem.

Bunu onun yerine sizin düşünmeniz gerekirdi sonuçta, benim için babamı ikna edebileceğim bir sebep. Aklında başka birisi olmasına hiç girmiyorum onu zaten isterse en muhteşem baba olsun kabul etmem.
Asil olay aynen bu, babayi ikna etmek...
Olmuyorsa da ikna etmeye calismak.

Ailenin rızası yoksa inan altından bir durum çıkıyor.
ALLAH hakkınızda hayırlı ise nasip etsin. Değilse içinize soğukluk versin.

Evet babami ikna etmek zor olacakti ama olacakti belki. Peki ilerde bu gercktn hic bi soruna yol acmaz miydi?

Bazen hayatta kararlarimizi tek basimiza vermeliyiz bence tabi saygi duyulup fikir alinmasi gereken aile buyukleri var ama ask bu sevgi hayatta bunlari bulmak da kaybetmek de cok zor..

Evet babami ikna etmek zor olacakti ama olacakti belki. Peki ilerde bu gercktn hic bi soruna yol acmaz miydi?

4 sene zarfında bu konu hakkında bir kesin bir fikri olması gereken kişi sadece sizsiniz sonuçta, babanız evlenmeyecek o insanla. Ben tanıştırmak için karşılarına çıkardığım insanın sorabilecekleri veya akıllarına takılabilecek her şeyden önce kendim emin olarak çıkardım. Başka türlüsü olmazdı. Öteki türlü nasıl ikna edeceksiniz zaten anne/babayı? Neden inansınlar ki?

4 sene zarfında bu konu hakkında bir kesin bir fikri olması gereken kişi sadece sizsiniz sonuçta, babanız evlenmeyecek o insanla. Ben tanıştırmak için karşılarına çıkardığım insanın sorabilecekleri veya akıllarına takılabilecek her şeyden önce kendim emin olarak çıkardım. Başka türlüsü olmazdı. Öteki türlü nasıl ikna edeceksiniz zaten anne/babayı? Neden inansınlar ki?

Yalniz bazen insanin istegiyle gerceklesen bir olmuyor, daha dogrusu planlandigi gibi gitmiyor. Ben babamin soracagi seyleri tabii ki tahmin ediyordm, ama o razi olmadigini kafasnda bitirdigi icin ztn her soyledigime bir bahane bulacakti. Bu yuzden dogru yolun bu olacagini dusundum.

Back
X