• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaniz?

Gerçekten çok seviosan kimsenin durmasına izin verme. Ha tabi mantıkda şart tabi. Sen çok kazanıosan bu ilerde senin için değil karşı tarafa bi işe yaramıorum hissi verirdi. Ama senin için tek sorun babansa halledilirdi o ya :/

Yalniz bazen insanin istegiyle gerceklesen bir olmuyor, daha dogrusu planlandigi gibi gitmiyor. Ben babamin soracagi seyleri tabii ki tahmin ediyordm, ama o razi olmadigini kafasnda bitirdigi icin ztn her soyledigime bir bahane bulacakti. Bu yuzden dogru yolun bu olacagini dusundum.

Sonuçta konu için kendi hayatımızdan bildiğimize göre yorum yapıyoruz, inat ve katı görüş için bir skala olsa benimkiler 10 üstünden 8-9 civarında olurlar, o bakımdan benim yolum da doğruydu, sizin ayrılma kararınız da kendinize göre doğrudur o zaman. En kısa sürede unutursunuz umarım.

Diğer seçmediğiniz yollardan bahsetmeye gerek yok aslında ama, babamın maaş vs. bahanesi, benim önceden bildiğim ve gerçekten emin olduğum "ben onu paramla ezmem ve o da çalışkan ve sorumlu bir insan." sözümle kırılamıyorsa ben sevdiğim insanı seçerdim, babam benim iyiliğimi istemiyor olurdu o zaman, mutluluğuma köstek oluyor olurdu. Yaptığı fedakarlıkları kaale almamak değil bu, bana güvenmemek. O zamana kadar kendi kızını tanıyamayan insan düğünden sonra da isterse tanır.

Gerçekten çok seviosan kimsenin durmasına izin verme. Ha tabi mantıkda şart tabi. Sen çok kazanıosan bu ilerde senin için değil karşı tarafa bi işe yaramıorum hissi verirdi. Ama senin için tek sorun babansa halledilirdi o ya :/

Evet sizde benim gibi dusunmussunuz. Erkeklerin dogasi geregi aile icinde her acidan bir adim onde olmasi gerekli bence, bu basta sorun gibi gozukmesede ilerisi acisindan problem olusturabilir. Hele ki onun gibi duygusal bi insansa..

Evet zor bir durum Allah hakkında hayırlısını versin.Ama bence sen böyle bir anda bitirdiğine göre sana da bir sogukluk ıstememezlık gelmiş yoksa bir anda silebilecegine inanmıyorum ben Ayrıca gerçekten anne baba istemiyorsa bir bildikleri vardır.İlerde belkide böyle bir sorun olabilirdi biz burdan ezbere konuşuyoruz bilemeyiz ki hayırlısı dıye dua et Zaman herşeyi yoluna koyuyor

Evet sizde benim gibi dusunmussunuz. Erkeklerin dogasi geregi aile icinde her acidan bir adim onde olmasi gerekli bence, bu basta sorun gibi gozukmesede ilerisi acisindan problem olusturabilir. Hele ki onun gibi duygusal bi insansa..
Tabiki. Arafta kalmak ne zor. Hele ayrılık. İnsanın alıştığı insandan vazgeçmek zorunda kalması :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sonuçta konu için kendi hayatımızdan bildiğimize göre yorum yapıyoruz, inat ve katı görüş için bir skala olsa benimkiler 10 üstünden 8-9 civarında olurlar, o bakımdan benim yolum da doğruydu, sizin ayrılma kararınız da kendinize göre doğrudur o zaman. En kısa sürede unutursunuz umarım.

Diğer seçmediğiniz yollardan bahsetmeye gerek yok aslında ama, babamın maaş vs. bahanesi, benim önceden bildiğim ve gerçekten emin olduğum "ben onu paramla ezmem ve o da çalışkan ve sorumlu bir insan." sözümle kırılamıyorsa ben sevdiğim insanı seçerdim, babam benim iyiliğimi istemiyor olurdu o zaman, mutluluğuma köstek oluyor olurdu. Yaptığı fedakarlıkları kaale almamak değil bu, bana güvenmeme

Diğer seçmediğiniz yollardan bahsetmeye gerek yok aslında ama, babamın maaş vs. bahanesi, benim önceden bildiğim ve gerçekten emin olduğum "ben onu paramla ezmem ve o da çalışkan ve sorumlu bir insan." sözümle kırılamıyorsa ben sevdiğim insanı seçerdim, babam benim iyiliğimi istemiyor olurdu o zaman, mutluluğuma köstek oluyor olurdu. Yaptığı fedakarlıkları kaale almamak değil bu, bana güvenmemek. O zamana kadar kendi kızını tanıyamayan insan düğünden sonra da isterse tanır.

Sizinde mi basinizdan buna benzer bi olay gecmisti? Yorumlarnzda deneymli bir kimsenin bakis acisini hissettimde.

Tabiki. Arafta kalmak ne zor. Hele ayrılık. İnsanın alıştığı insandan vazgeçmek zorunda kalması :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Su an buraya yazma sebebimde bir nevi bu. İnsan gercekten zor birakiyormus alistigi kisiyi, ne yaptiysam vicdanim raht etmedi hic. Allah tasiyamayacagimiz yuku vermezmis, insallah kolay atlatiriz..

Bende
Su an buraya yazma sebebimde bir nevi bu. İnsan gercekten zor birakiyormus alistigi kisiyi, ne yaptiysam vicdanim raht etmedi hic. Allah tasiyamayacagimiz yuku vermezmis, insallah kolay atlatiriz..
bende iki saat önce ayrıldım zaten tamamen ders vermek için dur bile demedi. Seviorum dedi. Şuan aynı hisleri paylaşıorz emin ol. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.

Evet zor bir durum Allah hakkında hayırlısını versin.Ama bence sen böyle bir anda bitirdiğine göre sana da bir sogukluk ıstememezlık gelmiş yoksa bir anda silebilecegine inanmıyorum ben Ayrıca gerçekten anne baba istemiyorsa bir bildikleri vardır.İlerde belkide böyle bir sorun olabilirdi biz burdan ezbere konuşuyoruz bilemeyiz ki hayırlısı dıye dua et Zaman herşeyi yoluna koyuyor

Evet 1aydir sogukluk yok degildi, sebebi evlilik hazirliklarina vs ilgisiz olusuydu. Yada benim cok ilgili olmamdi bilemiyorum. Guzel dilekleriniz icin tesekkurler insallah dediginiz gibi zaman dogru yolu gosterir

Sizinde mi basinizdan buna benzer bi olay gecmisti? Yorumlarnzda deneymli bir kimsenin bakis acisini hissettimde.

:) Deneyim derken, evliyim işte, önce kendim emin olarak karşılarına çıkardım, o kadar inada ve katı görüşe rağmen hiç bir bahane bulamadılar. Kötü senaryoları da düşünmüştüm tabi ki o zaman sevdiğim insanı seçerdim. Sonuçta okul bittikten sonra elimden geldiğince kendi ayaklarımın üzerinde durdum, olası bir boşanma durumunda mesela ailemin desteğini alamayacağıma eminim. Ailemi hem olumlu özellikleriyle tanıyorum, hem de olumsuzlarla yani.

Sanki sevdiğin kişiyi seçerdim deyince aileye rest çekmiş olmak gibi, tamamen bağları koparmak gibi bir şey anlaşılıyor ama öyle olmak zorunda değil, demek istediğim o.

Bende

bende iki saat önce ayrıldım zaten tamamen ders vermek için dur bile demedi. Seviorum dedi. Şuan aynı hisleri paylaşıorz emin ol. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.

Gercekten mi, bizimde buna benzer oldu. İnsan kendisine degilde karsi tarafin uzulmesine dayanamiyor. Verilen emege, yasanan yillara, gordugu sevgiye...
Nasibimizde varsa, Allah tekrar karsimiza cikarir diyebiliyorum. Yoksa da hayirlisi demek duser..

:) Deneyim derken, evliyim işte, önce kendim emin olarak karşılarına çıkardım, o kadar inada ve katı görüşe rağmen hiç bir bahane bulamadılar. Kötü senaryoları da düşünmüştüm tabi ki o zaman sevdiğim insanı seçerdim. Sonuçta okul bittikten sonra elimden geldiğince kendi ayaklarımın üzerinde durdum, olası bir boşanma durumunda mesela ailemin desteğini alamayacağıma eminim. Ailemi hem olumlu özellikleriyle tanıyorum, hem de olumsuzlarla yani.

Anliyorum. Belki de ben aileme soylemekte acele ettim.. Belkide hersey yerine daha cok oturmaliydi.. Sizin kendinizi hazrladgnz kotu seneryolara ben hazrlksz yakalandm bi baska deyisle:)

ben anne ve babamın dusuncelerini ortada gercekten elle tutulur birseyler varsa uygulamayı dikkate almayı tercih ederim..babanın aklında baska biri var ve erkek arkadasının az maasını bahane ediyor bunlar kabul edilebilir seyler gibi gelmedi bana

Tek sorun paraysa diyelim çok zengin biriyle evlendin iflas etti sevmiyorsan o kişiyi napicaksn.ben olsam babami dinlemezdim beni sevdiğine inaniyorsam bende seviyor sam ilimizde calisir idare ederdik .

Aileni dinlemekle akıllılık etmişsin ne olursa olsun anne baba 1 tane erkek bulunur .. Ailenin onayladığı biriyle evlendiğinde ilerde kötü bir durumda dha güçlü hissedersin kendini ailene sığındığında yüzün olur .. Seninde evlatların olduğunda anneni babanı çok daha iyi anlayacaksın sende evladını koruyacak mutsuz olacağını sezdiğin kişilerden uzaklaştırmak isteyeceksin

Benim ilk erkek arkadasimdi, su an o vicdan azabini gerckten cekiyorum ama babamada rest cekemedm. Cunku bu zamana kadar bana gercktn buyuk fedakarliklar yapti. Hic boyle birsy yasayacagimi tahmn etmzkn, hayatimn en buyuk kararimi aliyorm. İnsallah Allah utandirmaz

ayrılıp ayrılmamak sizin bileceğiniz iş tabiki de .. ama şunu söyleyebilirim. ayrılsanız yaşananları unutamayacaksınız. neler okuyoruz kk da :(
yani çok önemli bir sebebi yoksa ve seviyosanız mücadele edin derim. ama sevginiz muallaktaysa ayrılın. yeni aşklara yelken açın. ne diimm. hayatta başarılar...

babanız istemiyor diye hemen hoop ayrıldınız mı :KK57: demek ki sevmiyormuşsunuz seven insan bir çırpıda vazgeçer mi ? 4 yıl boyunca maaşıının sizden düşük olduğunu bilmiyor muydunuz ? babanızın düşündüğü kişiyle görüşmek içinde ayrılmış oldunuz yani yazık çocuğa :KK43:

Back
X