• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz?

Aksam telefonda cok kotu bir tartisma yasadik yine, kendisi baslatti.. beyefendi taktik degistirmis

ben onu robot gibi kullaniyomusum, ben dugun su tarihte olacak diyomusum, e o neymis neciymis, onun hic soz hakki olmayacakmiymis, o belki baska tarihte istiyormus, ben onu ve isteklerini hice sayiyormusum, ailesiyle onu dusman yapmak istiyormusum

aay deli olucam
dedim ki
benim hayatimda beni on planda tutmayacak kisiye yer yok, eger esini on planda tutmayacaksan abinle yengenle ailenle gecin ozaman evlenme, omur boyu abinle mutlu mesut yasa dedim
eee tabi ailemle dusman olursam sorun kalmayacak senin icin dedi

bu nasil mantik, daha dogrusu boyle bir mantik var mi Allah askina ben mi anlatamiyorum derdimi acaba
yorum yazdıktan sonra mesajını gordum bence bu sevgılının degıl aılesının soyledıklerı doldurmuslar onu :) ama sonucta oda hak vermıskı soylemıs ayıp

sözlun aılesını ıkna edecek mecbur benım kardesım en kucugumuz abım hala bekar dusun kardesımle abım arasında 8 yas var evlenecegız dedıler tabı bızımkılerde ılk basta once abın evlensın dedıler ama abım karısmayın genclere ne ıstıyorlarsa yapın dedı evlendıler 3 yıl oldu abım hala bekar

burada iş sizin sözlunuze ve abısıne düşüyor abisinin ortaya çıkıp onlar evlensın bız beklıyoruz demesı gerekıyo

yorum yazdıktan sonra mesajını gordum bence bu sevgılının degıl aılesının soyledıklerı doldurmuslar onu :) ama sonucta oda hak vermıskı soylemıs ayıp
tam dedigin gibi canim
durup dururken hic boyle seyler demeyen adam resmen ailesinin agziyla dedi biliyorum

Arkadaşım sen de biraz geri çek kendini. Ben olsam yemeğe falan gitmezdim mesela. Eltin evlenmek için ısrar etmediği için ellerinden gidecek oğulları üzülecek kaygısındalar.
Ama sen evlenelim evlenelim dediğin için ne sözlün ne de ailesi pek de tinlamiyor seni. Nasılsa bekliyorsun. Onlar için bu böyle. Sözlüne tavrını koy. Seni buldumcuk olarak görmekten vazgeçsinler.
Siz olsaydiniz demişsin ya. Ben olsam sözlümün sergileyemedigi dik duruşun karşısında geleceğe dair kaygilanir ve bu işi bitirirdim. söylemesi kolay deme ben beni çok seven ve ben evlenmeme rağmen hala bu sebepten evlenmeyen adamla 6 yıllık ilişkimi ailesine olan aşırı düşkünlugunden sebep bitirmistim. Sonuç olarak dünyalar tatlısı birtanecik kocam var

Ohoo abinin sevgilisinin abisi birini bulacakta evlenecekte.. bu ne ya. Şaka gibi resmen. Ben beklemem. Belki adam bekar kalacak hep? Tüm sülale kızın abisini bekler durursunuz artık.

tam dedigin gibi canim
durup dururken hic boyle seyler demeyen adam resmen ailesinin agziyla dedi biliyorum
bu cok cok onemlı bır durum bunu bıl canım..evlendıgınız zaman daha cok bu tur olaylarla karsılasırsınız demek oluyor bu..hep ailesının agzına bakacak. Eskıden boyle degıldı deme asıl sımdı tanıyorsun. Olması gereken davranıs nısanlın yada sevgılının aılesıne ıtıraz etmesıydı fazlasıyla sacma ve sonucu bellı olmayan bır sebep bu..ben olsaydım hem aılesının sozuyle hareket etmesınden hemde benı gercekten ısteseydı beklemezdı dıye dusuneerek gerekenı yapardım tabı sımdı sana ayrıl falan dıyemıyorum halıyle ama ılerısde pek parlak gorunmuyor buradan bakınca

Tamam ailesi beklemenizi istiyor anliyorumda, en azindan bi caba gosterir benle evlenmek isteyen erkek.
Sevgiliniz ben hatta bu sene evlenmek istiyorum diyor, ama arkasina ezemem diyor.
Bari biraz cabalasa, abisiyle konussa keske.
Annesi gile anlatsalar boyleyken boyle diye. Hayir olmaz deselee yine icim yanmaz..
Beni sevdgini, benle evlenmek istedigni bilirdim herseye ragmen, cabaliyor benim icin derdim.

Ama soyle bakinca, bilemiyorum.
Ben git gide korkardim, ilerdedemi iki sozun biri ezemem olucak diye.

Back
X