- 17 Aralık 2015
- 4.048
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.630
- 208
- Konu Sahibi elifff_____
-
evinizin anahtari niye kv'nizde var ki?mrb herkese
Siz olsanız kayınvalidenizin siz işteyken gelip eve yemek yapmasından rahatsız olur musunuz?
Aslında kötü birşey değil ama ben yapmak istiyorum bide mutfağı çok dağınık ve pis kullanıyo.
Evde yemek olsa görünce yapmaz heralde ama dün yapamadım,az önce aradı ne zaman geliyosunuz yemeğimizi yaptım diye bu akşam yatana kadar mutfakta temizlik yapıcam yani anlaşıldı(((
Eskiden eşyaların yerini değiştiriyodu ben devsöylefim tabi rahatsız olduğumu bıraktı neyseki umarım şimdi de değiştirmemiştir
benim kv böyle yapardı başlarda. bende çalışıyordum ama dedim kendisine. getirmeyin yapmayın. ben yapayım. alışayım dedim. getirmedi.Kendi evinde yapip ben evdeyken getirsin.
Kilidi değiştirdiğimizde bi kaç tane yapılınca oda almış benim annemde de var ama kadın bir gün olsun biz yokken gelmedi eveYemeğinizi akşamdan hazırlamanız gerek o zaman.
Neden evinizin anahtarı kayınvalidenizde var ki?
Hayır ayrıyızBeraber mi yaşıyorsunuz
Bende sevmem, anahtarımı da kimseye vermem
Bigün dışardan yerim ikinci gün yaparım diğerinde eşim yapar ama dışardan müdahale istemem
Ama nasıl işteBundan öte ben olmadan evime girmesini engellerim en başta ben. Sorunu kökten çözmek gerek.
Evet bundan sonra yapıcam yemek hiç yapmadım öyle kalıcı bi yemek bu güne kadar ama artık yapıcam akşamdanBence bir iki hafta yemegini yap geceden. Ama az yap oda yemege kalmasin.. ikinci bi merakim anahtar neden onda var onada bi cozum bulun derim sizin eviniz orasi.. dedigim gibi yemek yapiyo diye bir sure sonra gelmez.. aksam mutfak toplayacaginiz zamani yemek yapmaya ayirirsiniz hem
Kv mi niye evde,bilmiyorum hırsız gibi biz yokken geliyo hepNiye evde?
Evet işte o kadar aptalım ki söylemedim bunu ama artık iyice rahatsız olmaya başladımAltında Kötü bi niyet Aramamak Lazım amaaaa.....
Evime ben yokken Kimse Giremez.... Uygun bi dille Anlatmanızı Tercih ederim..
Özel bi sofra Hazırlayacagım Eşime Falan Derseniz ard arda O anlar...
Sonra Dersin Annecim Yani Yorulma yapma falan uygun bi dille..
Nasıl alıyım kiönce anahtarı alın elinden
hayır tabi ki asıl sorun evi girmesi biz yokkenYemek yapıp mutfağı pisletmesi mi sence sorun?!
Yani gerçekten bu mudur..
Lütfen olmasın..
Eşime söyleyemem artık nefret ediyorum ondan bu konu da.eşyaların değişmesi konusunda önce bana hak verdi sonra küstü bana annme laf ediyosun diye,gerçekten her dediğimi yapar ama bu kınuda eşim adam gibi davranmıyoHergun zahmet etme yemıyoruz hergun kalıyo ben kendım yapıp ogrenmek ıstıyorum falan de esıne soyle evde yokken gırmesınden rahatsız oluyorum dıye belkı o uygn bır dılle konusabılr cunku hem calısysnz hem gunduzlerı sız yokken gldgı ıcın hergn ortlk toplmk zornda klysnz
Evet yani ancak sorunlu biri böyle davranır heralde kendi evine hakim zaten inanamıyorum yaKesinlikle rahatsız olurdum.
Yemek olmaması bahane değil. Yumurta kırıp yiyeceğim belki kocamla, onu ilgilendirmez.
Her kadın kendi evinin yöneticisidir. Bu şekilde sınırlar aşılmış oluyor.
Eşyaların yerini değiştirmesi ayrı bir sinir olma konusu ama yapmıyor artık demişsiniz. Onun yerine mutfağınıza giriyor. Ev içinde hakimiyet mücadelesine giriyor sizinle.
Ben vermedim ki eşim vermiş hem benim anneme hem kendi annesineAma sende bir alemsin
Anahtar veriyosun yaptığı yemeği yiyosun dağıttı diye söyleniyosun
Biri benden anahtar istese ( ki istendi ) yok daha neler derim ( ki dedim )
Iyi de neden geliyor her gün
Gelip sizin evi mi kontrol ediyor
Yeni evlisin çoluk çocuk yok ki gelip ona baksın
Ayrıca gerekirse aç oturursun ona ne
Yalnız gereksiz bir çok şeyi abartman sen buna nasıl katlanıyorsun denin evine akraba kızları falan getirebilir mesela
Şaka bir yana da senin evine her gün neden geliyor kendi evinde pişirsin gerekirse sizi de davet etsin ama gelip senin mutfağına girmesin
Pisliği temizliği dağıtması önemli değilll
:))))))İşte bu işte bu!
Tüm kk ahalisinin Elif'e hak vereceği bir konu, sonunda! : )
Eşimin yüzündenevinizin anahtari niye kv'nizde var ki?
İşte bunu nasıl ve ne zaman söylesem?İyi niyetle yapıyor, ama özel hayata ister istemez müdahalede bulunmuş oluyor bunu yaparak. Sen yokken evine anahtarla gelmesi çok itici bir şey, mesela benim için ev çok çok özeldir ve özgürlüğüme düşkünümdür evde.
Yemeğimi de ben yapmak isterim, ya da bazen yapmam eşimle yumurta kırıp yerim nolacak? Sürekli yemek olmadığı için eksiklikmiş gibi mutfağımda anne istemem.
Bunu bir şekilde ifade etmelisin, yoksa bir gün paatlarsın benden demesi.
Ben bu konuda zaten onlar ne der diye düşünmüyorum ki,sorun eşimde değiştirmez kilidi yani anlar neden değiştirmek istediğimi itiraz ederKilidi değiştirin kendi annenize de vermeyin ayrımcılık yapıyor demesin.
Sadece iki anahtar yaptırın.
Ben bu konuda zaten onlar ne der diye düşünmüyorum ki,sorun eşimde değiştirmez kilidi yani anlar neden değiştirmek istediğimi itiraz eder
:))) her konuda getiriyorumda bu konuda olmuyo işteValla sen onu dize getirirsin elifcim güveniyorum sana
Kilifi değiştirsek eminim annesi yine ister eşimde verir bence kv ye artık yemek yapma demek en iyisi ama ne zaman söylesembence siz anahtarı kaybettim numarası yapın ve nolur nolmaz deyin kilidi değiştirelim deyin eşinize ve yedek anahtarları da ortadan bir şekilde kaldırın kimseye vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?