- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
- Konu Sahibi elifff_____
-
en kısa zamanda söyle bence o zaman.sen yorulma anne de.gerek yok de.bugün ben başka bir şey yapacam de.Kilifi değiştirsek eminim annesi yine ister eşimde verir bence kv ye artık yemek yapma demek en iyisi ama ne zaman söylesem
toplamış ama nasıl,halıdan yemek lekesi sildim gelip,dolapta yiyeceklerin yeri değişmiş kullanmadığım kaplar çıkmış ortaya bunları hiç söylemiyorum zatenYemek yaptıktan sonra etrafı topluyorsa,orayı burayı kurcalamıyorsa öper başıma koyardım valla
Evet doğru söze ne denir.Valla o zaman sesınızı cıkarın azcık kavga ederse de etsın sonucta sızle evlenmıs bazı seylerı kabullecek annesının duzenını begenıyorsa onu ıstıyorsa gıtsn annesınn evıne o zaman o ev sızın ozelınız sızın mahremınız hergun ıse gıderken evı toplucam dıye kosusturmak zorunda degılsınız oda buna saygı duymak zorunda o zaman sesınızı azcık cıkarırsnız bır kavga eder ıkı eder sonunda kbullenır annene laf soyleyıp kotulemıyorum kı ben evde yokken bırısınn evde olmasından rahatsz oluyorum benm esyalarım benım ozelım ıse gıderken annen glıcek dye ev topluyorum aksmda ev tmzlemek zorunda kalıyorum yemek yapınca ıstemıyorum hem ben yemegmı kendm ypmak ıstıyrm ne zamana kdr byle devam etcek hergun boyle olur mu benım annem falan glse hergn bız yokken snde rhatsz olrsn deyn gerekırsede kavganzı edın anlasın yoksa hosuna gıdıyodur hergun annesınn yapması onun elıne alıstıgı ıcın ama sızede saygı gostermek zorunda ısterse etsn kvgasını eder eder susar hıc cannzı sıkmayn bız hep byle alttan alınca tepemze cıkıyolar sonra valla azcık knsmk en ıysı
Eskiden yatak odasına da giriyodu kıyafetlere kadar söyledim bıraktı şimdi.bide sanki hakaret etmişim gibi tepki gösterdiler bunları da görecekmişim gerçekten inanamıyorum aklıma geldikçeTek ben varım galiba rahatsız olmam diyen..Beraber kv gelin oturan da var.Evlatlarının evi sonuçta.Yatak odasına girilmediği takdirde anne de,kv de gelebilir.Onlara güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz.Kaldı ki kv yardımcı olmak istemiş.
Bizde gidiyoruz bazen,evet en iyisi söylemeken kısa zamanda söyle bence o zaman.sen yorulma anne de.gerek yok de.bugün ben başka bir şey yapacam de.
ya da siz ona gidin yemeğe
Çok haklısın cnm eşim artık bişey dermi demez mi umrumda değilde kesinlikle söyliycem yemek konusunuEşin nereli canım?
Valla istediği kadar iyi niyetli olsun ben uyuz olurdum, sen rica etmemişsin sonuçta. Bu ne işgüzarlık?
Yarın öbür gün arar yemek yaptım diye, önüne bir not kağıdı al söylemek istediklerini yaz ve söyle. Bozulursa bozulsun. Eşin küserse de, ''Sen demek benim yemeklerimi beğenmiyorsun öyle mi, o yüzden annen yemek yapmasın bize dediğimde bozuldun. Bundan sonra dilediğin kadar annenin yemeğini yiyebilirsin'' deyip küs sen de.
Yoo ben çok güzel yemek yaparım o kınuda bi sıkıntım yok yorgun gelsem de yapıyorum ama 2günlük filan yapmam lazımBurda mevzu ikiye ayrilir.
Eger yemek konusunda hamarat degilsem,eve yorgun argin geliyosam o kv yi Allahin lutfu sayarim ellerinden operim.
Beni yemek derdinden kurtarmasi super olur. Yemek konusunda umutsuz vakaysam varsin yemek hazir olsun; mutfagi toparlamaya raziyim.
Ama yok yemegimi kendim yapan biriysem, o zmn hoslanmam bu durumdan.
Sizde durum son anlattigimda gibiyse dediginiz gibi onceden yemek hazir bulundurmak mantikli.
İnanamıyorum korktum şimdi büyümün iyisi mi olur.Benim kayınvalidem de evimizin anahtarını istedi siz çalışıyorsunuz evde yokken gelir yemeğinizi yapar ortalığı süpürürüm dedi istemez biz hallediyoruz her şeyi dedim. Bi gelse çamaşır çekmecelerime kadar uzanır eli, evime gelince gözleri fıldır fıldır dönüyor. Bir keresinde yatağımda büyü yakaladım, çocuk olsun diye yaptırmış ama bunu yapan kötüsünü de yapar hiç güvenmiyorum ona.
Valla ablacım üste çıkacaksın. Yeni gelinsin sen nazlı nazlı olacaksın, hiç, burnun düşse eğilip almayacaksın valla öyle değerli oluyorsun. O anneme laf söyledin diye surat asıyorsa sen de 'sen benim yemeklerimi sevmedin öyle mi' diye surat as.Çok haklısın cnm eşim artık bişey dermi demez mi umrumda değilde kesinlikle söyliycem yemek konusunu
Değiştirsek eminim alır yine ben direk kv ye söyliycem bu kınuyu yapma artık diycemYani susmayın bu sefer de siz küsün ben calısıyorum annen habersızce gelıyo ben hergun bıyer dagınık olsa acılen cıkmam gerekse bıle ev topluyorum annen bırden gelır falan dıye ben yokken benım ozelım soncta evım ıstemıyorum deyın sız kesın bır dılle konustuktan sonra emın olun kımse gelemez oyle evınıze esınızde ben ne dıyecegım soyleyemem derse de yukarıda arkadasın dedıgı gıbı yapın anahtarı degıstırın ve annesıne esım anahtarı kaybetmıs degıstırdık desın ve yedegıde vermesn boylece anlar zaten k.v
Dolaptaki yiyeceklerin yerini değiltirmese mutfak dolaplarını altüst etmese bende şikayet etmezdim aslındaElifcim seninle aynı kafayız sana hak veriyorum ama bikaç haftada bir gelip yemek yapıyomuş onda bişey yok ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?