- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evt öyle olmak lazım ama ben beceremiyorum işte şu an tokatlamak istedim eşimiValla ablacım üste çıkacaksın. Yeni gelinsin sen nazlı nazlı olacaksın, hiç, burnun düşse eğilip almayacaksın valla öyle değerli oluyorsun. O anneme laf söyledin diye surat asıyorsa sen de 'sen benim yemeklerimi sevmedin öyle mi' diye surat as.
O zaman sinir olduğun kızlardan birinin girip yemek yaptığını hayal et, kıskançlık yaptığını hayal edip öyle surat as. Sen surat asamıyorsun diye ipler onda. Düşün ki yemeği yapan kv değil eşinden çok kıskandığın bir kız. Eşin onun yemeklerine tapmış. Bence suratın şimdi bile asılmak üzeredir bunu okuyuncaEvt öyle olmak lazım ama ben beceremiyorum işte şu an tokatlamak istedim eşimi
:))))) ozaman kendimi kaybedebilirimm:)O zaman sinir olduğun kızlardan birinin girip yemek yaptığını hayal et, kıskançlık yaptığını hayal edip öyle surat as. Sen surat asamıyorsun diye ipler onda. Düşün ki yemeği yapan kv değil eşinden çok kıskandığın bir kız. Eşin onun yemeklerine tapmış. Bence suratın şimdi bile asılmak üzeredir bunu okuyunca
Israrla yeni evli olduğunu kocana yemeğini kendin pişirmek istediğini söyle. Yardımcı oldun annecim sağol ama yemekleri ben de yapabiliyorum, alışmam için benim yapmam şart diye üstele sürekli.:))))) ozaman kendimi kaybedebilirimm:)
Şimdi ben şöyle yapcam kv ilkaki arar yemekleri yediniz mi diye bende evt yedik ama...'işte bi konuşma yapıcam artık yapmasını istemediğimi alışmam gerektiğini söyliycem ya yok geliyim filan derse
Evt konuşcam mutlakaben kv ile gorusmuyorum ama ileride bir gun iliskim degisirse dahi benim evimi kendi evi gibi goremez. muhakkak iyi niyetli kv'ler de vardir, sozum meclisten disari ama ev mahrem demektir ve anahtari sadece o mahremi paylasanlarda olur. bastan anahtari vermeyi kabul etmekle hata yapmissiniz, bu saatten sonra esinizi ikna edemediginiz takdirde geri almak ikinizin arasini acar. bence kv eger 'saygili' biri ise konusmayi deneyin.
Yok o benim mecburi olmazsa olmazımKimseye anahtarımı vermem eşimede verdirtmem açık açıkda söylerimkonun içinde şaşkınlığa uğramış durumdayım kıskançlık değil ama böyle başka sorunlar çıktıkça kıskançlığın e kadar saçma olduğunu görürsün zamanla belki
eşim cesaret edemez bana sormadan vermeye, evden kovarım onu.. aynı şekilde ben de kendi aileme vermem.İnanamıyorum korktum şimdi büyümün iyisi mi olur.
Ne güzel sana sormuş ben be ara istedi ne ara eşim verdi anlamadım
Bence kotumrb herkese
Siz olsanız kayınvalidenizin siz işteyken gelip eve yemek yapmasından rahatsız olur musunuz?
Aslında kötü birşey değil ama ben yapmak istiyorum bide mutfağı çok dağınık ve pis kullanıyo.
Evde yemek olsa görünce yapmaz heralde ama dün yapamadım,az önce aradı ne zaman geliyosunuz yemeğimizi yaptım diye bu akşam yatana kadar mutfakta temizlik yapıcam yani anlaşıldı(((
Eskiden eşyaların yerini değiştiriyodu ben devsöylefim tabi rahatsız olduğumu bıraktı neyseki umarım şimdi de değiştirmemiştir
Bence kötü niyetli değil sana yardim etmek istiyodur canim ama rahatsız edici bir durum olsa gerek bide dağınık yapıyorsa oda sana zor canim benim bence kırmadan bi yolunu bul derim yada en iyisi yemeğini yap sen akşamdanmrb herkese
Siz olsanız kayınvalidenizin siz işteyken gelip eve yemek yapmasından rahatsız olur musunuz?
Aslında kötü birşey değil ama ben yapmak istiyorum bide mutfağı çok dağınık ve pis kullanıyo.
Evde yemek olsa görünce yapmaz heralde ama dün yapamadım,az önce aradı ne zaman geliyosunuz yemeğimizi yaptım diye bu akşam yatana kadar mutfakta temizlik yapıcam yani anlaşıldı(((
Eskiden eşyaların yerini değiştiriyodu ben devsöylefim tabi rahatsız olduğumu bıraktı neyseki umarım şimdi de değiştirmemiştir
Bravo vallaeşim cesaret edemez bana sormadan vermeye, evden kovarım onu.. aynı şekilde ben de kendi aileme vermem.
Bi keresinde öyle demişti zaten,benimde annem var ama bir kere rahatsız etmedi biziBu insanların neden sınırı olmaz. Sorsan oğlumun evi istediğim zaman gelirim der kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?