siz olsanız?

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Bir yanda sizinle ciddi diüşünen, size ilgi duyan ve aniden karşınıza çıkmış geçmişten biri. siz ona yabancısınız ama o sizi arastırmış, sizi tanımak sizinle evlenmek istiyor. hem memleketinizden, kültürünüzden.
Bir yanda ise sosyal medya aracılığıyla sizin kendi girişimleriniz ile tanıştığınız arkadaş olduğunuz biri. Çok uzakta, aranızda yaklaşık on yaş var, farklı kültür, farklı memleket. Sİze karşı kalbi bir hissi var mı belli değil fakat siz ona karşı birşey hissediyor gibisiniz.
Kısacası ilki mantığınıza, ikincisi de yeterince tanımadığınız halde, mantığınıza ters geldiği halde kalbinize hitap ediyor.
Hnagisini secerdiniz?

İlkine karşı hiçbirşey hissetmiyorsam direk elerdim onu

ikisi de değil, gerçek hayattan aşık olunan mantığa hiitap eden adamı seçerdim

Bir sonraki levele bırakırdım.
Henüz karar aşamasına gelmemişsin yoksa arada kalmazdın.

hem akla hem kalbe uyan var mıdır ki

ben olsam ilkini 2. ye anlatır onun tepkisini ölçerdim ona göre 1. tanır yada tanımazdım kimisi 1 anda aşık olur kimisi 1 günde bilemezsin sonuçta belki diğerini tanıyınca çok seveceksin birde karşıdaki emek vermiş tadından yenmez

Kalbindekini seçmezsen aklın hep onda kalacak.
Diğerini oyalamış olacaksın.
Kalbindekini seç yaşa ve deneyimle.

ya zaten ikincisi ile hani birgün olur biraraya geliriz yakından tanırım diye düşünürken ilki çıktı karşıma, şimdi ilkini tanımaya calışıyorum bana değer de veriyor ama ikincisi ile bir yaşanmamışlık var ya sanırım o yuzden oraya takılıp duruyorum,ilkine adapte olamıyor, ısınamıyorum.

2.şıkkı secmeyecegim kesin de . (Çünkü bana karsi bi hissi var mi o bile belli degil bi kere )
1.şık icin de bi sans verirdim . Olur veya olma ama bi sans verirdim

İkisinden birini seçmeye mecbur sam ilkini seçerdim.mecbur musun ki tam içine sinmediyse bekle ama şöyle birşey de var ilki gerçekten evlenilecek biriyse her yönden mukemmelse her zaman insanın karşısına böyle biri çıkmaz değerlendirilebilir.gercekten mükemmel mi sence

mükemmel denemez, ama merhametli, vicdanlı, espirili biri.İşini sıkıntı yapmıştım ilk önce ailem de yapabilir; kpss ye girecek yarın ama onun dısında kuyumcu dukkanları var kpss olmazsa abisiyle işlettikleri kuyumcu dükkanı ile gecimini sağlayacak.

Bilemiyorum insan aşık değilse evleneceği kişide kusur olmamalı diye dusunuyorum.kimse mükemmel olamaz ama en azından birçok yönden beklentini karşılamali .hayırlısı olsun

Ilkini yedege alıp 2.sinden emin olduktan sonra ona dönüş yapardım sanırım

2. Yi de çok seviyor gibi değilsiniz
1.bence
Farklı kültür memleket zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…