ikisi de değil, gerçek hayattan aşık olunan mantığa hiitap eden adamı seçerdimBir yanda sizinle ciddi diüşünen, size ilgi duyan ve aniden karşınıza çıkmış geçmişten biri. siz ona yabancısınız ama o sizi arastırmış, sizi tanımak sizinle evlenmek istiyor. hem memleketinizden, kültürünüzden.
Bir yanda ise sosyal medya aracılığıyla sizin kendi girişimleriniz ile tanıştığınız arkadaş olduğunuz biri. Çok uzakta, aranızda yaklaşık on yaş var, farklı kültür, farklı memleket. Sİze karşı kalbi bir hissi var mı belli değil fakat siz ona karşı birşey hissediyor gibisiniz.
Kısacası ilki mantığınıza, ikincisi de yeterince tanımadığınız halde, mantığınıza ters geldiği halde kalbinize hitap ediyor.
Hnagisini secerdiniz?
Bir yanda sizinle ciddi diüşünen, size ilgi duyan ve aniden karşınıza çıkmış geçmişten biri. siz ona yabancısınız ama o sizi arastırmış, sizi tanımak sizinle evlenmek istiyor. hem memleketinizden, kültürünüzden.
Bir yanda ise sosyal medya aracılığıyla sizin kendi girişimleriniz ile tanıştığınız arkadaş olduğunuz biri. Çok uzakta, aranızda yaklaşık on yaş var, farklı kültür, farklı memleket. Sİze karşı kalbi bir hissi var mı belli değil fakat siz ona karşı birşey hissediyor gibisiniz.
Kısacası ilki mantığınıza, ikincisi de yeterince tanımadığınız halde, mantığınıza ters geldiği halde kalbinize hitap ediyor.
Hnagisini secerdiniz?
mükemmel denemez, ama merhametli, vicdanlı, espirili biri.İşini sıkıntı yapmıştım ilk önce ailem de yapabilir; kpss ye girecek yarın ama onun dısında kuyumcu dukkanları var kpss olmazsa abisiyle işlettikleri kuyumcu dükkanı ile gecimini sağlayacak.İkisinden birini seçmeye mecbur sam ilkini seçerdim.mecbur musun ki tam içine sinmediyse bekle ama şöyle birşey de var ilki gerçekten evlenilecek biriyse her yönden mukemmelse her zaman insanın karşısına böyle biri çıkmaz değerlendirilebilir.gercekten mükemmel mi sence
Bilemiyorum insan aşık değilse evleneceği kişide kusur olmamalı diye dusunuyorum.kimse mükemmel olamaz ama en azından birçok yönden beklentini karşılamali .hayırlısı olsunmükemmel denemez, ama merhametli, vicdanlı, espirili biri.İşini sıkıntı yapmıştım ilk önce ailem de yapabilir; kpss ye girecek yarın ama onun dısında kuyumcu dukkanları var kpss olmazsa abisiyle işlettikleri kuyumcu dükkanı ile gecimini sağlayacak.
2. Yi de çok seviyor gibi değilsinizBir yanda sizinle ciddi diüşünen, size ilgi duyan ve aniden karşınıza çıkmış geçmişten biri. siz ona yabancısınız ama o sizi arastırmış, sizi tanımak sizinle evlenmek istiyor. hem memleketinizden, kültürünüzden.
Hnagisini secerdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?