- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
Öncelikle herkese iyi akşamlar.Benim derdim başka bir şehirde çalışmak istiyorum ama ailem buna karşı gelecek eminim İki yıldır onlardan ayrı bir şehirde çalışıyorum ama akrabalarımın olduğu tanıdıkbildik bir şehir.O yüzden çok ses etmediler.Erkek arkadaşımla da bir yılıgeçkin birlikteyiz.O. askerliği bitirdikten sonra onun bulunduğu yerde çalışmak istiyorum.Sadece neden bu da değil zaten yaşamak da istediğim bi şehir.Bir de bir yıldır ayrı şehirlerdrydik artık istiyoruz ki bir araya gelelim.Hani iş ciddiye binmek üzere ailelerinde haberi var bizden istiyoruzki bu evlilik hazırlık evresini birlikte geçirelim birlikte alışveriş yapalım istiyorum ama ailem onun bulunduğu şehire karşı çıkacak eminim gerçekten bu konuda nasıl ikna edebilirim? Ya da emrivaki mi yapmam gerekiyor.Bşr de belirteyim ailem çok ilgisizdir.Ayrı şehirdeyiz ne maddi ne manevi destek olmadılar iki yıldır kendi çabalarımla geldim bi yere.Bu konularda da çok karışan bir yapıları var hiçbirşey yapmıyorlar bu tarz konular olunca aaa yapamazsın tek başına kızsın nerelere gideceksin gidemezsin gibi laflar.Siz olsanız ne yapardınız???