- Konu Sahibi beyazlalelale
-
yaş olarak belki küçük gelebilir ama ikimizn düşünce olarak olgun olduğunu düşünüyordum...lay lay lom düşünen birileri değildik..sadece buradan gitti ya seni isteyenler olursa ailene ne diyeceksin gibi söylemlerde bulunda hep..
yaşım su anda 23...düzeni için yıllarının olması ise şu anda hem başka bir şehirde olup hem de açıköğretim devam ediyor olması askerliğim var falan dedi....seney son senesi bitiyor acıköğretim..hatta ben 2 sene önce son konuşmamda arkadaşın olarak beni bir daha ne ara ne de sor dedim...bundan 1 sene öncesinde de arkadaşım beni unutup unutmadığını msn den sorduğunda unuttuğum kişi hakkında konuşmam,payşaılanların baki olduğunu gün gelir kendiliğinden birşeyler dzüelir yada bozulur diye bırakmış...yani herşeyi zamana bırakmıştı bana söylediğinde arkadaş kalalım 3 -5 sene sonra baktık olmuyor unutamadık birbirimizi devam edelim dedi...ve genelde mantık çerevesinde düşünen bir insan...
sevdiğini söyledi==burada eleman olarak çalışırken 1000 tl alırken orada ailesinin de yaşadığı yerde 2000 tl ya geleceği parlak bir meslek edindi...
sevmiyorsa neden mesaj çekiyor ben arkadaşın olarak arama dediğim halde hemde 2 sene sonra anlayamadım....
bana seni kaybetmek istemiyorum benim için çok değerlisin dedi,ama ikimiz için en iyisi bu dedi hafta sonu gelsem gelemiyorum dedi cumartesileri bile çalışıyordu..hatta gün oluyor hafta içi gece çalıştığı yerden çağırıyorlarmş...
bendeki hala devam sevgi yüzünden ona sormaya bile cesaret edemiyorum...tekrar arama bile diyemiyorum ...ama 2 sene önce çok sert çıkışlarda bulunmuştum benim için sonuçları ağır olsa da...
ben sadece mesajına karşılık teşekkürümü ilettim o kadar.. peki msn de gördüğünüzde kandilde dahi olsa mesaj atmasının hoş olmadığını söylemek için konuyu nasıl açarsınız...ben çok zorlanıyorum açıkcası istiyorum ama yapamıyorum...
çünkü 2 sene msn de biribirimiz görüyoruz ben onu gördüğümde cıkıyorum o da beni gördüğünde...ne ben onu siliyorum ne de o beni...space ime hayata dair şiir eklemiştim(aşk la ilgili değil 4 ay önce) o yazının ilk mısrasını iletisine yazmıştı...ve onu tanıdığımdan beri msn iletisi sabittir sadece ismi yazılıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?