Siz olsanz ne dnrdnz?:(

beyazlalelale

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
42
0
611
İstanbul
merhaba arkadaşlar...ben artık anlayamıyorum..sizle uzun süren bir sorunumu paylaşmak istedim...1,5 sene çıktığım bir sevgilim vardı farklı bir şehire iş ve ailesi orada yaşadığı için gitmek zorunda kaldı..gitmeden önce evlenmek istediği kişi olduğumu ve dahası...çok güvendiğim bir insandı..hayallerim hep onunlaydı ama hiç bahsetmezdim ,onun bu sözlerinden sonra netleşti hayallerim...sonrasında ayrılmak istediğini telefonda söledi..sebep olarak düzenini kurmasına yıllar var,benim iyiliğim için olduğunu,ama arkadaş kalmamızı sürekli istedi ben kabul etmedim en son telefon konuşmamda sevmiyorsan açıkca söyle dedim sevmesem neden arayım seni dedi...bu tür konuşmalardan sonra bitti...beni msn sinden de silmedi..konuşmayalı 2 yıl oldu..unutamadım...ve 2 sene sonra bana gectiğimiz iki kandilde toplu attığı bir mesajı ilk kez bnm telefonuma da geldi...şaşırdım...ve nedense umutlandım..ve bende onun kandilini kutladım...siz olsanız umutlanırmıydınız "O DA BENİ UNUTMAMIŞ" dermiydiniz???
ilişkimiz boyunca hiç bir tartışmamız falan olmamıştır aramızda bir sorunumuz olduğunda konuşup o beni anlar ben onu anlardım...ikmizde 22 yaşında ve ikimizde biribirimizn ilk aşkıydık...ben anlam veremiyorum ve sizden düşüncelerinizi bekliyorum..bir erkek 2 sene sonra neden eskiden çok sevdiğini,evlenmeyi düşündüğünü söylediği ama sonra yine ayrılmak istdediği birsine mesaj atar ??umutlanmalıyım...

umutlanirdim evt heleki sizin gibi seviyorsam ve unutamadiysam...
yaptigi aslinda hos bir hareket degil
ayrildiktan sonra size hic bir hissi yoksa aramamali bence silmeliydi ayrica:bbo:
bu yaptiklari cok celiskili seyler
acaba gerimi donmek istiyor veya odami unutmadi ...
seven bi insani ister istemez umutlandirir dogru degil
siz ona arkadas kalmak istemediginizide belirtmissiniz ayrica
acik acik neden bana msj yaziyorsun diye sorardim ben olsam
sebeb olarak neyi gosterirse gostersin sizin hayatiniza eger
arkadasca giriyorsa cok sacma bidaha karsima cikma derdim bu durumda
seven kisi unutmuyor malesef bu davranislar uzucu dilerim
herseyin hayirlisi olur sizin icin:1hug:a.s.

Seviyorsam umutlanırdım..Ancak kendisi çelişkilerle dolu biri ..Ayrıldıktan sonra arkadaş kalalım cümlesini hiçbir zaman masum bulmamışımdır,kendini düzene sokması için senelere ihtiyacı olması bence bahane,birlikteykende bunu yapabilirdi,ne çiftler var zorluklara beraber göğüs gerip evlenen..2 sene geçmiş,yaşınız kaç bilmiyorum ama kendinizi böyle sorularla yorup daha fazla üzülmeyin bence..Hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
yaşım su anda 23...düzeni için yıllarının olması ise şu anda hem başka bir şehirde olup hem de açıköğretim devam ediyor olması askerliğim var falan dedi....seney son senesi bitiyor acıköğretim..hatta ben 2 sene önce son konuşmamda arkadaşın olarak beni bir daha ne ara ne de sor dedim...bundan 1 sene öncesinde de arkadaşım beni unutup unutmadığını msn den sorduğunda unuttuğum kişi hakkında konuşmam,payşaılanların baki olduğunu gün gelir kendiliğinden birşeyler dzüelir yada bozulur diye bırakmış...yani herşeyi zamana bırakmıştı bana söylediğinde arkadaş kalalım 3 -5 sene sonra baktık olmuyor unutamadık birbirimizi devam edelim dedi...ve genelde mantık çerevesinde düşünen bir insan...

yaş olarak belki küçük gelebilir ama ikimizn düşünce olarak olgun olduğunu düşünüyordum...lay lay lom düşünen birileri değildik..sadece buradan gitti ya seni isteyenler olursa ailene ne diyeceksin gibi söylemlerde bulunda hep..

Keşke sorsaydınız neden attıgını. Bana da bu tarz bir mesaj geldi herkese gönderilmiş edasında bir mesajdı, mesajla sordugumda oyle olmadıgını anlamış olmuştum. Bir daha mesaj gelene kadar umutlanmayın bence yine de..

hala unutamamışken umutlanmamak elde değil tabi..

ama sizin yerinizde olsam acaba hala sewiomu unutmadımı tarzında düşünclere kapılmazdım, kapılmamak için çabalardım..

sizin yanınızdayken deli gibi aşık olup, araya mesafe girince bahanelere sığınan we sizi yüzüstü bırakan biri için umudun u'sunu taşımak bile çokturlmaz:
ne demek düzen kurmasına yıllar war ya?? sizi gerçekten sewiosa(hani sewdiği için arıomuş ya) ozaman sewdiği olmadan kuracağı düzen nasıl içine sincek nasıl kabul etcek?? o hayata hayat dicekmi?? yok cnm yok sadece bahane bunlar, helede arkadaş kalma faslı sadece göz boyama sonuçta hayatında bi şekilde rol alcaksan neden sewgili olarak değil??
2yıl sonra mesaj atmasıda çok anlamsız bişe bence, kendini hatıratma çabasına girmiş:umursamaz:
sakın üzülme, hiç düşünme, değerini bilen yüreklere aç yüreğini a.s.

seviyorsa neden gitti
sevmiyorsa neden arıyor
bu amansız bir çelişki
arkadaşım seviyorsan birşey diyemem ama
açıkca söylemek gerekirse arkadaşınızda bir mantık göremedim
seven adam sevdiğini bırakmaz o kadar

gerçekten sewen insan bunun düşüncesine bile katlanamzken o çoktan çıkarmış sizi gözden,baksanıza kısmetinizi kapamak istemio gibi:1shok:

sevdiğini söyledi==burada eleman olarak çalışırken 1000 tl alırken orada ailesinin de yaşadığı yerde 2000 tl ya geleceği parlak bir meslek edindi...
sevmiyorsa neden mesaj çekiyor ben arkadaşın olarak arama dediğim halde hemde 2 sene sonra anlayamadım....
bana seni kaybetmek istemiyorum benim için çok değerlisin dedi,ama ikimiz için en iyisi bu dedi hafta sonu gelsem gelemiyorum dedi cumartesileri bile çalışıyordu..hatta gün oluyor hafta içi gece çalıştığı yerden çağırıyorlarmş...
bendeki hala devam sevgi yüzünden ona sormaya bile cesaret edemiyorum...tekrar arama bile diyemiyorum ...ama 2 sene önce çok sert çıkışlarda bulunmuştum benim için sonuçları ağır olsa da...

Sevmenin ölçütü mesaj çekmesi mi ? Tabiiki de benim için değerlisin diyecek,başka türlü nasıl sizi elinde tutabilir ki,başarmış gibi gözüküyor..Seven insan bu denli mantıklı düşenemez,benim düşüncem budur..Başka şehire gitmiş olması ilişki yaşamanıza engel değildi,evet çok zor bir durum ama seven insan bunları göze alabilir..Kendinize haksızlık ediyorsunuz..

bunu söyleyen bi erkeği ne çok seviyosam seviym dönmem. paşa beyim yeni insanlarla tanışsın benden iyisini bulursa onla devam etsin yok bulamazsa bana gelsin. olmaz! 3 sene sonra ölmicemin garantisini kim veriyo? madem çok seviyo unutamıcak niye 3-5 senesini benden ayrı geçirmeyi göze alıyo?

ha mesajdan umutlanırdım ne yalan söyleyim aklındayım hala derdim. ama cevaplamazdım. içimde tutardım.

ben sadece mesajına karşılık teşekkürümü ilettim o kadar.. peki msn de gördüğünüzde kandilde dahi olsa mesaj atmasının hoş olmadığını söylemek için konuyu nasıl açarsınız...ben çok zorlanıyorum açıkcası istiyorum ama yapamıyorum...
çünkü 2 sene msn de biribirimiz görüyoruz ben onu gördüğümde cıkıyorum o da beni gördüğünde...ne ben onu siliyorum ne de o beni...space ime hayata dair şiir eklemiştim(aşk la ilgili değil 4 ay önce) o yazının ilk mısrasını iletisine yazmıştı...ve onu tanıdığımdan beri msn iletisi sabittir sadece ismi yazılıdır...

3-5 yıl sonra baktık olmadı unutamadık devam ederiz diyen biri demekki ilişkiyi deneme tahtası görüyor..seni cepte biliyor anlasılan.3-5 yıl içinde senin hayatına baska biri girme ihtimalini hiç düsünmeden bunu nasıl diyebilirki.demekki kaybetme korkusu yok.zaten korksa böyle sebeplerdende bırakmazdı seni.bence kandil mesajlarına falan umutlanma.tekrar diyorum;seni cepte bilmiş.cantada keklik görmesine izin verme lmaz:

ozaman erkek arkadaşının hayatına kimse girmesin kimseyle ewlenmesin, baksanıza çalışma hayatı çok yoğunmuş we bunuda çok sewdiği(!) insandan ayrılcak kadar yeterli bi sebep olarak görmüş:umursamaz:

kendi kandırma cnm, seni çok ii anlıorum hala sewdiğin için aksini düşünmek istemiosn ama anlattıklarından başka bi sonuç çıkmıo...

hem çokta iyi olmuş, ewliliğin sorumluluğunu kaldırabilcek karakterde insan değilmiş, daha sewgisine sahip çıkamamışşlmaz:
belki kızıosundur yazdıklarım için ama:çok üzgünüm:

sewginin kıymetini bilmeyenlerden nefret ediorum, harcanan sewgilere çok üzülüorum..

kızmıyorum aslında dediklerinize de katılıyorum ama bir türlü kalbime söz geçirip demek istediklerimi haykıramıyorum boğazımda düğümleniyor.....
çok güven verdim orası kesin ilşkimde oyun oynamayı beceremedim malesef...belki öyle yapsaydım çok değer verilen birisi olurdum...
düşünceleriniz için çok teşekkür ederim..

Yerinizde olsam bu konuyu hiç açmam,daha fazla üzülmemek içinde onu msn den silerim.Siz hala onu beklediğiniz için her şeyden umutlanmaya yatkınsınız,çok doğal..Ama 3 5 sene sonra devam ederiz'in açılımı arkadaşların da belirttiği gibi ben gezeyim,dolanayıım,sen köşede dur sonra bir oluruna bakarız demektir..Böyle bir insanı daha fazla umursamamanızı dilerim,boşa vakit kaybı..

canım benım fıkrım msnden sıl mesajlarınada cevap verme umutlanmamaya calıs cunku o coktan bırını bulmustur..
bence artık sende gozunu acıp kendıne bı yol cızmelısın boyle muallakta hayat gecmez bı gun evlendıgını duyar daha cok yıkılırsın.

yıkılırsın dıyorum cunku sende kuller hala sogumamıs kucuk bı kıvılcım beklıyor..

benden kucuk bı tavsıye ..!!

cnm sakın konu falan açma msnde.. nekadar beni arama nie mesaj attın tarzı şeyler sölesende bu bile onu önemsediğini gösteriir we onu yüceltir, kendisini daha fazla önemser..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…