Siz olsanz ne dnrdnz?:(

merhaba arkadaşlar...ben artık anlayamıyorum..sizle uzun süren bir sorunumu paylaşmak istedim...1,5 sene çıktığım bir sevgilim vardı farklı bir şehire iş ve ailesi orada yaşadığı için gitmek zorunda kaldı..gitmeden önce evlenmek istediği kişi olduğumu ve dahası...çok güvendiğim bir insandı..hayallerim hep onunlaydı ama hiç bahsetmezdim ,onun bu sözlerinden sonra netleşti hayallerim...sonrasında ayrılmak istediğini telefonda söledi..sebep olarak düzenini kurmasına yıllar var,benim iyiliğim için olduğunu,ama arkadaş kalmamızı sürekli istedi ben kabul etmedim en son telefon konuşmamda sevmiyorsan açıkca söyle dedim sevmesem neden arayım seni dedi...bu tür konuşmalardan sonra bitti...beni msn sinden de silmedi..konuşmayalı 2 yıl oldu..unutamadım...ve 2 sene sonra bana gectiğimiz iki kandilde toplu attığı bir mesajı ilk kez bnm telefonuma da geldi...şaşırdım...ve nedense umutlandım..ve bende onun kandilini kutladım...siz olsanız umutlanırmıydınız "O DA BENİ UNUTMAMIŞ" dermiydiniz???
ilişkimiz boyunca hiç bir tartışmamız falan olmamıştır aramızda bir sorunumuz olduğunda konuşup o beni anlar ben onu anlardım...ikmizde 22 yaşında ve ikimizde biribirimizn ilk aşkıydık...ben anlam veremiyorum ve sizden düşüncelerinizi bekliyorum..bir erkek 2 sene sonra neden eskiden çok sevdiğini,evlenmeyi düşündüğünü söylediği ama sonra yine ayrılmak istdediği birsine mesaj atar ??umutlanmalıyım...

walla umutlanılır .. hemde 2 sene hıc unutmuyorsan umutlanılır ama bu duygusal tarafı ...

Gercekcı tarafı , senı 2 yıl boyunca aramayan sormayan bıttı deyıpte haydı arkadas olalım laylaylom dıyen bırının attıgı kuru kandıl mesajından hayır gelmez. sağolsun kandılını kutlamış ha belkıde yanlışlıkla atmıştır , belkıde bır ılışkısı vardı o bıttı ve eski sevgiliye tekrar yanaşmak ve yalnız ve yalnız yeni bir başka ilişkiye başlayana kadar SIGINMAK GÜVENILIR BIR YERE YALNIZCA SIĞINMAK istiyordur ..
Unut gıtsın . bı daha mesaj atarsa cevapta verme .. gitsin işine ya .. çocuk oyuncağımı bu .. walla böyle seylere kızıyorum bu adamlar kendılerını ne sanıo .. canları ısteyınce gıdıyo canları ısteyınce gelıo .. Bas tekmeyı :kötükedihüsone hali varsa görsün .. kendisine yağmur altından sığınacak tente arıyo bu .. :oklava:

ben sadece mesajına karşılık teşekkürümü ilettim o kadar.. peki msn de gördüğünüzde kandilde dahi olsa mesaj atmasının hoş olmadığını söylemek için konuyu nasıl açarsınız...ben çok zorlanıyorum açıkcası istiyorum ama yapamıyorum...
çünkü 2 sene msn de biribirimiz görüyoruz ben onu gördüğümde cıkıyorum o da beni gördüğünde...ne ben onu siliyorum ne de o beni...space ime hayata dair şiir eklemiştim(aşk la ilgili değil 4 ay önce) o yazının ilk mısrasını iletisine yazmıştı...ve onu tanıdığımdan beri msn iletisi sabittir sadece ismi yazılıdır...

Zor olacak ama MSN'den de sil.. silemiyorsan onu engelle .. senı goremesın .. valla sen ona umut verıosun .. silmelisin msn de.

bence bu kişinin msjına cvp bile vermemeliydin. hata yapmışsın bana göre. çünkü seni yapayalnız bırakmış. yerinde olsam çok öfkelenirdim. :oklava:
ama illa konuşmak istiyorsan bu kişiyle msnde sor ona lafı hiç dolandırmadan. neden bana msj gönderdin kandilde de. verdiği cevaba göre de yol alırsın artık.

ben senin yerinde olsam ne mesajına cevap verirdim ne de umutlanırdım aradan 2 yıl gecmiş cok uzun bir zaman
ve msnden de silerdim sonucta ayrılmıssınız ve siz arkadas kalamayız demişsiniz bence hemen silin eger onu msn de görmezseniz unutmanızda kolaylasır onu orada görmeniz sürekli acınızı tazeleyecek buna izin vermeyin

sebep olarak düzenini kurmasına yıllar var,benim iyiliğim için olduğunu,ama arkadaş kalmamızı sürekli istedi

bu sözler hayatına başkası girdiği için ayrılmak istediğini gösteriyor....

şimdi neden mi mesaj attı...boşluğa düşmüştür...

ben olsam fazla umutlanmazdım....hele ki beni böylesine terkeden birisi için hiç umutlanmazdım...

sevdiğini terketmek demek "kendi elleri ile ele vermek demektir"...sorarım sana seven bir insan sevdiğini kendi elleri ile ele verebilir mi...!

yalnız arkadaşlar şu durum da ayrı şehirlerdeyiz ve bana gitmeden önce benim gittiğim yerde yapabilirmisin istanbula alışmışsın sen dedi bu tür şeyleri sıkıntı edip bana sorunca bende ne bileyim samimiliğine inanıp düşüncelerimi söledim hep...gerçekten beni düşünüyor dedim temiz kalpli bir birisi diye tanıdım.......

hali varsa görsün .. kendisine yağmur altından sığınacak tente arıyo bu .. :oklava:

Bu söz üstüne ne söylenir ki boşver zor evet çok zor ama yapman lazım ; biz bu insanları sevdiğimizden hataları göremiyoruz herkes hayatını yaşıyo be güzelim sen de hayatına devam et, başta zor ama inan kabul ettikten sonrası daha kolay olucak ...
msn de falan kalmasın bence ben dün bi söz duydum mehmet altan'dan farklı bi konu için sölemişti ama benim ve senin durumumuz için çok doğru bi cümle ...
Bırakamadığın şey seni esir alır..:1no2:

aşk' a emek vermeyen kimseye prim vermemeliyiz bunun da bi hesabı var Allah sorar bunun hesabını ben artık böyle düşünüyorum ...
kendine iyi bak yerimseniben

Bence zamana bırak..Umutlanma..Eğer ararsan o da arayacaktır..Bu sefer içindeki beklentiler artacaktır..
Bilmiyorum sonunda üzülebilirsin tekrar olmaz derse kardeşim..Bekle bakalım..

o da hep zamana bırakalım dedi..bende kızdım zaman zaman dedim bunun zamanı ne zaman söle artık dayanamıyorum dedim...o da bana sana kesin tarih nasıl vereyim dedim...bir keresinde yine son konuşmamızda yine arkadaş kalma mevzusunda ısrar edince bende olmaz deyince niye dedi zaten arkadaş gibi olmuyor muyuz dedi ayrı şehirlerdeyiz dedi....off varya hiç bir konuşmamızı unutamıyorum...hafızamı bazen kaybetmek istiyorum...

o da hep zamana bırakalım dedi..bende kızdım zaman zaman dedim bunun zamanı ne zaman söle artık dayanamıyorum dedim...o da bana sana kesin tarih nasıl vereyim dedim...bir keresinde yine son konuşmamızda yine arkadaş kalma mevzusunda ısrar edince bende olmaz deyince niye dedi zaten arkadaş gibi olmuyor muyuz dedi ayrı şehirlerdeyiz dedi....off varya hiç bir konuşmamızı unutamıyorum...hafızamı bazen kaybetmek istiyorum...

nedemek ayrı şehirlerdeyiz ya arkadaş gibiyizzz.. sadece aynı şehirde oturanlarmı sewgili oluomuş??:olmaz:
senin ex-erkek arkadaşın sewgiliiği sadece elele tutuşmak gezmek koklaşmak olarak görüomuş sanırım cnm :delphin: bunları yapamayanlarda arkadaş oluomuş baksana :umursamaz:
olayın fiziksel boyutunda takılı kalmış duygusal boyuta geçememiş..
bence git kurtarmışım die dua et:Saruboceq:

bi laf wardır : mesafeler küçük sewgileri yokederken büyük sewgileri güçlendirir, tıpkı rüzgarın mumu söndürüp alewi körüklediği gibi...

henüz tahsilini tamamlamıştı o zamanlar ama söz veya nişan yapılırdı...

ben hala aynı düşüncedeyim "seven insan sevdiğini kendi elleri ile ele veremez".

bizlere sordun bizler de sana ne düşündüğümüzü gördüğümüzü anlattık ama sen hep onu müdaafa peşindesin...o zaman bizlere neden sordun canım benim.

ya beni yanlış anlamayın ayrıca tekrar teşekkür ederim dert ortağım olduğunuz için...sizinde diklerinizi hep bende düşündüm ve onun bana bu zaman kadar ki davranışları konuşmalarını düşündüm ama sebebin farklı şehir olması ve görüşememek 2 sene önce zamana bırakması ve şimdiki bu (geçtiğimiz 2 kandilde...) ard arda gelen kandil mesajları ...benimkisi müdaafa değil ne bileyim işte çok iyi devam eden birliktelik ve snu hüsran olunca kabullenmek çok zor oluyor yıkıntılarım hala devam ediyor..sağolun tekrar zamanınızı ayırdığınız için...

anlıyorum ki umutlanmışsın bile ve eğer isterse denemek bir şans daha vermek istiyorsun...

o zaman sende ona bir mesaj yolla...uzun olmayan bir mesaj olsun mesela "nasılsın iyimisin" diye sor...bakalım ne cevap gelecek...

sonuçta ayrılıp yıllar sonra barışarak evlenen çiftler epey var...

fiziksel olduğunu düşnmüyorum çünkü bu konuda kuralları olan ve bana da saygı gözteren birisi idi...
işte hep karmaşıklık...

ben fiziksellikten bahsederken bunun boyutunu farklı ima etmemiştim,fiziksel aktiwite yani gezmek tozmak buluşmak sinemaya gitmek sarılmak elele tutuşmak herzaman yanyana olmak anlamında(ki zaten yazmışım mesjımda).. diğer türlüsünü iddaa bile edemem sınırımı bilirim..

yani sewgililiği sadece beraber olmak olarak görmüş, görmedende sewmek die bişe wardır bunu yakalayamamış:umursamaz:
yanlış anlaşılmak istemem sadece yardımcı olmaya çalışıorum, ama öncelikle sen gerçekleri kabullenmeye açık olmalısın, unutma sana en fazla yardımcı olcak kişi yine sensin..

ben kendime yardım edemiyorum artık.buraya içimi döktüm en sonunda..eskisi kadar olmasada geceleri aklıma geldikçe kendimi tutatmayıp ağlıyorum..innaınki 2 sendir msn de onu görürüm dayanamam slm atarım diye hep çevrimdışı olarak giriyorum..başka şeylerle uğraşıyorum ama bir türlü bu ayrılığı yakştıramıyorum.aramızda ne kıskançlık olurdu ki bu tür şeylere meyil bile vermezdik zaten,ne kavga ne bişi...

merhaba arkadaşlar...ben artık anlayamıyorum..sizle uzun süren bir sorunumu paylaşmak istedim...1,5 sene çıktığım bir sevgilim vardı farklı bir şehire iş ve ailesi orada yaşadığı için gitmek zorunda kaldı..gitmeden önce evlenmek istediği kişi olduğumu ve dahası...çok güvendiğim bir insandı..hayallerim hep onunlaydı ama hiç bahsetmezdim ,onun bu sözlerinden sonra netleşti hayallerim...sonrasında ayrılmak istediğini telefonda söledi..sebep olarak düzenini kurmasına yıllar var,benim iyiliğim için olduğunu,ama arkadaş kalmamızı sürekli istedi ben kabul etmedim en son telefon konuşmamda sevmiyorsan açıkca söyle dedim sevmesem neden arayım seni dedi...bu tür konuşmalardan sonra bitti...beni msn sinden de silmedi..konuşmayalı 2 yıl oldu..unutamadım...ve 2 sene sonra bana gectiğimiz iki kandilde toplu attığı bir mesajı ilk kez bnm telefonuma da geldi...şaşırdım...ve nedense umutlandım..ve bende onun kandilini kutladım...siz olsanız umutlanırmıydınız "O DA BENİ UNUTMAMIŞ" dermiydiniz???
ilişkimiz boyunca hiç bir tartışmamız falan olmamıştır aramızda bir sorunumuz olduğunda konuşup o beni anlar ben onu anlardım...ikmizde 22 yaşında ve ikimizde biribirimizn ilk aşkıydık...ben anlam veremiyorum ve sizden düşüncelerinizi bekliyorum..bir erkek 2 sene sonra neden eskiden çok sevdiğini,evlenmeyi düşündüğünü söylediği ama sonra yine ayrılmak istdediği birsine mesaj atar ??umutlanmalıyım...

canim sevmesem neden ariyayim dedigi laf sudur: aslinda senle olmaz ama seni deuzmek istemiyorum birde hani elde tutmak istiyorum; demektirzaten baksana 2 senesonra tekrar seni yoklamak amaciylamasustan attigi bir msj.
neden atiyorsun dediginde sozu hazir sen kizarsan, topluca attim sana ozel degildi der isin icinden cikar.. veya sen cvp verseydin sicak baksaydin olaya hemen cullanacakti belkide, ve senden yuz bulamadigi icin , senden adim bekledigi icin.. hala msnden silmedi..

arkadas kalmayi istemeside; acikca ben simdi biraz sana bagli kalmak istemiyorum, istedigimi yapmak istiyorum ama senide kaybetmemek icin (veya uzmemek adina, laf gelisi) arkadas kalalim diyor.

zaten basinda ayrilmak istemis, senin sevmiyorsan gibi laflar etmen hata,, seviyorsa neden ayrilsin dimi?

;arkadas gibi olmuyormuyuz?' bunu sadece aslinda arkadasiz biz, benden bisey bekleme demek istemis besbelli

ben kendime yardım edemiyorum artık.buraya içimi döktüm en sonunda..eskisi kadar olmasada geceleri aklıma geldikçe kendimi tutatmayıp ağlıyorum..innaınki 2 sendir msn de onu görürüm dayanamam slm atarım diye hep çevrimdışı olarak giriyorum..başka şeylerle uğraşıyorum ama bir türlü bu ayrılığı yakştıramıyorum.aramızda ne kıskançlık olurdu ki bu tür şeylere meyil bile vermezdik zaten,ne kavga ne bişi...

canim niye kendine yardim edemiosun filan, niye bir deger verilmeyecek biri icin zamanini harciyorsunki? hem hafizana :) hem zamanina hem kendineyazik.. hemde agliyorsun bu insan icn.. snein gozyaslarina yazik onun ugruna akan.. deymez ki.. hic mi gururrun yok canim?
sevginiz kiskancliginiz zamaninda besbelli hersey onun gozunde bitmis.. bencedebos ver gitsin, ilgilenme baska ugraslar bul kendine bak nasil unutuorsun..
yarin gulersin bu haline cnaim benim,uzme tatli canini

canım msn de ekli ya şimdi yazdığı her şey sana imalı gelecek bende öleydim bi ara açıp kapatması bile bana aaaa bak ben burdayım diyormuş gibi geliyordu sene sonunda askere giderken enişteme demiş ki ben ona beni bekle diyemem kısmeti çıkarsa demiş ama benim bekliyeceğimi adı gibi biliyordu askere gitmeden hayatında başkasının olduğunu öğrendim ama buna rağmen her gün çentik attım takvime askerde her gün cepten netteydi ve hep yazıyordu her seferinde hayatında biri varmı die soruyordu arkadaşları burda peşimde gezerdi baktım bu beni üzüyor msn engellemeden sildim ilk etapta ben onun açıp kapattığını görmüyorum ama o beni görüyor o yazarsa yazıyorum yazmasa yok askerden geldi gördüm bi kaç kere ama konuşmak kısmet olmadı bi gün tel çaldı açtım deymezsin nasılsın dedi iyiyim ama tanıyamadım dedim ben xxxx deyince şaşırdım bi kaldım öylece konuşamadım yarım saat konuştu bahanesi güzeldi kendisi 9 senelik memur ve kpss kursu arıyormuş onun için aramış ki bulunduğumuz yerde topu topu 6 tane falan dersane var analattım ve tam bir hafta sonra feyste xx temmuzda nişan alıyorum yazmıştı geçen gün denk geldik sadece aaa merhaba nasılsın dedim iyi sen iyi bende hava almaya çıktım neyse ben tutmayayım seni deyip ayrıldım yanından
yani kendini hatırlatmak için yapmıştır ben hala burdayım bak seni unutmadım aradığımı bulamadım bişeyleri yoluna koydum demek istemiş senden bişeyler bekliyo gibi geldi bana ama bu şekilde bırakıp giden birinede nasıl güvenirsin ki bide onu düşün nişanlanıncada yapmaya kalkarsa çok sıkma kendini eğer isterse gene mesaj yazar zaten

ahhh beyimizin derdi başka:delphin:
başka şehirlerde olunca arkadaş gibi olunurmuş baksana sen niye öpüp koklayamıcak çünkü ee sen hayatında oldukça ordan başkalarını da öpüp koklamak olmucak tabikaydirigubbakcemile2
yiycek,içicek,gezicek,yatıcak,kalkıcak sonra sana gelip dicek hadi o zaman geldi beraber olalım olduuuuÇok üzgünüm çoook toptan kandil mesajıyla da yolunu yapmaya çalışıyor heralde sen hemen atlayıp onu arıycan sorucan beyimizi büyük bi zahmetten kurtarıcanÇok üzgünüm çoook
sende bekle dur öyle yıllarca onu:mymeka:
amaç bariz belli
ayrıca toplu mesaj olayına da kıl oluyorum hiçte umutlanılacak bi durum değil
insan özel hissettiği kişiye ayrı ve samimi bi mesaj yazar ne öyle toptan mesaj :oklava:

Back
X