- 24 Mayıs 2019
- 2.382
- 7.486
- 158
- 28
- Konu Sahibi delimelek2170
-
- #301
Ay Allah aşkına ne büyük eksiklik. Adam o ihtiyacını eliyle de giderir, siz para yerine elinizi uzatıp alışveriş yapabilir misiniz? Kandırmayın kendinizi.Karsiligini da aliyor. Birlikte olmak istiyor ama olamiyor. Onun da durumu gulluk gulustanlik degil yani.
Neden sordunuz?Siz Amerika da hangi eyaletin hangi şehrindesiniz?
Benim su anda paraya ihtiyacim yok. Kovidden dolayi hicbiryere cikmiyoruz....Eliyle yapmak tatmin etmis olsaydi ara sira birlikde olmak icin bana yaklasmazdi.Ay Allah aşkına ne büyük eksiklik. Adam o ihtiyacını eliyle de giderir, siz para yerine elinizi uzatıp alışveriş yapabilir misiniz? Kandırmayın kendinizi.
kvnin gitme durumu hiç yok mu ya tammamen mi size taşındı bu kadınSiz beni anlamiyorsunuz. Tamam cok haklisiniz, saygi gostermiyor bana evet ama burada hanginiz kalkipta esim benim bi dediyimi iki etmiyor diye bilirsiniz? Kimisi calismaz vurdum duymaz, kimisi ihanet eder, kimisi kufurlu konusur, kimisi arkadaslara ailesinden daha fazla zaman ayirir falan filan. Yani benim anlatmak istedigim, tamam aramizda bir sorun var ama sorunsuz erkek varmi? Kim mukemmel ki? Bazi seyler vardir dusunmezsin, ihanet, dayak, alkol bagimlisi olmak gibi seyler. Bunlar olunca bosanirsin, cunki bu adam bunu hep yapar,hep boyleydi. Amma benim durumum farkli. Biz iyi anlasiyorduk. Tamam hersey gulluk gulustanlik degildi ama oyle buyuk kavgalarimiz olmazdi. Beni durduran bu. Tamam annesinin etkisinde olmamasi gerek evet katiliyorum ama demekki buda boyle zayif kisiliye sahip biri. Sonunda yalnisini anlayip duzeltirse, eskisi gibi anlasirsak diye dusunuyorum. Bana saygisina geldikteyse, zaten artik parayla ebediyyen tehdit edemiycek,cunki su korona devi gecsin, calisicam. Kendi param olunca ezemeyecek....Kendinizi benim yerime koyun bir anlik, esiniz var iyi anlasiyorsunuz yillarca, bir gun kv sizinle yasamaya basliyor ve esiniz saygisiz birine donusuyor. Evliliyinizi kolay kolay bitirirmiydiniz? Inanin bana her bosanmayi dusundugunuzde akliniza, ama bu adam eskiden iyiydi, kv olmazsa normaldi hersey diye dusunceler kafanizin etini yer.
Bakın haklı olduğunuz konularda var fakat 3 ay konuşmamak , 11 yıllık evlilikte fazla değil mi sizce.Siz beni anlamiyorsunuz. Tamam cok haklisiniz, saygi gostermiyor bana evet ama burada hanginiz kalkipta esim benim bi dediyimi iki etmiyor diye bilirsiniz? Kimisi calismaz vurdum duymaz, kimisi ihanet eder, kimisi kufurlu konusur, kimisi arkadaslara ailesinden daha fazla zaman ayirir falan filan. Yani benim anlatmak istedigim, tamam aramizda bir sorun var ama sorunsuz erkek varmi? Kim mukemmel ki? Bazi seyler vardir dusunmezsin, ihanet, dayak, alkol bagimlisi olmak gibi seyler. Bunlar olunca bosanirsin, cunki bu adam bunu hep yapar,hep boyleydi. Amma benim durumum farkli. Biz iyi anlasiyorduk. Tamam hersey gulluk gulustanlik degildi ama oyle buyuk kavgalarimiz olmazdi. Beni durduran bu. Tamam annesinin etkisinde olmamasi gerek evet katiliyorum ama demekki buda boyle zayif kisiliye sahip biri. Sonunda yalnisini anlayip duzeltirse, eskisi gibi anlasirsak diye dusunuyorum. Bana saygisina geldikteyse, zaten artik parayla ebediyyen tehdit edemiycek,cunki su korona devi gecsin, calisicam. Kendi param olunca ezemeyecek....Kendinizi benim yerime koyun bir anlik, esiniz var iyi anlasiyorsunuz yillarca, bir gun kv sizinle yasamaya basliyor ve esiniz saygisiz birine donusuyor. Evliliyinizi kolay kolay bitirirmiydiniz? Inanin bana her bosanmayi dusundugunuzde akliniza, ama bu adam eskiden iyiydi, kv olmazsa normaldi hersey diye dusunceler kafanizin etini yer.
Malesef yok, evet temelli olarak bize tasindi.kvnin gitme durumu hiç yok mu ya tammamen mi size taşındı bu kadın
Kv bize tasinmasi benim istegim disinda oldu zaten. Kendisinin emekli maasi var. Kiraya cikabilir. Ama yapmaz. Oglu da gondermez. Iste ben senin kadar sansli degilim. Onu gondermez ama beni kaybetmeyi goze alir,cunki ona gore bu cok ayip bisey,annesi yalniz yasamamali.... Parayla tehdit konusuna geldikteyse, evet Buda ayri saygisizligi, bunu da evli kalirsam soyle cozmeyi dusunuyorum, bir ise girip calisicam, kendi param olucak, o zaman boyle saygsizlik yapamayacak.Bakın haklı olduğunuz konularda var fakat 3 ay konuşmamak , 11 yıllık evlilikte fazla değil mi sizce.
4,5 yıllık evliyim , 2 sene kadar önce kayınpedirim vefat etti , kayınvalidem tek başına yaşıyor , evi var emekli maaşlı var yani maddi olarak zor da değil çok şükür. Kayınvalidem iyidir severim sayarım çok da yardımı olmuştur bana . Konu birlikte yaşamaya gelince ama sağlık konusunda bir problem olmadığı müddetçe birlikte yaşamaya hayır diyenlerdenim. Bakın işte fark burada başlıyor sizinle aramızda , ben ya da eşim birbirimize danışmadan bu tarz hayati kararlarda tek başımıza karar vermeyiz. Birlikte bir hayatı paylaşmanın getirisidir bu . Parayla birbirimizi tehdit etmeyiz , güveniriz çünkü birbirimize , ilişki konusuna iç girmeyeceğim zaten çünkü eşim bilir ki tartıştığımız an elini bana süremez , değil elini sürmeye teşebbüs etmek , yanlışlıkla yatakta bile değemez bana . Sizin kendinize saygınız olsun , hep derlerdi bunu anlayamazdım , ne zaman ki kendime değer vermeye başladım o zaman kendi bedenimden tutun da çevremdeki insanların bile değişimlerini gördüm bana karşı. Madem eşiniz sizi parayla tehdit ediyor siz de onu boşanıp parasını almakla tehdit edin . O zaman görsün bakalım eş kişisi .
Bı cesaret boşan bence.. Ne münasebet!!Merhaba. Bir konuyla ilgili dusuncelerinizi almak istiyorum. 11 yillik evli oldugunuzu, 3 tane cocugunuzun oldugunu ve yurtdisinda yasadiginizi dusunun. Kv'niz 1 yildan fazla suredir size tasinmis, esiniz annesiyle asiri bagli, surekli onunla zaman gecirir, annesi surekli her firsatta oglunu size karsi dolduruyor, eqolu bir kisiliye sahip.
Bir gun esinizle kavga ediyosunuz, esiniz size kaba bir laf kullaniyor, sizde karsiliginda baska kaba bir kelimeyle karsilik veriyosunuz. Ve esiniz sizden ozur bekliyor. Ilk once kabalik yapan o olmasina ragmen. Neymis efendim, ailenin buyugu oymus, o yuzden o degilde ben ozur dilemeligmisim. 1 aydir konusmuyor sizinle, annesiyle sizi cekistiriyor, annesi de ogluna yaranmak icin sizinle konusmamaya basliyor. Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi). Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz? Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Dusunceleriniz benim icin onemli.
Note: Esim konuyu henuz bosanma mevzusuna getirmedi, ama getirecegine eminim. Cunki onceden yaptigi bisey. Iliski yoksa barismak yerine ona gore bosanmak gerek.
Yenileme: 2,5 ay oldu artik konusmuyoruz.
Zaten 3 aydan fazladir iliskiye girmiyoruz, yani o istiyorda brn musade etmiyorum. 3-4 kez falan yaklasmaya calisti, sorunlari halletmeden olmaz dedim. Cunki, kendi isini bitirip ayni kisi olmaya devam edicek. Bir sey de soylemiyor, hani tamam oldu bitti, seni ozledim, hadi barisalim gibisinden. O yuzden bende musade etmiyorum.Benim anlamadığım bir şey var, cinsellik duygular olmadan nasıl yaşanıyor? Yani yaşanmamalı. Hic normal değil. Gitsin masturbasyon yapsın. Cok saygısızca davranıyor. Sizin dusunceniz hisleriniz tatmin olmaniz onun umrunda bile değil. Keşke siz de biraz kendinizi naza çekebilseniz.
Ben de Amerika dayım da o yüzden merak edip sormuştumNeden sordunuz?
3,5 ay oldu evet. Annesinin istegi uterine (konusurken duydum), yemegini artik annesi yapiyor, ikisi o yemekten yiyorlar. Ben de cocuklarla kendime yapiyorum. Ama camasir, temizlik bende evet. Onuda yapmazdim da, bu sefer de daha fazla inat edip neti kapatir diye yapmiyorum. Zaten cocuklar disindan konustugum kimsem yok burda, bos zamanimi nette geciriyorum, film falan izliyorum, ha bide annemlerle konusuyorum, neti kapatirsa annemlerle konusamam cok merak ederler beni.Bu konu daha önce yine mi açılmıştı? Ben bu konuyu daha eski diye hatırlıyorum. O gün bugundur hala bu saçma inatlaşma sürüyor mu yaniNasıl rezik bir adam ki karısını parayla tehdit ediyor da hayvan eğitir gibi sizi bu şekilde terbiye etmeye çalışıyor? Sırf bu bile bu adamdan ölesiye nefret etmen için yeterli bir sebep değil mi? O size 5 kuruş dahi vermezken, şimdi siz onun kirli donlarını yıkayıp, akşam anasıyla onun önüne yemek mi koyuyorsunuz? Çalışmıyorsunuz bir geliriniz yok, bir ihtiyacınız oldugunda ne yapacaksınız peki? Bedeninizi mi satacaksınız? Bu adam sizi bu yola itiyor direk. Yapsanız hakediyor fazlasıyla ama kendinize yazık. 3 çocugunuz varmış. Boşanıp haklarınızı alın. Boşanınca o parayı size eşek gibi verecek. Şu rezil yaratığın hayatından çık artık.
Ozelden sana yazdimBen de Amerika dayım da o yüzden merak edip sormuştum
Ben deSize ne zaman deli cesareti gelecek onu bekliyorum ben.
Benim beklemeye tahamulum kalmadı :) Senin kaldı mı?:)Ben de
Vallah dusunmekten kafam sisti, oyle yorgun, oyle halsiz hissediyorumki kendimi, keske firsatim olsa, yalniz kala bilsem bi sure, surekli uyusam. Hic bir sey yapmak gelmiyor icimden. Tum bu bosanma prosedurunu dusununce o kadar yorucu geliyorki bana, dilimi pek gelistiremedim (esim o konuda da paraya kiymadi), o da ayri bi zorluk yaratiyor bana bu surecte.Benim beklemeye tahamulum kalmadı :) Senin kaldı mı?:)
Boşanma yorucu bir süreçtir bunda hemfikiriz. Ama şuan yaşadıklarımız da kolay değil ki zaten. Ya geçici bir süreç olan boşanmayı gerçekleştireceksiniz ya da bir ömür bunu yaşayacaksınız. Dil konusunda bu süreçte size yardımcı olacak kimse yok mu?Vallah dusunmekten kafam sisti, oyle yorgun, oyle halsiz hissediyorumki kendimi, keske firsatim olsa, yalniz kala bilsem bi sure, surekli uyusam. Hic bir sey yapmak gelmiyor icimden. Tum bu bosanma prosedurunu dusununce o kadar yorucu geliyorki bana, dilimi pek gelistiremedim (esim o konuda da paraya kiymadi), o da ayri bi zorluk yaratiyor bana bu surecte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?