Siz olsaydiniz hangi yolu secerdiniz?

Iyi de onunla konusulmuyorki. Degil benimle bi yere cikmak konusunca yuzume bile bakmiyor dogru duzgun. Tek bisey istiyor. Ozur dileyeyim. Iyi de o kadar kabalik yapti hangi birine ozur dilemis ki bende ozur dileyecegim? Sizinde soglediginiz gibi aile sorunlari konusularak cozulur, ama bizimki emir veriyor ve susuyor. Konusmuyor.

Peki konuyu bosanmaya getirmiyorsa ama kredi kartinizi aliyorsa, arabanin anahtarini aliyorsa, cocuklar sizinle yemek yiyor diye bilgisayarlarini ellerinden aliyorsa, tv kapatiyorsa? Artik keske bosanalim dese diye bekliyorum. Cunki demezse bu gidisle ben diyecegim. Cocuklarimin bilgisayarlarini alarak, onlari da uzuyor, benim yuzumden cocuklarim uzulsunler istemiyorum

Hanımefendi çok üzüldüm durumunuza ama inanın hiç sağlıklı değil.
İnsanlar değişmez maalesef.
Boşanalım demesini neden bekliyorsunuz?
Boşayın gitsin.
Hak etmeyen insanlara ömrünüzden giden 1 saat bile fazla.
Psikolojik şiddet uyguluyor resmen.

Bana kizmayin ama butun bunlara ragmen garip ama aksam olunca huzunleniyorum, onu ozluyorum. Ya bosaninca onu cok ozlersem diye korkuyorum.

Bu sadece alışkanlık
Biz hep kadin esinden, esi ona yalniz fiziksel siddet uygularsa, alkol bagimlisi olursa ve ya aldatirsa bosanir diye egitildik. Bize psikoloji siddet de bir siddettir ve ayrilmak nedenidir diye ogretilmedi. Bu yuzden simdi bosanmam gerektigini bildigim halde, diger tarafim, bunu yaparsan aileni dagitan sen olursun diye beni durduruyor. Nasil bi sey bu, anlayamiyorum. Belkide yabanci bi ulkede yanliz basima olmamdan kaynaklaniyor. Belkide korkuyorum biseyleri yapamamakdan, bilmiyorum. 11 yil dile kolay. Her seyi silip atmam gerekiyor. Her seyin bitmesi gerekiyor. Ve bunu yapan ben olmaliyim. Malesef

Son kez özür diliyorum diyerek alttan alsan nasıl hissedersin kendini? Bunu içtenlikle soruyorum yanlış anlama. Muhtemelen kayınvalide bozmuş aranızı , gitme ihtimali yok mu ? Eşinizle biraz aleni olarak fingirdeşseniz bence kayınvalideniz çatlar gibi geliyor bana . Sen büyük yanında olmaz diye düşünüyor olabilirsin bazı şeyler ama bence gözüne soka soka işve cilve yap .
Çocukları da ezdirme .

Bosarim bu adami. Ne demek iliskiye girmezsen kredi kartini alirim????? Size zerre saygisi yok, ne muamelesi yapmis size.

Boşanırım. Net.

Yapamam. Cok ozur diledim. Bu yuzden boyle yapiyor simdi :/

o noktaya geldikten sonra hala boşanacak hırsa sahip olunabilecekse bence en güzeli bu.
Aslında özür dilemek akıllı kadın için en iyi seçenek...neden mi?
Özrünü dilersin ama hemen herseyi unutup bebiş olmaya gerek yok. Özür diledikten sonra yukaridaki maddeleri yavaş yavaş tamamlamak için zaman kazanırsın ve aynı zamanda adamın tavırlarını incelemeye devam edersin.
Baktın düzeldi devam edersin
Baktın azıttı koyarsin tekmeyi.

Is bulmak sorun degil, bosanirsam bulurum. Benim tek dert ettigim ailemin dagilmasi

Is bulmak sorun degil, bosanirsam bulurum. Benim tek dert ettigim ailemin dagilmasi
Niye bosanirsaniz buluyorsunuz ki...işte sorun burada. Taktik olarak dileyin özürü ve kendiniz için yatırım yapmaya başlayın. Is bulun para biriktirin O sırada izlemede kalın hali tavrı aynı mi devam edecek özürden sonra...değişiklik olursa devam edersiniz evliliginize. Değişmez ise eliniz kuvvetli olur hazirlikli olursunuz herşeye. Çözüm aslında basit. Ama bizim yapimiz analitik değil hep duygusal ah vah üzerine.

Bu kadar senedir kk dayim, bu derece öküzü az gordum

Niye özür diliyo, dileme kiz sakin burnunu surtüp hayvan gibi terbiye etmeye calisiyolar seni ana ogul, sakin özür dileme

Anlıyorum sizi.
Ama sevmemek, ilgi eksikliği de bir boşanma sebebidir.
Hatta adamın/kadının hiç hatası yoktur. Ama evliliğin kendisine göre olmadığını anlamıştır. Bu da bir hoşanma sebebidir.
Aslında sadece istemeniz bile bir sebep ve bunun için hiçkimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Burada çoğu kadın ya toplum baskısından ya da elalem ne der diye boşanmaktan korkarak geçiriyor hayatını.
Ama inanın siz yapmasanız da yuvayı yıkan erkek tarafına göre hep kadın görülüyor. Siz dibine kadar delillerle haklı da olsanız karşı taraf ve ailesine hep haksız gözükeceksiniz. Hatta bazen kendi ailenize bile.
11 yılın alışkanlığı var şuan.
Anlıyorum.
Çok yakın bir zamanda annem boşandı. 28 senelik evliliğini bitirdi.
Kimine göre annem yuva yıktı.
Kimine göre babam hak etti.
Ne önemi var ki?
Başkalarının ne düşündüğünün ne önemi var?
Eşiniz size psikolojik şiddet uygularken elalem nerdeydi?
Babam annemi ağlatırken boşanıyor diye eleştirenler neredeydi?
En önemlisi her şey bittikten sonra nerede olacaklar?
Size bir şey söyleyeyim mi?
Bu hayat o kadar kısa ve değerli ki mutsuz olduğun yerde 1 saniye durmak bile kendi kul hakkına girmek demek bence.
Ne evlat, ne anne baba hiçbir şey mutsuz olduğun bir insanla sana sadece bir kere verilmiş olan ömrünü geçirmeye değmez.
Konuşuyorlar mı?
Canları cehenneme.
Ben annemin gözlerinde 28 yıl sonra mutluluğu gördüm kim ne derse desin hikaye.

Ayrica orda kalip mutlu evliligine, kaynana, koca ve şişik egolari denen bermuda seytan üçgeninde mi gecirmek istiyosun, niye ezdiriyosun kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…