• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydiniz hangi yolu secerdiniz?

Bosanin ,oturup cocuklara baksin kv ,sizde ise girin yeni bir hayat kurun,
Neyi var yok ,kicindaki dona kadar alin,evlilik icide olsa cinsellige zorlanmak tecavuz sayilir
Cinsellige zorlamak degince yani zorla bisey yapmadi, iliskiye girmek istedi, ben iliski sonrasi yine bana arkani donucek misin diye sordum, evet dedi, o zaman cek ellerini uzerimden dedim. Saygi gostermeyi ogren biraz. Ben senin seks kuklan degilim dedim. Bu senin vazifen dedi,. Benim vazifem konusurken yapmak, beni umursamayan biriyle iliskiye girmek degil dedim. Karti alicagim dedi. Al dedim, en iyi yaptigin sey zaten. O da uyudu. Bisey yapmadi. Boyle. Yani mahkemede bu konuda beni zorladi diyemem malesef, cunki istemedi bende yapmadim zaten diyecek.

Cinsellige zorlamak degince yani zorla bisey yapmadi, iliskiye girmek istedi, ben iliski sonrasi yine bana arkani donucek misin diye sordum, evet dedi, o zaman cek ellerini uzerimden dedim. Saygi gostermeyi ogren biraz. Ben senin seks kuklan degilim dedim. Bu senin vazifen dedi,. Benim vazifem konusurken yapmak, beni umursamayan biriyle iliskiye girmek degil dedim. Karti alicagim dedi. Al dedim, en iyi yaptigin sey zaten. O da uyudu. Bisey yapmadi. Boyle. Yani mahkemede bu konuda beni zorladi diyemem malesef, cunki istemedi bende yapmadim zaten diyecek.
Size psikolojik siddet uyguluyor,baski kurutor,fiziksel mi olmasi gerekiyor herseyin

Merhaba. Bir konuyla ilgili dusuncelerinizi almak istiyorum. 11 yillik evli oldugunuzu, 3 tane cocugunuzun oldugunu ve yurtdisinda yasadiginizi dusunun. Kv'niz 1 yildan fazla suredir size tasinmis, esiniz annesiyle asiri bagli, surekli onunla zaman gecirir, annesi surekli her firsatta oglunu size karsi dolduruyor, eqolu bir kisiliye sahip.
Bir gun esinizle kavga ediyosunuz, esiniz size kaba bir laf kullaniyor, sizde karsiliginda baska kaba bir kelimeyle karsilik veriyosunuz. Ve esiniz sizden ozur bekliyor. Ilk once kabalik yapan o olmasina ragmen. Neymis efendim, ailenin buyugu oymus, o yuzden o degilde ben ozur dilemeligmisim. 1 aydir konusmuyor sizinle, annesiyle sizi cekistiriyor, annesi de ogluna yaranmak icin sizinle konusmamaya basliyor. Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi). Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz? Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Dusunceleriniz benim icin onemli.
11 yıllık evlilik hayatınız boyunca böylemiydiniz?Kayınvalidenizmi etkiledi aranızdaki ilişkiyi .Anne ,baba aile bir yere kadar .Herkesin yeri ayrıdır .Fakat eşinizin tutumları bencilce .Aranızdaki küslük nedeniyle .Cinsel hayatınızın etkilenmesi sonucu .Kredi kartını almak da nedir ?Neden çalışmıyorsunuz .Bir erkeğin maddi anlamda eline bakmak .Eksi bir durum .Çalışma imkanınız varsa .Acilen işe başlayın .Boşanmayla sizi tehdit etmesi ,çok yanlış bir tutum .Hep böylemiydi genel anlamıyla bencil birimiydi ?Boşanmada ısrar ederse gururlu olun derim .Ekonomik özgürlüğünüzü alıp ,çocuklarınızın nafakasını alıp kendinize bir hayat kurun .

11 yıllık evlilik hayatınız boyunca böylemiydiniz?Kayınvalidenizmi etkiledi aranızdaki ilişkiyi .Anne ,baba aile bir yere kadar .Herkesin yeri ayrıdır .Fakat eşinizin tutumları bencilce .Aranızdaki küslük nedeniyle .Cinsel hayatınızın etkilenmesi sonucu .Kredi kartını almak da nedir ?Neden çalışmıyorsunuz .Bir erkeğin maddi anlamda eline bakmak .Eksi bir durum .Çalışma imkanınız varsa .Acilen işe başlayın .Boşanmayla sizi tehdit etmesi ,çok yanlış bir tutum .Hep böylemiydi genel anlamıyla bencil birimiydi ?Boşanmada ısrar ederse gururlu olun derim .Ekonomik özgürlüğünüzü alıp ,çocuklarınızın nafakasını alıp kendinize bir hayat kurun .
Babasi öldü, annesi olmayinca daha iyiydi durmumuz, en fazla 1 hafta surerdi kuslulugumuz, sonra barisirtik. Simdi annesi var ya, ona kendisini ispatlamaya calisiyor, iste ben ozur diletirim diye.

Sen insansın duyguların var, onun şişme seks bebeği değilsin, cansız duygusuz bir varlık gibi davranamazsın.
Eve yerleşmiş gudubet bir kaynana, karısının dedikodusunu yapan terbiyesiz, tipine s.tığım bir koca. Ne anladım öyle evlilikten.
Ben olsam onu beklemez, gözümü kırpmadan boşardım.

Eşiniz iğrenç biri.
Burda pek çok kötü koca okuyorum.
Bu kadar iğrencine pek az rastladım.
İğrenç ötesi iğrenç biri.
Hele annesine özür ispat çabaları ne ola? Ne alaka kadın neden her olayın içinde, ana oğul neyin kafasındalar.
Boşanmak tek yol bana kalırsa.
Ama okuduğum kadarıyla durumunuz karışık. O kısımları bilemem. Ama bu adam adam değil. Ölsem özür dilemez aksine üste çıkar nefret kusardım.

Merhaba. Bir konuyla ilgili dusuncelerinizi almak istiyorum. 11 yillik evli oldugunuzu, 3 tane cocugunuzun oldugunu ve yurtdisinda yasadiginizi dusunun. Kv'niz 1 yildan fazla suredir size tasinmis, esiniz annesiyle asiri bagli, surekli onunla zaman gecirir, annesi surekli her firsatta oglunu size karsi dolduruyor, eqolu bir kisiliye sahip.
Bir gun esinizle kavga ediyosunuz, esiniz size kaba bir laf kullaniyor, sizde karsiliginda baska kaba bir kelimeyle karsilik veriyosunuz. Ve esiniz sizden ozur bekliyor. Ilk once kabalik yapan o olmasina ragmen. Neymis efendim, ailenin buyugu oymus, o yuzden o degilde ben ozur dilemeligmisim. 1 aydir konusmuyor sizinle, annesiyle sizi cekistiriyor, annesi de ogluna yaranmak icin sizinle konusmamaya basliyor. Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi). Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz? Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?
Senin için dua edeceğim. Allah yardımcın olsun ,o mehametsizlerin kalbine vicdan koysun .sabret bacım dua et .çocuklar olmasa çok zor bir karar.

Simdi oncelikle kv ile sorununuz oldugu icin esinizi cinsellikle tehdit etmissiniz..Bu bir! Ikincisi uc tane cocugu olan, oturmus bir iliskide, yok sen ozur dile, yok ben özür dileyim! durumlari zaten olmamali!bu iki! Uc cocuk yapmayi bilmissiniz ( iki taraf icinde gecerli bu soyledigim) ama karsilikli oturup konusabilmeyi ogrenememissiniz!bu da üç! Cinsellikte yeme icme gibi bir ihtiyactir.Siz esinizi bunla tehdit etmissiniz o da sizi para ile tehdit etmis..Ikinizin yaptigi da ayip..Sanki flört donemi gibi triplerdesiniz ikinizde..iki tarafta da olgunluk sifir...Oturup konusmayi ogrenin once..

Anneye düşkünlük, kv nin oğlu doldurması bilmem ne bunlari geçtim de
Ben büyüğüm benden özür dile
Benle ilişkiye girmezsen kredi kartını alırım
Benle ilişkiye girmezsen boşanırım
Işte bunlar geçilemez.
Geçilmemeli
Ilişki için kullanılan, kredi kartıyla ikna edilecek aşağılıkta görülen, kv nin huzursuz etmek için oğlunu doldurduğu bir kadın olmak sizi çok ama çok yıpratır. Bu mutlu yuvayı bozunca daha mutlu olacaksınız gibi duruyor. Tabi burdan söylemesi kolay sizin etraflıca düşünmeniz gerek. Hakkınızda hayırlısı olsun

Simdi oncelikle kv ile sorununuz oldugu icin esinizi cinsellikle tehdit etmissiniz..Bu bir! Ikincisi uc tane cocugu olan, oturmus bir iliskide, yok sen ozur dile, yok ben özür dileyim! durumlari zaten olmamali!bu iki! Uc cocuk yapmayi bilmissiniz ( iki taraf icinde gecerli bu soyledigim) ama karsilikli oturup konusabilmeyi ogrenememissiniz!bu da üç! Cinsellikte yeme icme gibi bir ihtiyactir.Siz esinizi bunla tehdit etmissiniz o da sizi para ile tehdit etmis..Ikinizin yaptigi da ayip..Sanki flört donemi gibi triplerdesiniz ikinizde..iki tarafta da olgunluk sifir...Oturup konusmayi ogrenin once..
Kv ile sorun olduğu için eşini cinsellikle tehdit etmiyor kavga anında eşi kaba konuşuyor, konu sahibi de kaba bir karşılık veriyor ama eşi ben büyüğüm sen özür dile diyor iddialaşma burdan başlıyor ben öyle anladım yani, kv oğlunu dolduruyor ayrı bir mevzu

eşiniz annesini ilişkinizin başına koyduğu için bence en baş hatalı zaten, bir insan evliliğinde annesini niye baş köşeye oturtur ki. bunun kv doldurması değil tamamen eşinizin suçu olduğunu düşünüyorum. size değer veren biri olsa annesi ne derse desin sizi ezdirmezdi zaten. yani başlıca problemlerinizden biri eşiniz, kv değil. üstüne üstlük 1 ay konuşmayıp sonra cinsellik bekleyip üstüne kredi kartı ve boşanmayla tehdit edilmeniz de zaten boşanma sebebi. eşsiniz siz, kredi kartıyla ilişkiye girmiyorsunuz arada sevgi saygı olmazsa, cinsellikte olmaz. ben yediremem en azından kendime. siz boşanmayı düşünüyor musunuz o önemli?

Çok üzüldüm durumunuza...eşiniz haksız tabiki ..ve bence annesi yanında olduğu için, k.validenize malzeme veremeyeceğiniizi ,sırf kayınvalideniz sevinmesin diye boşanmak istemeyeceğinizi de bal gibi biliyor ...fazla zeki bir adam ...tehlikeli de..blöf yapın boşanalım deyin diyeceğim de belliki istemiysunuz bunu...hem daha kötü sonuçlarda sebep olabilir...
Boşanırsanız maddi imkanlara sahipmisiniz daha mutlumu olacaksınız önce bunları değerlendirin
Eğer cevabınız evetse terkedin kalsın annesiyle g..t gibi😀
Yok boşanmanız için durumunuz yoksa mecbur alttan alın ...sonrada k.v.icabına bakın
Nasıl mı eşinizle çok mutluymuş gibi görünerek.. delirsin cadı kadın

Kv ile sorun olduğu için eşini cinsellikle tehdit etmiyor kavga anında eşi kaba konuşuyor, konu sahibi de kaba bir karşılık veriyor ama eşi ben büyüğüm sen özür dile diyor iddialaşma burdan başlıyor ben öyle anladım yani, kv oğlunu dolduruyor ayrı bir mevzu
Ama evde kv oldugu icin de gerilmis belliki konu sahibi..Yani yine de dogru degil iste..Hele uc cocuktan sonra..Sevgiyi bilmem ama aralarinda saygi bitmis

Annesi ile eşinin arasındaki dengeyi kuramamış, sürekli annesi ile vakit geçirip, eşini yok sayan, çocuk gibi 1 ay küsüp, cinsel ilişki için yanaşan sonra ise tekrar küsen ve sizi tehdit eden bir adam var karşınızda. İsterse 10 çocuk olsun , yinede o tehdite boyun eğmezdim. Siz bir eşya değilsiniz, canı istediğinde yanaşıp canı istediğinde bırakacak. Yok öyle bir dünya. Öyle boşanılmaz böyle boşanılır diyip o davayı açan taraf ben olurdum. Yerinizde olsam açtın mı davayı yoksa ben mi açayım diye sorardım. Boşanmayacak olsanız bile bir ders vermiş olursunuz. İnsan elindekinin değerini onu kaybettiğini düşündüğü an anlıyor çünkü. Tecrübeyle sahiptir.

Bilip bilmeden konusuyorsun. Tam 2 kere konusmayi denedim. Birincisinde donup yuzume bile bakmadi. Ikincisinde de yuzunu dondu, Ben bir kac kelime sonra iste benimle ilgili sorununu annene anlatman dogru degil, sonra o seni doldurusa getiriyor falan deyince yine sirtini dondu. Dinlemedi. Hoslukla konusmaya devam ettim, bu seferde "beni tavlamaya calisma" diye tepki verdi. Siz benim yazdiklarimi yarim yamalak okumussunuz, benim esas sorunum esimle. Benimle konusmayan Tavira yapan esim, annesi o tavir yaptigi icin yapiyor. Benimle sacma bir sey yuzunden 1 ay konusmayan biriyle ne diye seks yapicakmisim? Sonrasinda yine konusmayacagini bildigim halde?

Back
X