siz olsaydınız ikinciyi yapar miydiniz?

Zaten sorunlarınız varmış kv ile niye bir hamileliğini daha kendini zehir etmeyi düşünüyorsun ki? Taşın, yerleş, evinin tadını çıkar sonra yaparsın ikinci çocuğu bu ne hız?

eşinin ailesiyle sorunların var, eşinde onlara destekçi.demek ki aslında eşinle de sorunlar var.ve sen bu adama 2. çocuk yapmak istiyorsun.Hem de öyle böyle değil kendi kendine düşünüp taşınıp sipariş verir gibi. Çocuk yapmak için iki tarafında rızası olması gerekmez mi? Karar verilip çocuk yapıldığında şimdiki evde yapmanla yeni evde yapman arasında nasıl bir fark olacak, anlayamadım.

Kızım 15 aylık
Ben düşünmüyorum
En bi 4 yaş olmalı
Şayet düşünürsem o zaman düşünürüm

O ev mi bu evde mi doğum yapsamdan çok
Kendinizi ve çocuğunuzu düşünün
Araya biraz zaman girsin bence

Evet istiyorum.Eşim ilk evlendigimiz zamanlarda çok aileciydi sanki bekar gibi davranıyordu tartışmalarmiz hep aile üzerindeydi.Oğlum olduktan sonra daha farklı oldu herşey. Ailmden ayrılamam uzağa gidemem diyen adam gitti sanki şimdi müteahhitle anlaştı evimiz yapılıyor.Annesi ablası diyorlardı biz ayrilmicaz hep dipdibe olcaz ama eşim çıkmak istediğini söyleyince sus pus oldular dile bile getirmiyolar

Bence hemen yap birbirine arkadas olurlar çok iyi olur

Merhaba bayanlar yeni üyeyim ama uzun zamandır takipciyim.3 yıllık evliyim bir oğlum var.kv aynı apartmanda ve gurbetteyim.evlenince hiç düşünmeden hamile kaldim. Pişman olmadım fakat çok sorunlar oldu esim ailesi tarafindan cok laflar duydum .Eşim de onların destekcisiydi.Sorum su yeni eve tasinicam acaba ikinciyi de yapıp mi cikayim yoksa gittiğim yerde mi doğum yapayım kararsız kaldım.

ıkıncıyı yapıp mı cıkayım yoksa gıttıgım yerde mı dogurayım...
sanırım bu bı marka suyla falan karıstırıp 10 dk da fırında pısıyor olmalı...
bilemedım
cocuktan bahsedıyoruz degıl mı?
burda ben bıle zorlanmısken bu kararınıza yanıt vermeye bukadar rahat konusmanızı abes buldum

yınede cevap vereyım ıstıyorsanız hemen yapın

Eşim de onların destekcisiydi.
Eşinizin sizi koruması gerekmez mı ? onlara neden destek verıyor gibi sorular sormadan once size sormak ıstyrm . boyle bi adama ne dıye 2. cocuk . ustelk henuz 3 yıllık bır evlılık . 2 yasında cocugunuz var biraz ıonunla ılgılenın bence. tabı cok ıstwersenız yapın. ama 2 yıl daha beklemenızı tavsıye edyrm

Back
X