- 24 Eylül 2010
- 6.092
- 19.852
- 448
- Konu Sahibi Evelynswiss
-
Buradaki kamu avukatlığını yakar mısınız yazınca ben de avukatlık yapıyor sanmıştım.Konu sahibi henüz avukat değilmiş ki. Kamu da memurmus. Aynı zamanda hukuk okumuş. Avukatlık ruhsatını almamış henüz. Daha sonra kamuda avukatlığa geçiş yapmak için kurum içi sınav olursa ona girip kamu da avukat olmak istiyormuş
Evet öyle anlaşılıyor. Ama öyle kolay değil kurum içi yükselmek. Alım da çok olmuyor kurum içi. Yani eşimin kurumunda öyle.Buradaki kamu avukatlığını yakar mısınız yazınca ben de avukatlık yapıyor sanmıştım.
Burda meslegini yapabilecek mi?sartlar ortada burda kalincada meslegini yapamayacak.Sakın böyle bir hata yapmayın
Çok düzgün biriyse isviçreden birini bulurdu
İşinizi bırakmayın asla böyle birşey için
Yurtdışında mesleğinizi yapamazsınız
Emeklerinizi yakmayın
Bende size katıldım ya hep ya hiçlik bir durum malesefTabi tabi, ben de bunu demek istemiştim. Ben kamuda uzman olarak çalışan bir hukukçuyum. Avukatlık ruhsatım da olduğu için bu durumları yakından biliyorum. Dolayısıyla gidip başka bir ülkede düzen kuramayıp döndükten sonra bu işler daha zor olacaktır demek istedim.
Canım sen bir önceki kel göbekli kalantor sevgilinle evlenmek için zorla hamile kalıp sonra da adam terkedince kürtaj olan, mini etek giyiyorum ama kimse dönüp bakmıyor, evlenemiyorum diye konu açan üye değil misin?
Teşekkür ederim.içim sıcacık oldu@Ferhans ın bu konuya yaptığı yorumlarıyla ; kendisinin daha sonra "o zamanlar fake"tim diye ifade ettiği zamanlarda yazdıklarının bağlantısı nedir ?
Bir insan yanlış yapmışta olabilir. Bir insan yanlışını terk edip , hayatını düzene sokmak istiyorsa ; sürekli kendisine geçmişinin hatırlatılması doğru mu ?
Ben size katılıyorum sürekli aynı muhabbet her yorum yazdığında gerçekten ben bile bunaldım.insanlar hata yapar yani sürekli başa kakmanın amacı ne ki bilemiyorum@Ferhans ın bu konuya yaptığı yorumlarıyla ; kendisinin daha sonra "o zamanlar fake"tim diye ifade ettiği zamanlarda yazdıklarının bağlantısı nedir ?
Bir insan yanlış yapmışta olabilir. Bir insan yanlışını terk edip , hayatını düzene sokmak istiyorsa ; sürekli kendisine geçmişinin hatırlatılması doğru mu ?
Huylari buBen size katılıyorum sürekli aynı muhabbet her yorum yazdığında gerçekten ben bile bunaldım.insanlar hata yapar yani sürekli başa kakmanın amacı ne ki bilemiyorumböyle olursa insanlar fake hesapta açar konu açtıklarında gerçeği yazmaktan çekinirler vs.geçmişten kaçılmaz ama sürekli gündeme gelmeside kötü niyetli bir yaklaşım.
20 gunluk yillik iznini yanima gelerek kullandi her gun goruserek gecirdik, tanimiyor degilim, uzun saatler suren gorusmelerimiz oldu, sonrasinda yeniden geldi 9 gun kaldi, birbirimizi gorduk begendik tabi onun duygulari cok daha fazla, biseylere daha cabuk cesaret edebiliyor, burdaki kariyerini birakarak fedakarlik yapacak olan benim gibi gorunuyoradamla yüzyüze görüştünüz mü?
o ikna için saydığı şeyler gün gelir yüzünüze vurulur bunlar için geldin diye. 4 aylık telefon ilişkisinde iki taraf içinde aşk olamayacağına göre ve sizin tek geçerli sebebiniz yurtdışı iken adamın geçerli sebebi ne tanımadığı biriyle evlenmek için merak ettim. siz bunu merak edip sordunuz mu?
Bu konuda hakli olabilirsiniz, daha stajim baslayali 3 ay oldu, 28 im demeyi cok isterdim ama sayi biraz daha fazlaAç açıkta köyde yaşayan genç kız olsanız anlarım da tahminim 28 civarı yaşı olan, mesleğe yeni başlayacak bir genç hanımsınız. Türkiye’de erkek mi kalmadı. Mesleğinizle alakalı ortamlara daha yeni gireceksiniz. Hem kazancı hem mesleği hem karakteri iyi olan erkeklerle neden karşılaşamayasınız… Risk aldığınıza değmez…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?