Siz olsaydınız napardınız ?

Düşünmenize gerek bile yok. Dünyada bir şansı hak eden biri varsa o da bu kişi. Ne varmış madde kullanıp, hapiste yattıysa.
Ailenizin hayalindeki damat, sizin de hayalinizdeki koca olacak bu herif.
Kim takar eğitimli, madde ya da suç geçmişi olmayan işinde gücünde adamları. Hem de böylesi varken.
Bazı insanlar dayağı hak ediyorlar gerçekten.

Ver tabi niye vermeyesin ki normal ayrilma yetmemis ikiye ayirsin sizi ya su sordugunuz sorular saglikli insanlarin soracağı seyler mi ya sen disaridan bi goz olarak su konuyu bi oku senin yazdiklarini baskasi yazsa ne yazmak istersin?? Boşa soruyorsun zaten buraya bir sene sonra hapisten cikar yine kopa kopa gidersin hic mi sevgi gormediniz hadi gormediniz de hic mi kendinizi sevmediniz yahu cidden tam cildirmalik bir konu daha

6 yıl cezaevinde yatan birini hayatında kim ister? Kim böyle biriyle evlenip yuva kurar? Kimseyi bulamayacağını oda biliyor, o yüzden sizin peşinizde. Aşkınızdan ölüp bittiği için değil. Burada asıl mevzu siz bunu kabul edecek kadar akıl yoksunu biri misiniz? Karar sizin...

Ben de zaten ona ölüp bitmiyorum
Zaten ben bu süreçte hayatıma baktım evlendim onun maddi durumu çok iyi yani oldum olası bir iş sahibi değildi ama şu anda bir iş kurma hayali de var tamam hata yaptı çok da büyük hatalar yaptı küçük değil ama onun da aile hayatı hayatında bir takım sıkıntılar vardı hatta çok zor sıkıntılar vardı Sadece kafama takıldı düzelmiş olabilir mi şans vereceğim demedim ayrıca görüşüne gittim diye
Affettim anlamına gelmiyor

Salakliga doymadinmi pess diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…