Siz olsaydiniz napzrdiniz???

Zamanndann1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
53
35
3
33
Arkadaslar bugun beyaz esya bakarken esimin çalıştığı yerden bi kiz gelip eşime hal hatir sordu. Böyle gülerek de bi espri yapti. Ben cok kiskancim hic renk vermedim. Sizce esime tepki vermeli miyim? Espri yapmasi cok sacma geldi.. Esim kendi halinde biridir. Ala ben kiskancim

Son düzenleme:
Kendi halindeyse aldirmayin.. onemli olan kim olursa olsun eşinizin tutumu. Abarticak birsey yok. Lakayit lacka her turlu insan cikabilir herkrsin karsisina onemli olan duruşumuz.bosverin

Evet hala tepki vermedim normalde on kere verirdim ama tutuyorum normal insanlar gibi olmaya çalışıyorum. Suratım düşük o ayrı.
Eğer aşırı derecede günlük yaşamınızı etkiliyorsa iliski terapistiyle görüşün ya da yalniz başınıza bir psikologa gidin. Böyle bizden gelen tavsiyelerle olmaz. Şimdi sakin kalsan bir dahakine kalamazsın. Bence profesyonel yardim gerek.

Eğer aşırı derecede günlük yaşamınızı etkiliyorsa iliski terapistiyle görüşün ya da yalniz başınıza bir psikologa gidin. Böyle bizden gelen tavsiyelerle olmaz. Şimdi sakin kalsan bir dahakine kalamazsın. Bence profesyonel yardim gerek.
Cok doğru söylüyorsunuz ben kendimin farkındayım bir türlü gidemedim

Arkadaslar bugun beyaz esya bakarken esimin çalıştığı yerden bi kiz gelip eşime hal hatir sordu. Böyle gülerek de bi espri yapti. Ben cok kiskancim hic renk vermedim. Sizce esime tepki vermeli miyim? Espri yapmasi cok sacma geldi.. Esim kendi halinde biridir. Ala ben kiskancim
kızın yaptıgı haraketi eşine niye yüklüyorsun ki bu devırde kendı halınde ınsan bulmak zor

Back
X