• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydınız ne düşünürdünüz

eniseee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
9
0
0
İstanbul
arkadşlar geçen gün sevglm dediğim sevdiğim adama gittim sohbet muhabbet felan su içme bahanesiyle mutfağa
gittim
mutfakta içilmiş iki türk kahfesi fincanı vardı ayrıca yıkanmıstı tabiki aklıma ilk gelen
benden önce bir baska kadınla kahfe içtiğiydi ondan sonrası sınırsız hayal gücü kafamda kurdum kurdum düşünceler şüpeler ard arda sralandı
tabiki o bunu inkar etti sizce masummu yoksa yalancımı

Tarot falı mı açalım gerçeği öğrenebilmek için?
Ortada iki fincandan başka hiçbir şey yokken,nerden bilebiliriz ki gelenin cinsiyetini?

bi de bunu ona söyledin mi.. belki erkek arkadaşı belki normal arkadaşı. hiç mi misafiri gelemez.
bu kadar sorgulayıcı şüpheci olursan normal bir arkadaşı bile gelmiş olsa sen olay çıkarırsın diye saklamak zorunda kalır.
bir süre sonra da baskı altında yaşamaktan bunalır canım.

büyük ihtimalle de rahat edeceği bir hatuna doğru meyledecektir. dikkat et.

iki gündür ilginc konular aciyorsunuz...
bebeginizi arkadasinizdan geri aldiniz mi ?

Forumda iki şık arasında seçme oyunu var
Oraya yazmayı deneseniz mesela :34:
Cadı mı ? Kadın mı ?
Masum mu ? Yalancı mı ?

Bu o kişi mi:26: Bebeği,sevgilisine gitmek için bırakmış demek ki:41:

evet o kisi...

eskiden sarap kadehleri falan olurdu turk filmlerinde simdiki moda kahve fincanlari...
iyice baksaydin belki iyi yikanmamistirda kenarinda ruj izi kalmistir:27::27:

bugün de hep yalan yere konular açılmış kardeşim nedir bu? şizofrenler basmış kk yı :))

konu sahibi konulari acip cevap yazmaya tenezzul etmiyor dunki konusunda oldugu gibi,
heralde konuyu acip sonrada actigi konuyu bulamiyormu nedir:27::27:

allah sana akıl fikir versin konu sahibi ne diyeyim acınacak haldesin zavallısın.

herhalde kakara kikiri olsun diye konu aciyor bu arkadasda.hicde cevap vermiyor yazilanlara.demek ki yazilanlar dogru..

yarın da sevdiğiniz adamla bebeğinizi bıraktığınız arkadaşınızın yasak aşkını okuruz gibi geliyo :37:
ayrıca kahfe değil kahve :51:
burda milletle dalga geçmeyi iş edindiyseniz önce türkçeyi öğrenin :51:

Back
X