• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydınız ne düşünürdünüz

ziyaretci sayisi 2 oldu...
2.ziyaretci sevgilim dedigi sevdigi adamdir herhalde...:27:

fincanları görünce niye kahkahalarla gülmedide şüphelenip kafasında kurdu acaba.hani bazıları dün konu sahibi için eğlenceli komik diyordu:51:

fincanları görünce niye kahkahalarla gülmedide şüphelenip kafasında kurdu acaba.hani bazıları dün konu sahibi için eğlenceli komik diyordu:51:

ortada supheli durumlar var :9::9:
bu seferde aglarlar herhaldee:27::27:

aman bu ne yaa.. az dert dinleyelim diyoruz, cevap verelim. insanların yaptığına bak.

Ben bugün çok iyimser olucam:21: bence adam masum sen yalancısın oldumu :31:

konu sahibi konulari acip cevap yazmaya tenezzul etmiyor dunki konusunda oldugu gibi,
heralde konuyu acip sonrada actigi konuyu bulamiyormu nedir:27::27:
olurmu şekerim konuyu açıyo sonrda ziyaretçi kıvamında kahkahayla okuyo, aslında resmen o bizle eğleniyo, özellikle böyle konular açıyo yazdığımız yorumlarlada kafa buluyo, boykot edip açtığı konulara cevap yazmayalım arkadaşlar:kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:
olurmu şekerim konuyu açıyo sonrda ziyaretçi kıvamında kahkahayla okuyo, aslında resmen o bizle eğleniyo, özellikle böyle konular açıyo yazdığımız yorumlarlada kafa buluyo, boykot edip açtığı konulara cevap yazmayalım arkadaşlar:kkk::kkk::kkk:

hayal dünyasi genis oldugundan gülüyordur,
yoksa eglenecek seyler yazdigimizi dusunmuyorum...:27:
yarinda baska bir konu acar artik aklina ne esersee:27::27:

hayal dünyasi genis oldugundan gülüyordur,
yoksa eglenecek seyler yazdigimizi dusunmuyorum...:27:
yarinda baska bir konu acar artik aklina ne esersee:27::27:
bende düşünmüyorum ama o öyle sanıyo galiba:27: amacı dikkat çekmek, yarın ne konu açıcak merakla bekliyorum ama yorum yapmayacağım artık:19:

Deryaaaa
Memleketini merak ettim şekerim.
Tabii cevap vermek zorunda değilsin

Back
X