• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydınız ne yapardınız akıl verin bana

Böyle bi şey yazmak hiç istemem ama, psikologa anlatacak kadar sevmiş maalesef.

Bu hikaye öyle tanıdık ki, tek çocuğunuz olmasa direkt teşhis edecektim. Aynı durumda olan bir adam tanıyoruz, öfke kontrolü olmayan, evde sürekli hır gür çıkaran, 7 yıllık evli olan ve son iki yıldır psikiyatra tedaviye giden, gittiğinde de unutamadığı kızdan bahseden.

Hatta eşinizin attığı maildeki üslubu bile aynı geldi, bütün yorumlarınızı okudum o kişi mi acaba diye. Kız henüz evli değil, adam nişanlıyken kendini bekar diye tanıtıp kızı zorla tavlıyor, 3-4 ay sonunda düğün vakti gelince mecbur itiraf ediyor. İkisi de baglandiktan sonra tabi. Kız ayrılıyor ama adam körkütük aşık, ne yapsa da bırakmıyor peşini evinin önünde bekliyor, sürekli yoluna çıkıyor, iş yerine gidiyor vs. Ama kız reddediyor. Sonra adamın psikolojisi ufak ufak bozulmaya başlıyor. Eşinden çıkarıyor sinirini. Ama sonuç olarak kızı hala çok seviyor ve doktora da en çok bundan bahsediyor..
Ay yazık ben burda 2 kadınada üzüldüm :KK43:
Adamda pisliğin önde gideni...
Bu konuyu burda mı okumuştun?:KK43::KK43:

Evliyken baskasina aşık olan, adim atip karsiligini bulamayinca kuyruğunu kistirip oturan, ama doktoruna bile, o sahsi aklimdan cikaramiyorum diyen siz olsaydiniz esiniz ne yapardi?
Onu yapin işte, empati iyidir.

Benzerbir şeyi kuzenim yaşadı,eşiyle görücü usulü evlendikten sonra başkasına aşık olduğunu öğrenmiş..
Bizim belki de çoğu kadının yapmadığı bir şey yapıp, her fırsatta kıza olan duygularını dinlemiş hatta onunla birlikte ağlamış..
Dert ortağı olmuş bir nevi.
Gel zaman git zaman kuzenime aşık olan enişte bey o günler için binlerce kez özür dilemiş ve şu an çok mutlu bir yuvası,4 de çocuğu var eş kişisinden..Adamda da öfke sorunu vardı ne tesadüf!
Bu ikili ilişkilere asla akıl sır ermez,kimi sineye çeker sabreder bu çoğumuza göre de gurursuzluk ile tabir edilir;kimi de resti çeker ve sindiremez....İlişkinizi de, eşinizi de, kendinizi de en iyi siz bilirsiniz....Ne değer ne değmez sorunun cevabı sizde?

o aslında süs bebeğiydi demiş evin sorumluluğuna alabilecek biri değildi demiş ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyor olumsuz oldu bana cevap vermiyor hala bişeyler hissetsemde olmayacağını anladım ama aklımdan hala silemedim ne diyeyim yaşıyorum işte yazmış

o aslında süs bebeğiydi demiş evin sorumluluğuna alabilecek biri değildi demiş ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyor olumsuz oldu bana cevap vermiyor hala bişeyler hissetsemde olmayacağını anladım ama aklımdan hala silemedim ne diyeyim yaşıyorum işte yazmış
Valla ben buraya takıldım ne yani kız oturaklı,agir başlı bir evi çekip çeviren birisi olsa ve eşinize yüz verse sizi boşayıp eve onu mu getirecekti.ben bu durumu aklından geçirdiğini düşündüm.madem siz olsanız ne yapardınız diye sordun bu saatten sonra ben olsam bu adam için kılımı bile kıpırdatmazdım.ne yapmak istiyorsam onu yapardım.hayata birdaha gelmiyoruz.size bugün birşey olsa ilk kosacak kişi de ailenizdir.ailemle arami iyi tutardım.

Zaten sevdiğini bilsem yanında durmam bir ara hoşlanmış ben yeni öğrendim adam beni sevdiğini söylüyor üzgün olduğunu olmaması gereken bir duygu yaşadığımı söylüyor bariz başkasını sevse kimse durmaz emin ol
hoşlanınca bir şey olmaz yani.
eşine aynısını söyle bakalım ne der?

ben de geçen yıl falancadan hoşlanmıştım desen eşin aaa olsun, bitmiş der miydi? yoksa namussuzlukla mı suçlardı?

Benzerbir şeyi kuzenim yaşadı,eşiyle görücü usulü evlendikten sonra başkasına aşık olduğunu öğrenmiş..
Bizim belki de çoğu kadının yapmadığı bir şey yapıp, her fırsatta kıza olan duygularını dinlemiş hatta onunla birlikte ağlamış..
Dert ortağı olmuş bir nevi.
Gel zaman git zaman kuzenime aşık olan enişte bey o günler için binlerce kez özür dilemiş ve şu an çok mutlu bir yuvası,4 de çocuğu var eş kişisinden..Adamda da öfke sorunu vardı ne tesadüf!
Bu ikili ilişkilere asla akıl sır ermez,kimi sineye çeker sabreder bu çoğumuza göre de gurursuzluk ile tabir edilir;kimi de resti çeker ve sindiremez....İlişkinizi de, eşinizi de, kendinizi de en iyi siz bilirsiniz....Ne değer ne değmez sorunun cevabı sizde?
Benim görümcemde zamanında görücü usulü ile evlenmiş.. kocası önceside nişandan ayrılmış. O nişanlısına çok aşıkmış sürekli ondan bahsedermiş..
Görümcem hep sabretmiş dinlemiş...
Ama zamanla adam sevmemiş 2 çocukları olmasına rağmen evli-bekar farketmiyor sürekli aldatıyor...
Sonuç boşandılar çok şükür...

O kız yüz vermemiş, yüz verene de denk gelebilirdi. Belkide gelmiştir. Kimbilir? Güven kırıldı mı bir defa, kuşku düştü mü yüreğine, çok zordur geriye dönmesi.. unutabilecek misin? Yeniden güvenecek misin ? Bunu sorgula önce.

O kız yüz vermemiş, yüz verene de denk gelebilirdi. Belkide gelmiştir. Kimbilir? Güven kırıldı mı bir defa, kuşku düştü mü yüreğine, çok zordur geriye dönmesi.. unutabilecek misin? Yeniden güvenecek misin ? Bunu sorgula önce.
çok zor bir durumdayım evet karamsarlık çok kötü benim eşim asla yapmaz diyen biriydim ben.güvenim kırıldı eskisi gibi olmaz tabi asla.bide üstüne beni şuçluyor adam deli oluyorum ben dayım olaylarında filan ailemin yanında olmuşum onu bu duruma ben itmişim

çok zor bir durumdayım evet karamsarlık çok kötü benim eşim asla yapmaz diyen biriydim ben.güvenim kırıldı eskisi gibi olmaz tabi asla.bide üstüne beni şuçluyor adam deli oluyorum ben dayım olaylarında filan ailemin yanında olmuşum onu bu duruma ben itmişim
Suçunu sana yıkmaya çalışıyor . ‘Bu durumunda özür diyeceğine nasıl böyle bir bahane arkasına sığınırsın ‘ de . Kendini asla suçlama. Hiç bir bahane aldatılmayı gerektirmez . Bu alçakça.
Hepimiz aldatılmayalım diye herşeyi alttan alalım öyle ise. İçimize sinse, sinmese.. bu şekilde daha silik bir karekter olmaz mıyız ? Bu defa ‘içinde olanın’ eline yeni bir koz vermez miyiz?
Kendini suçlama ve dik dur. Kendini sorgula önce, yeniden güvenir misin?. İlk tavsiyem bu olur.

Şimdi adami bosamamisssin öğrendiğin şeylerden sonra aşık olmuştur desek gidip bosanacakmisin adama kız belli ki karşılık vermemiş verse ne olurdu bi düşün dur bakalım
boşamadım diye bir olay yok daha ortada 3 gün oldu öğreneli.karşılık alsaydı nolurdu diye de düşünüp duruyorum merak etme

Ömrünün sonuna kadar bu adamın gönlünü sırf sana sadık kalsın diye hoş edemezsin. Eşinin özrü kabahatınden büyük. Ben şahsen bu arkasına sığındığı bahane ile yaptığı hatayı eşit görüyorum.
İnsan başına ne geleceğini bilmiyor , çok zor zamanlar geçiriyoruz bazen hepimiz. Böyle vakitlerde arkanı dönmek değildir ‘eş’ olabilmek!
Ben bunları sadece senin için demiyorum. Aynen bunları eşinle konuşmalısın. Yoksa sen aldatılma eğiliminin yolunu kendi elinle açarsın. Tekrar başına bunlar geldiğinde daha çok üzülürsün.

Eşinin bu yaptığı aldatmayla eş değer karşı taraftan olumlu cevap alsaydı içinde yaşamakla kalmayıp dışında da bir güzel yaşayacaktı. Ben olsam ne yapardım. Allah yaşatmasın çok zor bir durum. Affetmem mümkün olmazdı boşanmayı ciddi ciddi düşünürdüm. Tabii böyle oturduğumuz yerden boşan affetme demek kolay . İyice ölç tart bundan sonra eşine güvenebilecek misin onunla mı onsuz mu daha mutlu olacaksın.

bak seeen.
utanmasa kız yüz vermedi diye, seninle evli olmayı da senin kabahatin sayacak.

eşin pişman olmuş gibi değil. daha çok kızdan yüz bulamayıp sana mecbur kaldığı için üzgün gibi.

Son düzenleme:
Zaten sevdiğini bilsem yanında durmam bir ara hoşlanmış ben yeni öğrendim adam beni sevdiğini söylüyor üzgün olduğunu olmaması gereken bir duygu yaşadığımı söylüyor bariz başkasını sevse kimse durmaz emin ol

Affedersiniz ya da etmezsiniz, sizin kararınız. Herkesin koşulları, düşünceleri farklı elbette. Ama kendinizi kandırmak kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur. Eşiniz maalesef psikologuna anlatacak kadar yoğun duygular yaşamış. Belli ki çokça kez konusu açılmış.

Ayrıca diğer kadınla bir gelecek olup olmayacağını da sorgulamış. Hem de sizle evli iken. Bunun ne anlama geldiği de açık, üzgünüm.

Kısacası gerçeği kabullenip karar vermeniz, daha sağlıklı olur. Devam etme kararı verseniz bile, bu bilinçli bir tercih olur artık.

Ay yazık ben burda 2 kadınada üzüldüm :KK43:
Adamda pisliğin önde gideni...
Bu konuyu burda mı okumuştun?:KK43::KK43:
Yok canım birebir tanıyoruz bu kişileri.. Adam şu an eşiyle evli hala, kadının hiçbir şeyden haberi yok. Diğer kız iletişimi kesti ama adam hala whatsapp iletisinde bile kıza gönderme yapıyor. Biz bile anlıyoruz ama eşi nasıl anlamıyor bilmiyorum

Back
X