- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
Çok çok sinirlendim şu an ya...kızlar merhaba şimdiye kadar hep yazılanları okuyordum bide ben üye olup sorayım dedim.7 yıllık evliyim 1 çocuğum var eşimle büyük bir aşkla evlendik beni deli gibi seviyordu zamanla anlaşamadığımız çok nokta oldu tabi hep ben onu idare ettim ailemi hiç sevmedi onlara hep soğuk davrandı ben onun ailesine hep sıcakkanlıydım. dayımı hiç sevmiyor anlaşamıyor kafayı ona taktı adamla görüşmüyoruz bile onun yüzünden çok kavga ettik onu hayatımızdan çıkar dedi.ben arada görüşünce katlanamıyor beraber doktora da gittik öfke sorunu var çabuk sinirlenip sakinleşemiyor(bana hiç zarar vermedi ) 2 yıldır düzenli ilaçda kullanıyor arada doktorada gidiyoruz. son 5dk sını beraber konuşuyorlar ben çıkıyordum
geçenlerde bilgisayarı açık unutmuş maillerine baktım doktora attığı mailleri gördüm geçmiş tarihli mailleri okudum ve 02.11.2016 tarihli mailinde doktoruna başka bir kıza karşı hislerimden bahsetmiştim demiş o aslında süs bebeğiydi demiş evin sorumluluğuna alabilecek biri değildi demiş ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyor olumsuz oldu bana cevap vermiyor hala bişeyler hissetsemde olmayacağını anladım ama aklımdan hala silemedim ne diyeyim yaşıyorum işte yazmış ben şok geçirdim dünyam başıma yıkıldı. hiçbirşey hissetmedim üstünden de 1 yıl geçmiş her evlilikte kavga olur ama biz ayrı yataklarda yatmadık sarılmadan uyumadık bile adam 1 yıl önce başkasını düşünmüş aklından silememiş yakalanıncada çok tartıştığımız zamanlardı bir hataya düştüm kendi kendime yaşadım geçti ben seni seviyorum dedi.sizce o kıza aşıkmı olmuştur
Doktor-hasta gizliliği diye bir şey var.
Haddinizi aşmışsınız.
Hem adam tedavi olsun istiyorsunuz hem tedavisini çekinmeden baltalıyorsunuz.
Çok bencilsiniz.
Bence yaptığınız şeyin geri dönüşü yok.
Hem eşiniz açısından hem sizin açınızdan.