Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru diyosun aslında çünkü şüphelendiği iş arkadaşı uzun zamandır orda çalışıyor bekar kız.daha bu yıl başında başka bir binaya geçtiGecen sene konuşulmuş olabilir ama daha önceden de bişeyler hissetmediğini nerden biliyosunki
geçen hafta öğrendimBu olayı ne zaman ögrendin???
Bosanmayacaksan kurcalama zira arastrdikca bişeyler çıkacak gibidoğru diyosun aslında çünkü şüphelendiği iş arkadaşı uzun zamandır orda çalışıyor bekar kız.daha bu yıl başında başka bir binaya geçti
Bosanmayacaksan kurcalama zira arastrdikca bişeyler çıkacak gibi
Hmm bende bir kaç oldu sandım... benimde bulunduğum kasım ayında hamile kalmak isteyenler" grubuna az önce "adet günüm gelmeden test yapmayı düşünmuyorum" deyince hem kocanızla böyle sorunun var hemde hamile kalmayı mı düşünüyorsun diyecektim... eşinle sorunlarını çözmeden çocuk yapma zaten var bir tane çocuğun..geçen hafta öğrendim
Canım bu olayı öğrenmeden düşünüyorduk hatta bir kaç aydır deniyoruz hatta o grubuda takip ediyordum ama şimdi ne durumdayım bende bilmiyorum ama asla çocuk istemiyorumHmm bende bir kaç oldu sandım... benimde bulunduğum kasım ayında hamile kalmak isteyenler" grubuna az önce "adet günüm gelmeden test yapmayı düşünmuyorum" deyince hem kocanızla böyle sorunun var hemde hamile kalmayı mı düşünüyorsun diyecektim... eşinle sorunlarını çözmeden çocuk yapma zaten var bir tane çocuğun..
Olayı tam açığa kavuştur sonra yaparsınız çocuğu...
Bencede canım normali bu olmalı zaten.. bu aydan sonra artık korunsan iyi olur...Canım bu olayı öğrenmeden düşünüyorduk hatta bir kaç aydır deniyoruz hatta o grubuda takip ediyordum ama şimdi ne durumdayım bende bilmiyorum ama asla çocuk istemiyorum
Zaten sevdiğini bilsem yanında durmam bir ara hoşlanmış ben yeni öğrendim adam beni sevdiğini söylüyor üzgün olduğunu olmaması gereken bir duygu yaşadığımı söylüyor bariz başkasını sevse kimse durmaz emin olBariz başkasını seven adama nasıl sarılabiliyorsunuz, nasıl yemeğini yapıyorsunuz yahu.
Bu nasıl bir teflonluk.
Büyük konuşmayın..!! Kadın üzgün zaten bide hakaret ediyorsunuz..Bariz başkasını seven adama nasıl sarılabiliyorsunuz, nasıl yemeğini yapıyorsunuz yahu.
Bu nasıl bir teflonluk.
Biz olsak adama tekmeyi basardık net.kızlar merhaba şimdiye kadar hep yazılanları okuyordum bide ben üye olup sorayım dedim.7 yıllık evliyim 1 çocuğum var eşimle büyük bir aşkla evlendik beni deli gibi seviyordu zamanla anlaşamadığımız çok nokta oldu tabi hep ben onu idare ettim ailemi hiç sevmedi onlara hep soğuk davrandı ben onun ailesine hep sıcakkanlıydım. dayımı hiç sevmiyor anlaşamıyor kafayı ona taktı adamla görüşmüyoruz bile onun yüzünden çok kavga ettik onu hayatımızdan çıkar dedi.ben arada görüşünce katlanamıyor beraber doktora da gittik öfke sorunu var çabuk sinirlenip sakinleşemiyor(bana hiç zarar vermedi ) 2 yıldır düzenli ilaçda kullanıyor arada doktorada gidiyoruz. son 5dk sını beraber konuşuyorlar ben çıkıyordum
geçenlerde bilgisayarı açık unutmuş maillerine baktım doktora attığı mailleri gördüm geçmiş tarihli mailleri okudum ve 02.11.2016 tarihli mailinde doktoruna başka bir kıza karşı hislerimden bahsetmiştim demiş o aslında süs bebeğiydi demiş evin sorumluluğuna alabilecek biri değildi demiş ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyor olumsuz oldu bana cevap vermiyor hala bişeyler hissetsemde olmayacağını anladım ama aklımdan hala silemedim ne diyeyim yaşıyorum işte yazmış ben şok geçirdim dünyam başıma yıkıldı. hiçbirşey hissetmedim üstünden de 1 yıl geçmiş her evlilikte kavga olur ama biz ayrı yataklarda yatmadık sarılmadan uyumadık bile adam 1 yıl önce başkasını düşünmüş aklından silememiş yakalanıncada çok tartıştığımız zamanlardı bir hataya düştüm kendi kendime yaşadım geçti ben seni seviyorum dedi.sizce o kıza aşıkmı olmuştur
Benzer bir durumu bende yasadim ilk ogrendigim zaman kendimi cok degersiz ve yabanci gibi hissetttim dusunebiliomsun asla evlendigim adam meger o dugun fotolarinda yaninda beni deilde eski sevgilisini hayal etms bana da cok iyi rol yapmis bi bosluktaydim dedi dogru durut bi aciklama bile yapmadi 5 aylik hamileydim hemde uzun ugraslar ve tedavi gorerek hamile Kaldim insan surekli en ufak bi hareketinde kendini o kadinla kiyaslio yasanan o trawmadan ona duyulan asktan sonra resmn kendime guvenim gitti yaninda ezik gibi bi duruma dusurdum kendimi ama toparlanmam lazim artik ogreneli 1 sene oldu ama halen atlatamadim nikah kiyilirken olmus sadece mesajlasma var baska gorusme yok kiz buna yuz vermemis bu kosmus resmen yuz bulamyincda kizi suclamis eski olan durumlardan yola cikarak bidahada gorusulmemis 4 sene sonra gordum bu msjlari 5 yillikta evliyim ( halen nasil evli kaldigimi bile inan bilmoyorum basiretimmi baglandi simdide kizim oldu ayitamiyorum anlican aptal gibi bisey oldm ) cok pismanim o an cekip gitmedigime cok vicdan ve umut iyi niyet insani bu hale getiriomus yanlis kisiye gosterince bana hayatin en buyuk kazigi bu oldu halende unuyamiyorum esim olacak o adam bi dalip gitse bi sarki dinlese acaba onumu dusunuyo vs gibi slak salak takintilarim basladi sevgisini olcmeye basladim beni ondan cok seviomu die dusunsene essekten dusmus gibi oldum asik oldugum adam yuzunden bu konyla ilgili cok dusuncem var ama bu kadar yeterli olmstr belki bende bu durum cok olmsuz etki birakti belki siz daha dik durabilirsiniz kararsizlik yasadim ben omrumde ilk defa arafta kaldim yillar sonra hasretle istenen bebege kavusurken ayni anda asik oldugun herseyine katlandigin insanjn ihneti e bileyim o pesinden kostuguda makam mevki pesinde bizimkini zamaninda kizda aileside kucumsemis koylu die bendense hic gormedigi degeri gordu asla asagi gormedim hep yucelttim bizimki koy cocugu bendw okumus kulturlu meslek sahibiyim cevremde begenilirimde ama iste demekki o pesinden kostugu gibi assagilasaydim baskasina kossaydim degerlu olurdum bu arada koylu muhabbeti yapmadim yanlis anlasilmasin sadce o beni aldattigi kadinin esimi koylu ve normal bi fabrika iscisi oldugundan dolayi bunu yuzune vurup kucumseyip ailesinin istemedigini bu yuzden ilisklilerinin lacklasip ayrildiklarini belirtmek icin ve boyle bi insanin hala pesine dusmus yedigi tokat yetmemis bide bunu bana yasatti ya mahvoldum anlicaniz kotu durum Allah yardimcin olsunüzerinden 1 yıl geçmiş okumasam o maili hiç haberim olmayacaktı çünkü hissetmedim bile üzülüyorum düşündükçe nerde hata yaptım diye
Böyle bi şey yazmak hiç istemem ama, psikologa anlatacak kadar sevmiş maalesef.Zaten sevdiğini bilsem yanında durmam bir ara hoşlanmış ben yeni öğrendim adam beni sevdiğini söylüyor üzgün olduğunu olmaması gereken bir duygu yaşadığımı söylüyor bariz başkasını sevse kimse durmaz emin ol