işe giderken ayakların geri geri gidiyor mu? yarın ne olacağını bilmeden çalışmak seni huzursuz etmiyormu
ben olsam hemen ordan ayrılırdım. orda bunları göreceğime evde sıkılmaya maddi sıkıntı çekmeye başka iş aramakla uğraşmaya razı olurdum...
hangi özel hastane burası
sana yardımcı olabilirim şikayet konusunda
tam yerinde çalışıyorum
Bence rahat edemeyecegin bir iste calisma derim.Ise ihtiyacinda varmis,yazmissin ama bu gidis cok saygisizca.Kimse bunu hak etmez.Bu sana kisa bir deneyim olsun,baska islere bak canim.Ben Türkiye`de böyle olan bir kac doktor gördüm,hatta üniversite hastanesinde uyariyi bile kabul etmiyorlar o kadar bencillesmislerki; ilgilenmesi gereken hasta kösede cagresizce beklerken onlar arkadaslariyla lak lak ediyorlar.Birde bu adam su lafina gicik oldum "erkek isterse 4 kadin alabilir,islamin emri " demis.Sanki islamin her dedigini yapan biriymis gibi,islam ne der yaninda calistirdigin iscine saygili ol,teri sogumadan hakkini ver der.Bu adam dini de kendine alet etmis.Bu adamin yaninda birak calismayi nefes bile alinmaz.
Özel konulara girmesine izin vermiyorum kesinlikle, versem kim bilir neler söyleyecek kimbilir. Geçenlerde yeni gelen bir hemşire ablaya ne güzel bacakların var demiş mesela? bunu da yeni öğrendim ve puzzleleri birleştirince kafamdaki soru işaretiyle birlikte, buradan ayrılmayı düşünmeye başladım. dün yaşadığım olay da kararımı kesinleştirdi..İyi de para da vermiyor diyorsun.İhityacların karsılanmıyor ki.!
Özel konularada girmesine izin vermemelisin.O sizin görüsünüz deyip kestirip atabiilirsin.:1closedeyes:
Ama kesinlikle orada calısmaya devam etmemelisin.
Ben senin kadar da dayanamazdım ya neyse .benneyaptımki
Burası özel bir poliklinik. Kardeşiyle kendisi ortak açmışlar. Gerçek anlamda çalışan bir hemşire bile yok. Sağlık meslek lisesi mezununu baş hemşire diye koymuş oraya, bir de Özbek bir abla var, 1 ay önce de Azeri bir abla geldi. hani çalışma izinleri yok ve paralarını daha az verip aha çok çalıştıracak ya? işine geliyor... Şikayet demişken, bugün aynen şöyle bir soru sordu, bir erkek mesela sana bir kötülük yaparsa ne yaparsın dedi.. ben de gerekli yerlere, yani polise şikayet ederim dedim, ya da katil olurum dedim. O da bana aynen şunu dedi, hiçbir zman şikayet etme çok gerekmedikçe. Çünkü her zaman suçlu olan üstün gelir, haklı çıkamazsın dedi bana. Ben buna katılmıyorum dedim, adalet her zaman yerini bulur dedim. Birşey diyemedi sonra... kötükedihüso şikayette bulunursam benim şikayet ettiğim anlaşıır mı peki? polikliniğin ismini verebilirim isterseniz?hangi özel hastane burası
sana yardımcı olabilirim şikayet konusunda
tam yerinde çalışıyorum
Buna hiç fırsat vermemek lazım evet, çok doğru...ben olsam emeğimi verdiğim iş yerinden, maddi ve manevi birşey alamıyorsam çıkardım..
böyle giderse ,adam yakında tacizlere de başlar..
3 ay dayandım çünkü ilk başlarda böyle davranmıyordu bana. 2 hafta önce maaş konusunu atım,ben ne zaman maaş almaya başlayacağım hocam diye sordum, ağustosta demişti. Ondan sonra bana da gerçek yüzünü gösterdi. Eğer bu olaylar 3 ay öncesinde olsaydı, 1 dk bile durmazdım...hiç zaman kaybetmeden çık o işten.hatta arkana bakmadan kaç derim.
nası dayandın 3 ay ?
kaçıyorum, aman eksik olsun işi.. :)ayakkabılarınızı elinize alın bağırarak ordan hemen uzaklaşın vereliniortak
Hmm, tamam öyle yaparım o zaman. O kadar insanın hakkını yemek neymiş görsün gününü...Canım bence, sen bu adamla konuş, 3 ay boyunca çalıştığın kadar paranı iste sonra da ayrılcam işten de. Daha sonra bu arkadaşla irtibata geç o ilgilensin patron beyle.
Bence de, bugün söyleyecektim ama yine bir sorun oluştu söyleyemedim. yarın ilk işim bunu söylemek ve hemen ayrılmak arkama bile bakmadan. o kadar tiksindim yani..Daha durduğun kabahat be kardeşim....lmaz:
Farklı bır yorum olmayacak.
Bu kadar zaman bekledıgın kabahat!
Herşey yapabilir o, potansiyel tehlike çünkü. onun kitabında olmaz diye birşey yokmuş. gelen bayan hastaları yağı nasıl süreceksin bahanesiyle taciz ediyor. bir de erkek isteyen kadın titrermiş tövbe tövbe... aynen böyle söylüyor, (arkadaşlarının ve yanında çalışan sağlıkçıların yanında söylerken duymuştum ) yani artık biz doktorlara da mı güvenemiycez Allah aşkına? gerçi istisnalar var ama insan yine de endişeleniyor.kötükedihüsobence bir an önce ayrıl ve başka bir işe gir yoksa parayı bırak üzüldüğün işittiğin laflar kalır allah korusun bide bişey yapmaya kalkar ömrün boyunca unutamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?