İşte şunda kararsız kalıyorum. Huyu bu . Tek bana karşı değil. Buluşalım diyen kişi şu saate kadar face de oyun oynuyorDaha fazla kendini kaptırmadan bırak.Bu kadar umursamaz davranması seni sevmediğini gösterir.
Offf yapabilir miyim?Ayrıl boşver desem bırakabilir misin??
Offf yapabilir miyim?
Ayrılmam gerektiğini mi düşünüyorsun ?Niye yapamayasınız ki?
Boşanmak daha zor değil miydi?
Ben yanlış bir erkek karşılaşınca hemen "amaaaan ben yuvamı yıkmışım,dışarıdaki adam vız gelir tırıs gider" derim.
Ayrılmam gerektiğini mi düşünüyorsun ?
Kesinlikle isterim. Tşkler yorumun için.Sorumsuz bir insanla asla bir yuva kurulamaz. Evlenebileceğin insanın ilk önce sorumluluk sahibi,sözünün arkasında her zaman duran birisi olmasını istemez misin? Ayrılmak zordur ama boşanmak daha da zordur. Bunu yaşamış biri olarak en iyi sen bilirsin değil mi?
İşte ben hep mantığımla hareket ettim. Duygularımı sonra düşündüm. Ama olmadı. Şimdi duygularımı kenara atmak acaba mı diye düşündürüyor beni. Yanlış yapmak istemiyorum. Saygılar.TşklerEvlilikte hiç çekilmez böylesi.
Sen en zorunu aşmış, boşanma gibi bir güçlüğü yenmiş bir kadınsın.
Bu duygular vız gelir bence.
Mantığınla hareket et, yoksa gerçekten üzülürsün..
Biraz suçlayıcı bir cevap olmuş:) ama yorumun için çok tşkler. Elbette bizler yanlışlar yapıyoruz zaman zaman. İşte bazen kendine yetemediğin zamanda da birbirimizden yardım almak doğal hakkımız diye düşünüyorum.Saygılar...Gerçekten bunu ciddi ciddi soruyor musun?
15 yaşındaki ergen değilsin.
Koskoca kadınsın.
Sana değer vermeyen bir adamdan ayrılmayıp da üzülmekten zevk mi alacaksın?
Kesinlikle isterim. Tşkler yorumun için.
:) aynen işte kendime çeki düzen veriyorum.Yok olmaz diyorum.Bu sefer yine pat diye karşıma çıkıyor.Niye yapamayasınız ki?
Boşanmak daha zor değil miydi?
Ben yanlış bir erkek karşılaşınca hemen "amaaaan ben yuvamı yıkmışım,dışarıdaki adam vız gelir tırıs gider" derim.
Yorumun için tşk ederim.Ben sözümde duran ve disiplinli biri olarak çok hüsrana uğruyorum.büyük konuşmayayım da; normal bir arkadaş, iş arkadaşı ya da aile bireyi olarak bile sorumluluk sahibi olmayan, verdiği sözü tutmayan, bunu hayat felsefesi haline getiren kişiye katlanmak çok zordur, kaldı ki eş olarak düşünemiyorum bile...
Bir ilişkinin en başında saygı gelir. Bırak sevgiliyi yan komşusuna söz verdimi tutmalı insan.
Söylediklerini hatırlamıyor oturup facede oyun oynuyorsa üzgünüm ne sana, ne de ilişkinize saygısı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?