Siz olsaydınız ne yapardınız? Cevaplarınızı bekliyorum

Neden suçlayayım arkadaşım?
Hayat senin,ilişki senin.
Beni bağlar mı?
Yardım istemişsin ben de söylüyorum hoşuna giden bu mu diye?
Anlamıyorum ki...
Neyle suçlamışım ki?

:) aynen işte kendime çeki düzen veriyorum.Yok olmaz diyorum.Bu sefer yine pat diye karşıma çıkıyor.

Bak şimdi değerlendirelim beraber.
Adam sorumsuz ve saygısız bunda hemfikiriz di mi?
Peki böyle bir adam pat diye karşına çıkınca nesinden etkileniyorsun?

Neden suçlayayım arkadaşım?
Hayat senin,ilişki senin.
Beni bağlar mı?
Yardım istemişsin ben de söylüyorum hoşuna giden bu mu diye?
Anlamıyorum ki...
Neyle suçlamışım ki?
Cevapların biraz sert olmuş o yüzden yazdım. Elbette yorumlarına saygı duyuyorum. Ayrıca çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için.

Tamam.
İyi yönleri nedir mesela?
Etkilendiğin yönleri?
Zeki oluşu.Eğlenceli oluşu.Yanında kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum.İki yıldır tanıyorum iş arkadaşı olarak da olsa.Art niyetli kötü bir insan olmaması .Aynı branş oluşumuz.Ailemin de onu beğenmesi. Baskıcı tutucu olmayışı.Bunlar aklıma gelenler.

Lale çıkmam gerekiyor şuan. Yorumları akşam okuyacağım. Ayrıca iletişimi koparmazsak mutlu olurum.Saygılar

Bak arkadaşım,bir insan iş hayatında farklıdır özel hayatında farklı.
Onu işyerine göre değil de sana olan verdiği kıymete göre değerlendirmelisin.
Zeki ve eğlenceli bir adamın saygısız olması bence onun kötü niyetli olduğunu gösterir.
Seni ekmesiyle üzüleceğini biliyor di mi?
Burada iyi niyet nerede?

valla ben sana hemen ayrıl diyemiyorum içim el vermiyor.insanın sevdiginden ayrılması cok zordur ama sen bosanmayı atlatan bir bayansın ki o da ne kadar sıkıntılı bir dönemdir.ama seninle evliliği yürütemeyecek bir insanla beraber oldugunu düşünüyorsan ufacık bile bence fazla sürdürme derim.evlilikler kolay yurumuyor.bu sorumsuzlukları evlendiginizde bir evin içinde sadece senin basına kalacak surekli peşini toplamak zorunda kalıcaksın ve bence seni tuketecek.off bilmiyorum ben olsaydım da senin gibi çok kararsız olup seviyorum ama derdim.belki sevgilinle konusup çözebilirsiniz bu durumu bence onu da bir dene.

Düşüncelerini paylaştığı
n için tşkler. Duyguları silip atmak çok zor ama bu yaptıkları da yutulacak gibi değil. Hala ses soluk yok.Ne istiyor benden anlamış değilim:-/

Benimde vardi boyle bir gerizekali... Spor hocamdi kendisi ayni senin anlattigin gibi tip. Bugun der yarin der bulusmaz sorun cikarir. Sonra yogunum der mesajla oyalar, bende defettim kendisini hocamida degistirdim en iyisi oldu. Kafam rahatlasti.

Simdi 2 aydir biriyle gorusuyorum su son zamanlarda cok nadir gormeme ragmen yogun olmasindan dolayi, daha once vakti oldugunda hep bana kosmustur. Bazi gunler biliyorum ki kalamasa bile benim evimde bir saatligine de olsa gelmistir gorusmeye veya sinavi varsa kitabini alip getirmistir dersini yapmistir bende evi temizlemisimdir veya isten once beni yemege goturmustur. Imkani olunca az da olsa vakit cokda geliyor. Insan cabalamali bu seninki gibiler maalesef islerine gelmiyor. Insan 1 saatcikte olsa vakit ayirir sevgilisine.

Ben iyiki defetmisim digerini su an cok mutluyum.

şimdi titizlik, düzen bir özellik olduğu kadar dağınıklık ve düzensizlik de bir özellik aslında. olumsuz olsa da bu kişinin karakteri, yani özetle düzeltilecek bir şey değil. bir süre dikkat eder belki ama uzun vadede hiçbir şeye yaramayacaktır. siz de onu sürekli "topla, düzelt" diye uyarırsanız bir yerden sonra sevgilisi değil annesi gibi bir hal alırsınız. böyle bir ev hayal edin, yeterince itici gelecektir size de.

öte yandan size söz verip sizinle buluşmalarını ekmesi, sizi çok da takmadığının bir göstergesi olduğu gibi başka bir şeylerin de göstergesi olabilir. bunları genel hayatında her şeye yansıtıyorsa, demek ki her şeyden pek farkınız yok demektir. yani özetle, siz o kadar da değerli değilsiniz.

kocanızdan ayrıldığınız için aceleci ya da düşüncesizce bir şeyler hissettiğiniz ilk insana hakettiğinden fazla şans veriyor olabilirsiniz. sürekli böyle bir insanla kendinizi aynı ev içerisinde düşünün. yeterince rahatsız eder sizi diye düşünüyorum.

duygularınıza da yenilmeyin. sonu baştan belli bir şey için kendinizi hırpalamayın.

"aman erkekler böyle" de demeyin, çünkü seven erkekler inanılmaz derecede incelikli oluyor. en odunu bile... ondan bırakın gitsin.

Arkadaşlara katılıyorum,böyle biri sadece insanı üzer...İlk önce kendinize değer verin ve nasıl bir ilişki hayal ettiğinizi,daha da önemlisi hakettiğinizi düşünün.Eminim böyle değildir...

bende aynı şekilde düşünüyorum arkadaşlar gibi..sizi umursasa yanınızda olmak için can atar kendi fırsat yaratır arkadaş çevresi ile siz bir değilsiniz sonuçta sizinle paylaşımları daha fazla olmalı herkese davrandığı gibi davranmamalı size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…