Biraz suçlayıcı bir cevap olmuş:) ama yorumun için çok tşkler. Elbette bizler yanlışlar yapıyoruz zaman zaman. İşte bazen kendine yetemediğin zamanda da birbirimizden yardım almak doğal hakkımız diye düşünüyorum.Saygılar...
Yorumun için tşk ederim.Ben sözümde duran ve disiplinli biri olarak çok hüsrana uğruyorum.
:) aynen işte kendime çeki düzen veriyorum.Yok olmaz diyorum.Bu sefer yine pat diye karşıma çıkıyor.
Cevapların biraz sert olmuş o yüzden yazdım. Elbette yorumlarına saygı duyuyorum. Ayrıca çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için.Neden suçlayayım arkadaşım?
Hayat senin,ilişki senin.
Beni bağlar mı?
Yardım istemişsin ben de söylüyorum hoşuna giden bu mu diye?
Anlamıyorum ki...
Neyle suçlamışım ki?
o zaman bundan sonra sizi hüsrana uğratmayacak kişiler seçmelisiniz...
Ewt kesinlikle sorumsuz ve saygısızlığı düşünmemiştim ama neyse.Bak şimdi değerlendirelim beraber.
Adam sorumsuz ve saygısız bunda hemfikiriz di mi?
Peki böyle bir adam pat diye karşına çıkınca nesinden etkileniyorsun?
Ewt kesinlikle sorumsuz ve saygısızlığı düşünmemiştim ama neyse.
Zeki oluşu.Eğlenceli oluşu.Yanında kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum.İki yıldır tanıyorum iş arkadaşı olarak da olsa.Art niyetli kötü bir insan olmaması .Aynı branş oluşumuz.Ailemin de onu beğenmesi. Baskıcı tutucu olmayışı.Bunlar aklıma gelenler.Tamam.
İyi yönleri nedir mesela?
Etkilendiğin yönleri?
Lale çıkmam gerekiyor şuan. Yorumları akşam okuyacağım. Ayrıca iletişimi koparmazsak mutlu olurum.SaygılarZeki oluşu.Eğlenceli oluşu.Yanında kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum.İki yıldır tanıyorum iş arkadaşı olarak da olsa.Art niyetli kötü bir insan olmaması .Aynı branş oluşumuz.Ailemin de onu beğenmesi. Baskıcı tutucu olmayışı.Bunlar aklıma gelenler.
Zeki oluşu.Eğlenceli oluşu.Yanında kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum.İki yıldır tanıyorum iş arkadaşı olarak da olsa.Art niyetli kötü bir insan olmaması .Aynı branş oluşumuz.Ailemin de onu beğenmesi. Baskıcı tutucu olmayışı.Bunlar aklıma gelenler.
Lale çıkmam gerekiyor şuan. Yorumları akşam okuyacağım. Ayrıca iletişimi koparmazsak mutlu olurum.Saygılar
Düşüncelerini paylaştığıvalla ben sana hemen ayrıl diyemiyorum içim el vermiyor.insanın sevdiginden ayrılması cok zordurama sen bosanmayı atlatan bir bayansın ki o da ne kadar sıkıntılı bir dönemdir.ama seninle evliliği yürütemeyecek bir insanla beraber oldugunu düşünüyorsan ufacık bile bence fazla sürdürme derim.evlilikler kolay yurumuyor.bu sorumsuzlukları evlendiginizde bir evin içinde sadece senin basına kalacak surekli peşini toplamak zorunda kalıcaksın ve bence seni tuketecek.off bilmiyorum ben olsaydım da senin gibi çok kararsız olup seviyorum ama derdim.belki sevgilinle konusup çözebilirsiniz bu durumu bence onu da bir dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?