Siz olsaydınız ne yapardınız? Cevaplarınızı bekliyorum

Yorumların için tşkler. Dediğin gibi insan istese her şeyi yapar.

Evet sevgi zor bulunuyor. Umarım kafamdan bir an önce atabilirim.Teşekkürler.

Hatta kızlar dün bana mesaj atmış. 4.30 da buluşacak insan 7 30 da şöyle demiş' Uyuyakalmışım çok özür dilerim. Keşke arayıp uyandırsaydın...' Bunu söylenen birinin saat 5 de face de oyun oynadı iletisinin olması çok üzücü. Ya madem buluşmak sevgili olmak istemiyorsun veya beni beğenmiyorsan ilgi duymuyorsan neden sürdürmeye çalışıyorsun. Benim aklım akmıyor inanın kızlar neden böyle yaptığı ve ne düşündüğü konusunda. Beynim durdu. Bilen varsa söylesin...

Bir BILEN varsa soylesin demissin... soyledik ya kuzum... sizin iliskiniz bile yok. Benimde basima geldigini soylemistim. Adamin umrunda degil yani belkide sirf iliskiniz olmasin arada gorusun ama ciddiye binmesin diye boyle yapiyor.Adamin seninle sevgili olmaya bile gonlu yok ... seni oyaliyor.Belkide bosandin fln gecmisini biliyor kotu niyetle yaklasti bilemezsin...

erkekler genelde böyledir zaten.. sündürürler.. uzatırlar.. ne kalırlar ne giderler.. kadın net olup resti çeker ama erkeklerin çoğunda "aman dursun bir köşede" gibi saçma bi düşünce vardir.. çok güzel özellikleri varmış evet ama ciddiyet yok ki.. seni ve ilişkinizi ciddiye almalı.. sizin için "olsa da olur olmasa da olur" diye düşünen biri varsın olmayıversin kafanızda.. size "olmazsa olmazım" gözüyle bakan bir erkekle çok daha mutlu olursunuz.

Sözünü tutmayan,karaktersiz insanlar çekilmez.Kendinize azap çektirmeyin uzaklaşın sorarsa bu huyların beni uzaklaştırdı belki düzelir tekrar deenrsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…