Sİz olsaydınız ne yapardınız? eğitim mi eş mi ?

Tatlım bunu evlenmeden önce düşünmeliydin tamamlamalıydın eğitimini çok istiyosan hayallerini gerçekleştirip öyle evlenmeliydin diye düşünüyorum. Mutlu bi evliliğim var demişsin ama 2 sene üniversite hayatında yatılı kalmak ve eşinden ayrı kalmak olmaması gereken bişey bence :44:
Evli olmasaydın kesinlikle önce eğitim derdim ama artık evlisin ve kesinlikle eş diyorum.

peki eşimin kendi şirketi burada. Şark görevinden sonra eşimin işi dolayısıyla Eskişehire gelebiliyor muyum? ben eşimde kamuda çalışırsa geçerli diye biliyorum ama

benim eşim pomem li, normalde öğretmenlik mezunu 5 aylık evliydik biz, eşim 6 ay yatılı pomemde okudu, kurada istanbulu çekti ama ilk atamada eş durumumdan yanıma geldi. ben tüzel bir kurumda çalışıyorum.

şimdi hakkari de şark görevinde buraya gelme durumu %98 çünkü 1 eş durumu, 2. si ile hakkari, şırnak ve tunceli de şark görevini yapanları ilk tercihlerine veriyorlarmış.

ama sen 2 sene ayrılığı düşünüyorsun ya, onun için söyledim ben, bayan olduğun için muhtemelen sivas, bayburt gibi yerleri tercih edersin, oralarında şark süresi 5-6 sene. onuda göz önüne alman için söyledim.

Ama işte bir de bu işin mecburi hizmeti var. Çalışma koşulları var. Belli ki idealiniz ve hayaliniz sizin bu. Etraflıca düşünün derim ben. Sonuçta ben de Türkiye'de 20-25 kadının mensup olduğu erkeklerin dünyasına ait bir mesleğe mensubum. İş gezilerim de oluyor uzun süreli. Ama 2 yıl yatılı okul ve zorunlu hizmet beni düşündürürdü doğrusu.

evet zaten çok düşünüyorum. Ama yetmiyor daha fazla daha fazla düşünmem gerekecek sanırım

Canim ilk önce sen iyi düsün tasin, haa baktin gercekten istiyorsun ozaman esini ikna etmeye calis.
Ama polis olmanin cok zorluklari var, bunlari göz önünde bulundur. Bazilari üstesinden geliyor, bazilari malesef gelemiyor.
Mesela: psikolojik yipranma, zorlu kosullar, binbir türlü insan, calisma saatleri (belki ailene cok fazla vakit ayiramayabilirsin), birde polis oldugunu bilen es-dost cabasi, alkollü arac kullandim görmezden gel vs diye sana isteklerde bulnabilirler.
Üc tanidigim var bayan ve polisler: Biri hala meslege devam ediyor, diger ikisi bu saydigim unsurlardan dolayi biraktilar meslegi.
Yaparim ben diyorsan esinle otur konus. Hakkinda hayirisi canim.

ben olsam aynı sehirde 4 yıllık bir okul okurdum 2 yılda neler değişiyor eşinizin yanında olmadıktan sonra evli olmanın bir anlamı yok ki :50: siz evlilikten yana seçiminizi yapmışsınız idealiniz polis olmaksa evlenmeyip o yolda ilerlerdiniz demek ki evlilik daha önemli basmış. 2 yıl dayandınız diyelim gelince kaldığınız yerden devam etmenizde mümkün olmaz bence evliliğinize....

Tatlım bunu evlenmeden önce düşünmeliydin tamamlamalıydın eğitimini çok istiyosan hayallerini gerçekleştirip öyle evlenmeliydin diye düşünüyorum. Mutlu bi evliliğim var demişsin ama 2 sene üniversite hayatında yatılı kalmak ve eşinden ayrı kalmak olmaması gereken bişey bence :44:
Evli olmasaydın kesinlikle önce eğitim derdim ama artık evlisin ve kesinlikle eş diyorum.

evet biz evlilik konusunda erken davrandık. Eşim sorumluluk sahibi bir insan ben sana bakarım ben seni okuturum demişti. Şimdi ise polislik konusunda onunda tereddütleri var ara sıra kafasına yatyo olur diyo ara sıra nasıl olcak diyo

arkadaşa katılıyorum. ayrıca 2 sene çok uzun bi sure bence. evliliğinizi çok sarsar diye düşünüyorum

önce üniversite eğitimini alıp ekmeğini eline alıp sonra evlenseydin canım .eğitim çok önemli kesinlikle .üniveriste okumak insana çok şey katar .bence erken bir evlilik olmuş .

ben olsam aynı sehirde 4 yıllık bir okul okurdum 2 yılda neler değişiyor eşinizin yanında olmadıktan sonra evli olmanın bir anlamı yok ki :50: siz evlilikten yana seçiminizi yapmışsınız idealiniz polis olmaksa evlenmeyip o yolda ilerlerdiniz demek ki evlilik daha önemli basmış. 2 yıl dayandınız diyelim gelince kaldığınız yerden devam etmenizde mümkün olmaz bence evliliğinize....

evet kesinlikle evlilik daha ağır bastı. Bende 4 yıl isterim ama. Eskişehirin puanları fazlasıyla çok yüksek benim istediğim diğer bölümler dahada yüksek bakalım hayırlısı

Back
X