Siz olsaydınız ne yapardınız? (Küçük soyguncu)

Aileye kesinlikle soylenmesi gerekir kirmak yuzune wurmak amacli degil cocuklarin bu hastaligini bilmeleri icin

Bence açıkça söyleyin. Zaten belliki kız bunu ilk defa yapmıyor. Hemen ben almadım demesi kızı nöbetçi dikmesi falan belliki alışkanlık bu. Anneside eminim ufak tefek bir şeyLer duymuştur farkındadır durumun.

Bence soylemelisiniz ki bunu huy olarak edinmesinler bazi uyeler guzel oneriler vermisler bence onlar uygulanabilir.

Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Tüm yorumları tek tek okudum fakat telefonumdaki problemden dolayı tek tek beğenip alıntılayamıyorum. Özellikle bazı fikirler çok iyiydi. Kamera- polisle korkutma ya da annesinin yanında onlarla oynuyordunuz nereye koydunuz?bulamıyorum deme fikri uygulanabilirdi ama o an hiç aklıma gelmedi. Gerçi, saygısız ve biraz çirkef bir kızdı. oynamadım, yalan söylüyorsun da diyebilirdi. Zaten şimdi öyle yapsaydım, böyle yapsaydım diye hayıflanmanın anlamı da yok. :( Çok daha kötü örnekleri de okudum burda onlari gorunce şükrettim. geçmiş olsun. :KK43: Gerçi maddi kayıptan değil olaydan rahatsızım.

Kız da annesi de sık sık görüştüğümüz, telefonlaştığımız kişiler değil malesef. Bu yüzden de sanırım yeniden yüzleşme imkanım yok. :KK43: Fakat küçük kızın annesini uyarmayı düşünüyorum. Çocuğunu doğru yetiştirmek isteyen, aklı başında bir anne. Zaten suçlama yapmadan olabildiğince yumuşatarak anlatmayı düşünüyorum. Böyle bir annenin çocuğu kötü örnek alarak böyle alışkanlıklar edinsin istemem.
Tüm yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Sanıyorum ki kızın bu konuda hastalığı var. Ailesinin bilgisi olursa yardım alabilirler. Geçmiş olsun

Back
X