- 8 Kasım 2015
- 31
- 65
- 18
Öyle ise adamda aşağılık kompleksi,olmadı takıntı ,olmadı bir manyaklık söz konusu.Sürekli onun dedikodusu yaptığımızı sanıyor sanırım
Aynen katılıyorumPara nelere kadir
Psikopat tipleri bile evine bakan iyi eş yapabiliyor!
Rica etsem ifade edermisiniz bu adamin neresi iyi? Bunca okuyan kadin anlamadığına göre bizde bir sıkıntı var heraldeSandığınız gibi zengin bir aile değiliz. Kimseye muhtaç değiliz, borcumuz yok hepsi bu. Benim derdim acaba bu kadar sıkıntı stres şiddet yaşayan kadın varken ben mi çok abartıyorum bunu anlamıyorum. Orta yolu bulacağıma inancım yok. Annem sen çok değişmişsin diyene kadar fark etmedim bile değiştiğimi. Baskıyla mı normalleştirmişim diyorum kendime.
Kimseye muhtac degilsiniz , disariyla cok isi olmaz, herseyi senle yapiyo vs diyemi derdini abartiyosun?Sandığınız gibi zengin bir aile değiliz. Kimseye muhtaç değiliz, borcumuz yok hepsi bu. Benim derdim acaba bu kadar sıkıntı stres şiddet yaşayan kadın varken ben mi çok abartıyorum bunu anlamıyorum. Orta yolu bulacağıma inancım yok. Annem sen çok değişmişsin diyene kadar fark etmedim bile değiştiğimi. Baskıyla mı normalleştirmişim diyorum kendime.
Sandığınız gibi zengin bir aile değiliz. Kimseye muhtaç değiliz, borcumuz yok hepsi bu. Benim derdim acaba bu kadar sıkıntı stres şiddet yaşayan kadın varken ben mi çok abartıyorum bunu anlamıyorum. Orta yolu bulacağıma inancım yok. Annem sen çok değişmişsin diyene kadar fark etmedim bile değiştiğimi. Baskıyla mı normalleştirmişim diyorum kendime.
Merak ettim mesela gününüzü basıl geçiriyorsunuz?
Hafta yada ayınızı?
Bir derdiniz, bir Sevinciniz olduğunda kiminle paylaşıyorsunuz?
Merhaba,
Bir evlilikte mutsuz olmak için illa ki şiddet, aldatma gibi etkenler olmasına gerek yok. Sizin hayatınızda da psikolojik şiddet var ne yazık ki. Anneniz söyleyene kadar anlamamanız da anlaşılabilir. İnsan içinde olduğu şeylerin farkına varamıyor bazen.
Bahsettiğiniz şeyler çoğu insanın tahammül edemeyeceği şeyler. Eşinizinki kıskançlıktan farklı bir durum. Terapi fikrini bir kez reddetmiş ama rafa kaldırdı diye bir şey olmamalı. Diretmelisiniz, hatta bu şekilde yaşayamıyorsanız şart koşmalısınız. Bu şekilde devam ettiğinde bir süre sonra bıçak kemiğe dayanır zaten.
Söylediğiniz kadar çok seviyorsa sizi ve kaybetmek istemiyorsa evliliğinizi kurtarmak için adım atmalı. Tüm yolları tıkarsa, değişim ümidi yoksa yapacak fazla bir şey kalmıyor size.
Annenizin gördüğü muameleye ben çok üzüldüm. O da sizi bu halde gördüğü için çok mutsuz olmuştur. Gecesini gündüzüne katıp yetiştirmiştir sizi, şimdi böyle görmek çok zor olsa gerek.
Kendinizi ölçün tartın. Sorunuza gelirsek, evet ben boşanmayı düşünür ve uygulamaya koyardım. Bu kadarına da izin vermezdim. Siz de vermeyin. Hayata bir kez geliyorsunuz ve hayat bu şekilde yaşamak için çok kısa.
Kendinize kurduğunuz dünyayı sağlıklı buluyorsanız böyle devam edin.Yabancı bir şehirde, tanıdğınız kimse yoksa, eş dost akraba yoksa ne yapabilirseniz onu yapıyorum. Hobi dünyası yarattım kendime. Spor,yürüyüş. Eşim işten dönünce de o gün ne yapmak istersek. Kimseyle birşey paylaşamıyorum. Derdim sevincim hep eşimle.
Bu da psikolojik siddet oluyor ama.Iyiligiyle oldurup sizi mahkum.ediyorSandığınız gibi zengin bir aile değiliz. Kimseye muhtaç değiliz, borcumuz yok hepsi bu. Benim derdim acaba bu kadar sıkıntı stres şiddet yaşayan kadın varken ben mi çok abartıyorum bunu anlamıyorum. Orta yolu bulacağıma inancım yok. Annem sen çok değişmişsin diyene kadar fark etmedim bile değiştiğimi. Baskıyla mı normalleştirmişim diyorum kendime.
Kendinize kurduğunuz dünyayı sağlıklı buluyorsanız böyle devam edin.
Eşiniz resmen gözümde psikopat film karakteri olarak canlandı...
o kadar profesyonel işlemiş ki sizi, durumunuzun farkında bile değilsiniz.
Ne demek kimseyle görüşmemek, yalnız bırakılmak, anne-kız kardeş ile telefonda konuşturmamak,eve gelen annenizi kovmaktan beter etmek, üstüne de iyi insan... bravo ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?