Siz olsaydınız ne yapardınız ?

Hissettiğim bir boşluk yada arayış değildi, farklı birşey hissettim, zaten tuhaf gelende bana bu....
Ozmn acele etmeden ilerleyin. Size tavsiyem serhat yabancinin kitaplarini okuyun. Ve icinizdeki duyguyu tam olarak adlandirana kadar bekleme de kalin. Insallah gonlunuze gore bir yol cizersiniz...
Sevgiyle kalin

Bak o doğru işte. Yıllar önce bir adamla tanıştım, 2 yıl sonra beni facebookta ekledi, ondan 2 yıl sonra görüşmeye başladık. Şimdi 6 senelik evliyiz, içeride tv izliyor :-):nazar:

Katiliyorum. Bende esimle 8 yil sonunda evlendik ustelik ulke farki vardi ve toplasan 2 3 kez gorustuk yine geldi benim pesimden kostu. Nasip gercekten bazi seyler R rengarenkdunyam o yuzden akisina birakin. Hoslanin tabiki ama bir erkege endeksli olmayin. Gercekten hersey nasip kismet. Vardir bir hayir deyip yoluna bakarsan mutlu oluyorsun

Çocuğun aklında olmayabilirsin ama aklında yer edinmek senin elinde :) böyle güzel duygular kolay kolay hissedilmiyor. Yoğun duyguların varsa peşinden git derim. Ben öyle yapıyorum :bicak: instadan mesaj atabilirsin slm tarzında. Yolu açmak sende. Çocuk daha seni tanımıyo neden peşinden koşsun? Kendini göster arkadaşım, korkma yürü. Hislerinden eminsen pişman olmazsın. Keşke diyeceğine iyi ki demen dileğiyle :)

Her şey insan için evet bende de o korkular oldu üstüne aynı hayal kırıklıklarını da yaşadığım oldu ama adım attığım için pişman olmadım hiç. Çünkü atmasaydım içimde ukde olacaktı en azından elimden geleni yaptım demek iç huzuru yaratıyo bence. Üzülmek de sevinmek de insana özgü o yüzden hiç korkmam hayatın getircekleri belli olmaz şansları kaçırmaya değmeyebilir korkularımız..

Çocuğun aklında olmayabilirsin ama aklında yer edinmek senin elinde :) böyle güzel duygular kolay kolay hissedilmiyor. Yoğun duyguların varsa peşinden git derim. Ben öyle yapıyorum :bicak: instadan mesaj atabilirsin slm tarzında. Yolu açmak sende. Çocuk daha seni tanımıyo neden peşinden koşsun? Kendini göster arkadaşım, korkma yürü. Hislerinden eminsen pişman olmazsın. Keşke diyeceğine iyi ki demen dileğiyle :)
Yaaa ne kadar cesaret verici bir yazı :) Geçen ilişkimde ben adım atmıştım ve kötü bir şekilde üzülmüştüm, o zaman demiştim ki bir daha asla adım atmam... İkilemde kalıyorum, instadan ekledim ama henüz kabul etmedi, nladığım gelen isteklere pek bakmıyor yada baktı önemsemedi :(( yarın gitme ihtimalim var bakacağım duruma göre son kozum olacak facebooktan da eklerim ama daha da birşey yapabileceğimi sabnıyorum... Hislerin yoğun mu derseniz, evet, aşığım diyemem bu kadar kısa sürede ama etkiledi, hoşlandım diyebilirim

Her şey insan için evet bende de o korkular oldu üstüne aynı hayal kırıklıklarını da yaşadığım oldu ama adım attığım için pişman olmadım hiç. Çünkü atmasaydım içimde ukde olacaktı en azından elimden geleni yaptım demek iç huzuru yaratıyo bence. Üzülmek de sevinmek de insana özgü o yüzden hiç korkmam hayatın getircekleri belli olmaz şansları kaçırmaya değmeyebilir korkularımız..
Aynen sizin gibi düşünüyorum, bir önceki ilişkimde de bu düşünceyle adım atmıştım ama hak etmediğim şeyleri yaşamıştım, beyefendi kendini nimetten saymıştı .

Aranizda vekil muvekkil iliskisi mi var nasil tanistiniz acaba? Ortak noktalariniz ne mesela? Oradan yurunebilir.
Aramızda vekil müvekkil ilişkisi yok, arkadaşımın avukatının ortağı oluyor bu kişi... Ama ben ne yaptım kendi davalarımızı onlara vermeye karar verdim, tabi zaman içinde olacak şeyler bunlar

Aramızda vekil müvekkil ilişkisi yok, arkadaşımın avukatının ortağı oluyor bu kişi... Ama ben ne yaptım kendi davalarımızı onlara vermeye karar verdim, tabi zaman içinde olacak şeyler bunlar
Arada yazin o zaman. Genelde muvekkillerle gorusmekten cekiniyorlar ama baska turlu tanistiysaniz sorun yok. Minikminik adimlar atabilirsiniz. Tabi sikmadan uzerine gitmeden. Hayirlisi olsun

Back
X