- 5 Mayıs 2018
- 508
- 334
- 103
- 31
- Konu Sahibi mihrimah16
-
3 senede 2 kere gelmis bir daha ne gelen var ne giden acaba neden.Evet konu sizin 74 yaşındaki kadından tüp bebek olan ikizlerinize bakarken yardım beklemeniz. İşinize gelmeyen kısıma nasıl da cevap vermiyorsunuz. Gelin kaynananın toprağından olurmuş.
Ne ameliyati olmustu kayinvalideniz? Saglikli, dinç falan diyorsunuz ya ameliyat gecirmis bir kadinmiş.Dalga gecer gbiyazan arkadaslar haric tesekkur ederim.ben anladim anlamama gerekenleri.sanirim karsilik bekledigimden olay.cunku is bekliyorsunuz bilmem ne diyorsunuz ya aslinda is yok yani zatem normaldede yapmaz yani kendi evinde.ondan is beklemiyorum yanimda olmasini isterken yapmayacagini zaten biliyorum yani.is derken bilidgimiz isten bahsediyorum yani yine linc gelmesin.olay benim ondan karsilik beklemem sanirim dedim ki ben cok yaptim oda yapsin azda olsa bana
Evet Allah rizasi icin yapilir ama insanogluyuz.burda yazan cizenler bi dusunsunler bakalm kendilerini benim yerime koysunlar.ben sandimki ben sartlarimi cok zorladim ciddi anlamda oda zorlasin.tabi yasini ne kadar gostermesede saglikli olsada atladim galiba.gercekten duzgun yazan arkadaslara tesekkur ederim.alay edenlere de diyorumki icinizi baska yere bosaltin.
Ne bilendin ya kaynanan bitti sıra bana mı geldi bacım?de
Cok komiksin.evet diyorum ya beklemem.evet bekkiyorum diyorum sorun bu diyorum demekki hata yapmisim diyorum fazla fedakarlik karsilik beklettiryormus diyorum.yapmamakta beklememekte gerekiyormus diyorum.k.validemin avukatydin simdi soyledigin soz olmadi ama.ona hakaret ettin onca savundun savundun sonuncu soz olmadi.
Kayınvalidemin bana gelmemesinin sebebi kadın hasta uzun yol çekemiyor şehirler arasıyız. Ayrıca keyfi yerinde sobalı evi yok çoluğu çocuğu torunu dizinin dibinde 70 küsür yaşındaki kadını ayağıma bekleyemem zaten ben sık sık giderim ziyaretine sen rahat ol. Zaten bana gelmesi bende aylarca kalmasını da asla istemem. Kocama iyi gelincilik oynayacağım diye kimseyi aylarca çekemem. Herkes evinde iyi.3 senede 2 kere gelmis bir daha ne gelen var ne giden acaba neden.oraya gidincede o yemek yapar ben is senin tuzun kuru sen baska bi sayfada desarj ol lutfen.ciddi sikintilarin var.
Ben kabulleniyorum evet sanirim ben karsilik bekliyorum sorun buymus diyorum.israrla devam ediyorsun.zoruma gtmedi gidicek olsaydi siz olsaydiniz napardiniz yazmazdim.fikir aldim herkesten iyi yada kotu.ama senin olayin farkli anladim.ciddiyim baska biyerde ofkeni kus.son soyledigin soz seni hic ilgilendirmez.israrla ilgilendirmeyen seylerle ilgileniyorsun.cevap yazdinmi napcagini sen olsaydin yazdin.ama senin gbi insanlara yetmez.iyice rahatlamasi lazim.gercekten baska bisekilde icini bosalt.burda degil.Ne bilendin ya kaynanan bitti sıra bana mı geldi bacım?
Ben kimsenin avukatı değilim haklının yanındayım ama zoruna gitti haksız olmak değil mi? Ayrıca hakaret de etmedim.
İkiz bebek büyütüyorsunuz lütfen türkçe yazmayı okumayı ve anlam bilgisini öğrenin iyice. Yoksa ilerde çocuklarınız sizi başkalarına tercüme etmek zorunda kalır
Baska islerimde var onlar yapyorum bir yandan.Kayınvalidemin bana gelmemesinin sebebi kadın hasta uzun yol çekemiyor şehirler arasıyız. Ayrıca keyfi yerinde sobalı evi yok çoluğu çocuğu torunu dizinin dibinde 70 küsür yaşındaki kadını ayağıma bekleyemem zaten ben sık sık giderim ziyaretine sen rahat ol. Zaten bana gelmesi bende aylarca kalmasını da asla istemem. Kocama iyi gelincilik oynayacağım diye kimseyi aylarca çekemem. Herkes evinde iyi.
Konuna cevap veren kalmayınca zoruna giden yorumlara tüm enerjini mi harcıyorsun? Ben bu yorumları saat öncesi yaptım şimdi gelmiş yazıyorsun. Bir saat düşündün herhalde ne yazacağını ama olmamış. Çalış da gel
Canım sen neden bu kadar takıldın? Ben öfkeli değilim sen senin gibi insanlar falan uzattın. Yazma o zaman bende yazmayayım. Ama son lafı sen söyleyip içini rahatlatmaya çalışıyorsun herhaldeBen kabulleniyorum evet sanirim ben karsilik bekliyorum sorun buymus diyorum.israrla devam ediyorsun.zoruma gtmedi gidicek olsaydi siz olsaydiniz napardiniz yazmazdim.fikir aldim herkesten iyi yada kotu.ama senin olayin farkli anladim.ciddiyim baska biyerde ofkeni kus.son soyledigin soz seni hic ilgilendirmez.israrla ilgilendirmeyen seylerle ilgileniyorsun.cevap yazdinmi napcagini sen olsaydin yazdin.ama senin gbi insanlara yetmez.iyice rahatlamasi lazim.gercekten baska bisekilde icini bosalt.burda degil.
Hahahhaah konuyu kaynanadan açıp eltiye kadar getirdin ben çelişiyorum aynen. Ya az kitap oku da sana kayda değer bişey yazayım. İyi gecelerBaska islerimde var onlar yapyorum bir yandan.
Yoo yazanlara cevap verdim konuyla ilgili.ama senin sikintin farkli.dahada yazmayayim.evet bu aarada kendinle celisiyorsun farkindamisin bilmiyorum.hayirli aksamlar sana
Tabi yani nasipse insallah o gunleri gorursek sag salim demeliydim.evet yapisi bu ben fazla beklenti icine girdim haklisiniz.yani aslinda kabullenmistim boyle birisi oldugunu simdiye kadar hic beklemedim bisey ama simdi bekleyesim tuttu herhalde.insanogluyuz iste bazen dusunemeyebiliyoruzCanım bende yapmaya çalışırım ama yapmak zorunda değiller.
Bizler de beklenti de olmamalıyız.
Beklenti de olmak gibi bir hakkımız da yok.
Beklersek de beklediğimizle kalırız.
Konunun özeti bu
Yoksa yapılmaz diye bişey yok, yapı meselesi.
Ayrıca o yaşlara gelip görmeden de yaparım ederim demek çok hava da kalacak şeyler.
Yapmayı isterim denebilir en fazla.
Belki kv de de istiyor ama kotaramiyor bedenen ve ruhen.
Yahut hiç istemiyor..
İkisi de normal..
Bilemezsiniz ki.
Son sozu sen soyle tamam iyice rahatla.yaz bana kayda deger bisey hatta iyice rahatla.daha da kuculmek istemiyorum yok onu okudum meslegim bu deyipte.istedgini yaz iyice ferahlasin icin.buna cevap yaz son sozu sen soyle.inan ben bu tarz seyleri birakali 10 yil oldu.ciddiyim icini rahatlat.Hahahhaah konuyu kaynanadan açıp eltiye kadar getirdin ben çelişiyorum aynen. Ya az kitap oku da sana kayda değer bişey yazayım. İyi geceler
Ok bySon sozu sen soyle tamam iyice rahatla.yaz bana kayda deger bisey hatta iyice rahatla.daha da kuculmek istemiyorum yok onu okudum meslegim bu deyipte.istedgini yaz iyice ferahlasin icin.buna cevap yaz son sozu sen soyle.inan ben bu tarz seyleri birakali 10 yil oldu.ciddiyim icini rahatlat.
Canım ben sana ilk baştaki mesajlarimda da yazdim, öz anneden bile beklenti de olmamak lazım.Tabi yani nasipse insallah o gunleri gorursek sag salim demeliydim.evet yapisi bu ben fazla beklenti icine girdim haklisiniz.yani aslinda kabullenmistim boyle birisi oldugunu simdiye kadar hic beklemedim bisey ama simdi bekleyesim tuttu herhalde.insanogluyuz iste bazen dusunemeyebiliyoruz
Herkese yazamiyorum zorla yapmiyor Allah var yani onu yorduğumu dusunmedim hic. Saglikli diye beklentimi yuksek tuttum sanirim.birazda gaza geldim sanirim yani kardesleri kizi vb.dursun biraz sana destek olsun deyince bende yasini rahatini dusunmeyip beklenti icine grdimAnnemle arasında on yaş var.
Bakın hem öz annem, hem on yaş küçük.
Ne bir önceki hamileliğimde, ne bunda, bir tas çorbasını görmedim.
Doğum yaptığım gece dahil yanımda kalmışlığı yok, evime yada oğluma hiç bir yardımı olmuş değil.
Olmayabilir.
Yapmayabilir, zorunda değil.
Trip tavır sebebi değil.
Yaptığı için sağolsun, geri kalanı için canı sağolsun.
Üstelik sizinki kv ve on yaş da büyük, az degil.
Ne yapacaksınız, zorla triple yapılan işten hayır mı gelecek.
Üstelik bizim bile çocuk bebek sesi kaldiramadigimiz oluyor.
Hicbisey yapmayın.
Beklenti de olmayın.
Gitmek istiyorsa gitsin.
Güle güle büyütün minnoslari
Gercekten duzgun yazanlara kizmadim samimiyetle soyluyorum.Bize kızsanız da en azından fikrinizi değiştirmişsiniz, buna gerçekten sevindim. Sağlıcakla kalın.
Kizcak olsaydm siz olsaydiniz demezdimBize kızsanız da en azından fikrinizi değiştirmişsiniz, buna gerçekten sevindim. Sağlıcakla kalın.
Evet haklisiniz kendi annem yok onuda onun yerine koydum hic bugune kadar demedim ben yaotim oda yapsin diye ama bugun dedim isteCanım ben sana ilk baştaki mesajlarimda da yazdim, öz anneden bile beklenti de olmamak lazım.
Hele ki torunları konusunda.
Annem oğlumu çok sever, gelir oynar gider.
Bu kadar.
Daha ne yapsın zaten, kapasitesi o kadar.
Oğlum da anneme çok düşkündur, anneanne sevgisi alır aldığınca.
Tamam yani, ötesini berisini beklemek yersiz.
Sen paralansan da kendin büyüt, sağlıkla büyüt, alırsan yardımcı al.
Babaanneleri de gönlünce oynasin, olacağı bu onların yaşında ☺
Birde ona mi guvendin yaptin falan diye yazilanlari gorunce cok sasirdim gercekten ne ara boyle olduk.hele birde 2 neden koydurdun diyen arkadas birde kendiside bu surece hazirlaniyor.Allah ona tek seferde hemen nasip etsin insallah.Allah yardimcisi olsun.olay farkli yerlere kaydi gitti.size yaziyor gbi oluyorum ama tek tek cevap veremiyorum 74 yasinda ama saglikli ve bekledigimi yapabilcek durumda oldugu icin birazda dedgim gbi dursun sana biraz destek olsun diyenler oldugu icin bu sekilde dusundum ben onun hep yanindaydim her kosulda dedim yaptiklarimi soylemek icin demiyorum ama kendi annem olmadigi icin elimden gelmeyenide zorladim buna beni beklentiye soktu.birde ustune sen ona ne haldeyken baktin dedi kardesi o donem rahatsizdim calisiyordum ve kardesimin dugununu yapmistim ama ona bebek gbi bakmistim bugun ister istemez kafama yerlesti iste yaptıklarımı soylemek icin demiyorum inanin artik buna size desem ne olacak arkadaslar.Bize kızsanız da en azından fikrinizi değiştirmişsiniz, buna gerçekten sevindim. Sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?