Siz olsaydiniz ne yapardiniz

Benzer olay benimde basima geldi kaynanam hic gelmedi.yanima hatta ne maddi ne manevi destek oldu ben hep.kendi ailemden gordum ne gordumse artik biraktim beklenti icinde.olmamak.lazom bak.senjn kaynanan en azindsn gelmis. Yaninda.kalmis yasli kadin sıkılır bence gücenme birak kadini

iki koydurduk cope gidicekti koydurmasaydim donmus embryo ve belkide baska sansim olmucakti.bu arada cevaplayayim.konuya hakimim demissiniz ama isin icine girince malesef oyle olmuyor umarim sizinki ilkte tutar
Cümlenizden bişey anlamadım. Donmuş embriyo neden çöpe gitsin? Menepoza mı girecektiniz?

Inanin bende oyleydim kimseden bisey beklemem dedim ama oyle olmadi.toparlanmam uzun zaman aldi hem fiziken hem ruhen yinede kendim baktim bebeklerime simdi geliyor yine linc dedikleri gbi ben oyle veya boyle biseyler yaptim diye karsilik bekliylrum sanirim sorun burdan kaynaklaniyor.herkes ne kadar ustume cullansada duzgun anlatan arkadaslara tesekkur ederim sorun benim ondan bisey beklemem sanirim.

Cümlenizden bişey anlamadım. Donmuş embriyo neden çöpe gitsin? Menepoza mı girecektiniz?
Bakin simdi size bunu anlatayim ozaman demekki cok icinde degilsiniz.sperm kaynakli sikintilarda sperm havuzu yapiliyor.bizdede dondurma islemi yapildi 3erli paket halinde 2 paket.cok zor oldu ama oldu.ilk koydurdik tutmadi.yaninsoyle dusunun 1 paket acilinca konulabilcek olan konukuyor digerleri cope gidiyor.hekimimizin soyledigi bu 4 yil once.bu oaket acildi ve 2 tane konuldu biri a kalite dgeri orta eh iste.rabbime bin sukur 2 side tuttu.

evet insan karşılık beklediğinde inanın çok hayal kırıklığı yaşar. Yapın ve arkanıza bakmadan o iyiliği unutun. İyilik allah için yapılır. Kul için değil. Kul sadece aracıdır

bebekleriniz sağlıklı ve güzel bir aileniz var şükredin o kadının da yaşına hürmet edin. bırakın evine gitsin üzmeyin kadını laf sokupta güzelce gönderin

"Sürekli benim ailem ugrasmak zorunda degil" demissiniz ya; kimse sizin çocuğunuzla ugrasmak zorunda degil. Anne ve baba olarak siz ve esiniz bundan sorumlusunuz.

Kaldi ki 74 yasinda bir kadin.
Sabah 6 aksam yatsi diyorsunuz.
Kadin 74 yasinda. Yaziyla yetmis dört. Rakamla 74. Gunde 16 saat ikiz bebek sesi bile felegini sasirtir.
Tepki koyacak pozisyonda degilsiniz. Salin kadini.

Zor, anliyorum. Ama onun icin cok daha zor.
Ameliyatta bakmakla bu ayni sey degil.
Soba yakma diye kisin cagirmakla da bu ayni sey degil.

O zaman tek gebelik istiyor olsaydınız direk a kaliteyi kullanırdınız burada alternatif yine sizin elinizde. Neyse olan olmuş mesele bu değil. Ama bunu bilerek ikisini de kullandıysanız ikizlerin sizi yoracağı baştan belliydi. O zaman ikizler kolay gibi gelebilir ama şimdi gördüğünüz üzere 74 yaşındaki kadından iş bekleyecek kadar sıkıntıdasınız. Sizin kararınız siz altından kalkacaksınız konu bu.

Anlatamiyorum.anlatsam yine diyeceklerki soyluyorsun.sadece sunu diyebiliyorum gercekten hic onu darda koymamistim her derdine care oldum buldum.sanirim ben yaptim diye ondanda bekliyorum.sadece bu yazdiklarimdan ibaret degil iliskimiz.

Sadece saglikli bir gebelik ve bebek istyordum sukur 2 taneside tuttu evet konu bu degil.

Sadece saglikli bir gebelik ve bebek istyordum sukur 2 taneside tuttu evet konu bu degil.
Evet konu sizin 74 yaşındaki kadından tüp bebek olan ikizlerinize bakarken yardım beklemeniz. İşinize gelmeyen kısıma nasıl da cevap vermiyorsunuz. Gelin kaynananın toprağından olurmuş.

Anlatamiyorum.anlatsam yine diyeceklerki soyluyorsun.sadece sunu diyebiliyorum gercekten hic onu darda koymamistim her derdine care oldum buldum.sanirim ben yaptim diye ondanda bekliyorum.sadece bu yazdiklarimdan ibaret degil iliskimiz.

Anliyorum. sizin onu darda koymamaniz cok guzel elbette. Ama o yastaki bir kadindan bu fedakarlığı beklemenizi hakli cikartmiyor.
Soba yakmasin diye eve çağırdıginizda ona buyuk iyilikti ama size ikiz bebek bakimina yakin bir kulfet miydi?
Kaldi ki kadin 74 yasinda...

Simdi 74 yasinda deyince size baya yasli bi kadin geliyor sanirim gozunuzun onune ancak biseyi yok arkadaslar gayet saglikli ve dinc

Ne kadar sağlıklı dinç deseniz de o yaşın getirdiği yorgunluk var işte Kadın yoruluyor belli Ondan bişey beklemeniz yanlış Üstelik o yaşlarda bir sene hatta birkaç ay bile çok değiştiriyor insanı Yani seneye kayinvalideniz daha da güçsüz yorgun olacak

Annem de ona yakın bir yaşta ve çok şükür ciddi hastalığı yok ama yoruluyor yani fark ediyorum Geçen sene bile daha dincti Şimdi gün içinde kaç kere yatıp uzanma dinlenme ihtiyacı duyuyor

Gercekten cok sasirdim bicogunuzun cocugu vardir eminim.eger birgun kizim gelinim hic farketmez bana ihtiyacı olursa yapabilidgim kadar yaparim gucum yettigi kadar.
Canım bende yapmaya çalışırım ama yapmak zorunda değiller.
Bizler de beklenti de olmamalıyız.
Beklenti de olmak gibi bir hakkımız da yok.
Beklersek de beklediğimizle kalırız.

Konunun özeti bu
Yoksa yapılmaz diye bişey yok, yapı meselesi.
Ayrıca o yaşlara gelip görmeden de yaparım ederim demek çok hava da kalacak şeyler.
Yapmayı isterim denebilir en fazla.
Belki kv de de istiyor ama kotaramiyor bedenen ve ruhen.
Yahut hiç istemiyor..

İkisi de normal..
Bilemezsiniz ki.

Dalga gecer gbiyazan arkadaslar haric tesekkur ederim.ben anladim anlamama gerekenleri.sanirim karsilik bekledigimden olay.cunku is bekliyorsunuz bilmem ne diyorsunuz ya aslinda is yok yani zatem normaldede yapmaz yani kendi evinde.ondan is beklemiyorum yanimda olmasini isterken yapmayacagini zaten biliyorum yani.is derken bilidgimiz isten bahsediyorum yani yine linc gelmesin.olay benim ondan karsilik beklemem sanirim dedim ki ben cok yaptim oda yapsin azda olsa bana
Evet Allah rizasi icin yapilir ama insanogluyuz.burda yazan cizenler bi dusunsunler bakalm kendilerini benim yerime koysunlar.ben sandimki ben sartlarimi cok zorladim ciddi anlamda oda zorlasin.tabi yasini ne kadar gostermesede saglikli olsada atladim galiba.gercekten duzgun yazan arkadaslara tesekkur ederim.alay edenlere de diyorumki icinizi baska yere bosaltin.

Şunu da eklemeliyim yaşlılar illa.kendi evinde rahat eder Yani uzun süre sizin yanınızda kalmak istememesi çok normal

de
Evet konu sizin 74 yaşındaki kadından tüp bebek olan ikizlerinize bakarken yardım beklemeniz. İşinize gelmeyen kısıma nasıl da cevap vermiyorsunuz. Gelin kaynananın toprağından olurmuş.
Cok komiksin.evet diyorum ya beklemem.evet bekkiyorum diyorum sorun bu diyorum demekki hata yapmisim diyorum fazla fedakarlik karsilik beklettiryormus diyorum.yapmamakta beklememekte gerekiyormus diyorum.k.validemin avukatydin simdi soyledigin soz olmadi ama.ona hakaret ettin onca savundun savundun sonuncu soz olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…