- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 33
- Konu Sahibi mihrimah16
-
Ben bi şey yapamam küçük çocuğumla Olmasa da yapmam yani kimse zorla bi şey yaptıramaz . Oğlu var o ilgilenebilir neye ihtiyacı varsa maaşını çeker faturasını öder alışverişini yapar . Bizim durumumuz Farklı ama konuşmayız ayda bir belki görüşürüz torununu görsün diye o kadar .Size ihtoyacinoldugunda yapabilxekleriniz neler peki ornek verirmisinz.yani fedakarlik yaparmisiniz ciddi soruyorum belkide ben fazla fedakarlik yaptim karsilik bekliyorum
Sanirim anlamaniz icin benimonu size yazmamıştım başka bir üyeyi alıntılamıştım ama bakın anlatamıyoruz size. Yaşlı insanların enerjisi azdır. Ha yaparsa hoş bir jest ama yapmak istemiyorsa mecbur değil başınızın çaresine bakacaksınız.
Evine ekmek getirip tosun gibim oğlan doğurup kamuya mal etmiş mis gibi mesleği olan pıtırcık bir eş vermiş size daha napsın bu kadınçağız yafff.
Getirin oğlum şu kv yi öpçem....
Sanirim sizde tup bebek yaltrcam demistiniz yanlis degilse bu isin icine hic girmeden umarim hamile kalirsiniz.he eger girerseniz tekrar yazin bana bakalim nasil oluyormusTüp bebeğin içinde olmasam anlamam ama pardon da iki embriyo transferi olana kadar tek embriyo transferi olsaydınız diğerini dondursaydınız. Normal yoldan bile değil yani müdahale şansınız varken ikiz bebek doğuruyorsanız bakımından da siz sorumlusunuz.
Ben kendi adıma söyleyeyim, ben bakmam çok net. Yapamayacağımı biliyorum çünkü.Ben kendi adıma soyleyım ıcımden gelirse yaparım gelmezse ve karsımda birileri benden bıseu bekliyor laf sokuyorsa hele, yavrum bende tek buyuttum kolay buyumuyorlar alisırsın der isime bakarım.
Gireceğim zaten gayet de hakimim konuya. Nasıl oluyormuş diye bişey yok ben gayet açık yazdım arkadaşım neden tek embriyo transferi yaptırmadın diye sordum? Çift embriyo çoğul gebelik ihtimalini peşinde getiriyor. Tutup tutmaması şansı işi. En azından birini transfer ederdiniz tutmazsa tekrar transfer yapardınız. Uzun süreç ama ikiz bebeğe bakmaktan daha rahat olurdu.Sanirim anlamaniz icin benim
Sanirim sizde tup bebek yaltrcam demistiniz yanlis degilse bu isin icine hic girmeden umarim hamile kalirsiniz.he eger girerseniz tekrar yazin bana bakalim nasil oluyormus
Gercekten cok sasirdim bicogunuzun cocugu vardir eminim.eger birgun kizim gelinim hic farketmez bana ihtiyacı olursa yapabilidgim kadar yaparim gucum yettigi kadar.
Tup bebek isine gırınce neden yazsın size, tup bebekle ne ilgisi var durumun.Sanirim anlamaniz icin benim
Sanirim sizde tup bebek yaltrcam demistiniz yanlis degilse bu isin icine hic girmeden umarim hamile kalirsiniz.he eger girerseniz tekrar yazin bana bakalim nasil oluyormus
Ama sizin sorununuz bu değil ki eltime yapıyor bana yapmıyor sizinkisi.. Her şeyi biliyorsunuz ama gönülsüz yapılan işten hayır gelmeyeceğini de bilmeniz lazım istemeye istemeye yapsaydı siz de diğerleri gibi çocuğumu düşürdü, bakamıyor vs diye konu açardınız..Kimseye zorla bir şey yaptırmayın salın gitsin..Gercekten cok sasirdim bicogunuzun cocugu vardir eminim.eger birgun kizim gelinim hic farketmez bana ihtiyacı olursa yapabilidgim kadar yaparim gucum yettigi kadar.
O yuzden boyle diyebikiyorsunuz iste.bizim durumuzda farkli.kim ne derse desin olani tabiki soylucem. 3 haftada ayda 1 gidilir yada o gelirdi hamile kalmadan once doktor kontrolleri evinin eksikleri alinir ben tarafindan cunku derdimki ben olmasam kim yapcak.olsun elimemi yapisiyor yaparim alirim.siz iliskiniz soylediginizde sorun yok ben soyledigimde niye sorun var arkadaslar ne diyeyim yalanmi diyeyim.diyorum ya belki ben fazla fedakarlik yaptim karsilik bekledim.ikide bir yaptigini soyleme diyenlere diyorum ne diyeyim soylemeyeyimdeBen bi şey yapamam küçük çocuğumla Olmasa da yapmam yani kimse zorla bi şey yaptıramaz . Oğlu var o ilgilenebilir neye ihtiyacı varsa maaşını çeker faturasını öder alışverişini yapar . Bizim durumumuz Farklı ama konuşmayız ayda bir belki görüşürüz torununu görsün diye o kadar .
Tüp bebek olan anneler özel filan mı oluyor bende anlamadım iki yorumun biri tüp bebek. Kadınları klübünün neredeyse yarısı tüp bebekle bebek sahibi zaten.Tup bebek isine gırınce neden yazsın size, tup bebekle ne ilgisi var durumun.
Ben demedim tup bebek ne olacak?
Bakın benim Cocugum da olmadı.
Sizin olmus, hem de iki tane.
Tadını cıkarmak yerine eltıme yemek yaptı, bize evlenirken bisey yapmadıya girmek yerine, yedi yıl dinlendim simdı bebek bakma zamani diyip bebeklerinize bakın. Ben olsam oyle yaparım.
Yedıgınız yattığınız yanınıza kar kalsın, artık anne oldunuz ve kolay degıl. Sımdı buna adapte olun mutlu olun.
Yazmis ya iki degil tek koydursaydin diye.o kadsr kolay oluyormuymus bakalm ust uste negatflerden sonra.arkadasim olayi bebeklerime bakmak istemeyen birine cevirmeyin allah askina ya.Tup bebek isine gırınce neden yazsın size, tup bebekle ne ilgisi var durumun.
Ben demedim tup bebek ne olacak?
Bakın benim Cocugum da olmadı.
Sizin olmus, hem de iki tane.
Tadını cıkarmak yerine eltıme yemek yaptı, bize evlenirken bisey yapmadıya girmek yerine, yedi yıl dinlendim simdı bebek bakma zamani diyip bebeklerinize bakın. Ben olsam oyle yaparım.
Yedıgınız yattığınız yanınıza kar kalsın, artık anne oldunuz ve kolay degıl. Sımdı buna adapte olun mutlu olun.
Yaptığınız iyiliğin karşılığını bekliyorsanız ve olmayınca gönül koyuyorsanız gerçek iyilik olmamış o üzgünüm.O yuzden boyle diyebikiyorsunuz iste.bizim durumuzda farkli.kim ne derse desin olani tabiki soylucem. 3 haftada ayda 1 gidilir yada o gelirdi hamile kalmadan once doktor kontrolleri evinin eksikleri alinir ben tarafindan cunku derdimki ben olmasam kim yapcak.olsun elimemi yapisiyor yaparim alirim.siz iliskiniz soylediginizde sorun yok ben soyledigimde niye sorun var arkadaslar ne diyeyim yalanmi diyeyim.diyorum ya belki ben fazla fedakarlik yaptim karsilik bekledim.ikide bir yaptigini soyleme diyenlere diyorum ne diyeyim soylemeyeyimde
Iste buna guldumHer ne kadar kabul etmese de bilendigini konusundaki "dugunumuzde de bir sey yapmadi" cumlesinde çakmistim daha
O yuzden boyle diyebikiyorsunuz iste.bizim durumuzda farkli.kim ne derse desin olani tabiki soylucem. 3 haftada ayda 1 gidilir yada o gelirdi hamile kalmadan once doktor kontrolleri evinin eksikleri alinir ben tarafindan cunku derdimki ben olmasam kim yapcak.olsun elimemi yapisiyor yaparim alirim.siz iliskiniz soylediginizde sorun yok ben soyledigimde niye sorun var arkadaslar ne diyeyim yalanmi diyeyim.diyorum ya belki ben fazla fedakarlik yaptim karsilik bekledim.ikide bir yaptigini soyleme diyenlere diyorum ne diyeyim soylemeyeyimde
Size hic bisey demiyorum.konu dagilmasin.insallah ilk.seferde tutarGireceğim zaten gayet de hakimim konuya. Nasıl oluyormuş diye bişey yok ben gayet açık yazdım arkadaşım neden tek embriyo transferi yaptırmadın diye sordum? Çift embriyo çoğul gebelik ihtimalini peşinde getiriyor. Tutup tutmaması şansı işi. En azından birini transfer ederdiniz tutmazsa tekrar transfer yapardınız. Uzun süreç ama ikiz bebeğe bakmaktan daha rahat olurdu.
Şuan konusu sen çarptırdın. Sürekli tüp bebek ikizlerim var diyip durdun. Tamam olabilir dünyanın ilk ikiz annesi sen değilsin. Tüp bebekse de çoğul gebelik ihtimali hep var. Bunu bilerek imzalayarak işlem yapılıyor. Madem öyle kaynananızı bağlayan bi durum yok. Siz yaptınız siz bakacaksınız kaynananızdan iş beklemeyin.Yazmis ya iki degil tek koydursaydin diye.o kadsr kolay oluyormuymus bakalm ust uste negatflerden sonra.arkadasim olayi bebeklerime bakmak istemeyen birine cevirmeyin allah askina ya.
Sorun şurda siz karşılık bekliyorsunuz . Sürekli gidip gelmek sizin elinizde ama şunu atlıyorsunuz kaynananız çok yaşlı bir kadın . Fedakarlık karşılık beklemeden yapılır Allah rızası için . Siz yaptınız diye kv yapmak zorunda değil ki ayrıca yapamıyor olabilir kadının kafası kaldırmıyordur 74 yaşında az buz değil bunun farkına varın lütfen .O yuzden boyle diyebikiyorsunuz iste.bizim durumuzda farkli.kim ne derse desin olani tabiki soylucem. 3 haftada ayda 1 gidilir yada o gelirdi hamile kalmadan once doktor kontrolleri evinin eksikleri alinir ben tarafindan cunku derdimki ben olmasam kim yapcak.olsun elimemi yapisiyor yaparim alirim.siz iliskiniz soylediginizde sorun yok ben soyledigimde niye sorun var arkadaslar ne diyeyim yalanmi diyeyim.diyorum ya belki ben fazla fedakarlik yaptim karsilik bekledim.ikide bir yaptigini soyleme diyenlere diyorum ne diyeyim soylemeyeyimde
iki koydurduk cope gidicekti koydurmasaydim donmus embryo ve belkide baska sansim olmucakti.bu arada cevaplayayim.konuya hakimim demissiniz ama isin icine girince malesef oyle olmuyor umarim sizinki ilkte tutarSize hic bisey demiyorum.konu dagilmasin.insallah ilk.seferde tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?