Siz olsaydiniz ne yapardiniz

Annemle arasında on yaş var.
Bakın hem öz annem, hem on yaş küçük.
Ne bir önceki hamileliğimde, ne bunda, bir tas çorbasını görmedim.

Doğum yaptığım gece dahil yanımda kalmışlığı yok, evime yada oğluma hiç bir yardımı olmuş değil.
Olmayabilir.
Yapmayabilir, zorunda değil.

Trip tavır sebebi değil.
Yaptığı için sağolsun, geri kalanı için canı sağolsun.
Üstelik sizinki kv ve on yaş da büyük, az degil.

Ne yapacaksınız, zorla triple yapılan işten hayır mı gelecek.

Üstelik bizim bile çocuk bebek sesi kaldiramadigimiz oluyor.
Hicbisey yapmayın.

Beklenti de olmayın.
Gitmek istiyorsa gitsin.
Güle güle büyütün minnoslari

Canım öncelikle ikiz bebeklerin hayırlı olsun.
Güle güle büyüt

SANA BURAYA YORUM YAZANLARIN İKİZİ VARMI Kİ SENİ ANLASINLAR???

Biri büyük 40 aylık kızım sonra ikizlerim oldu.
Bakıcılar bu iş için var. İkizleri olanlara gayet yardımcılar. 74 yaşında kaynanadan iş beklemekten daha etik.

Hiç ikizlerim yok doğru ikiz doğurmak marifet mi ki büyük büyük yazmışsınız

Güle güle büyüt

Gozlerim doldu okurken yazinizi.cok bekledim kimseye baktrmam dedim oylede yapiyorum inanki onu yorcak bisey beklemiyorum zaten.ama bi balkona cikiyorum 5 dakika.rahatla tuvalete gidiyorum.esim cok yardim ediyor neler soylediler yazamadm hepsine cevap.hepsinin tek tek merak ediyorum iliskilerini.lutfen yazin.belki ben biyerde hata yapiyorum.evet biseyler yapinca demekki biseyler bekleniyor.nasil kolay diyebiliyorsunuz torunum olsa bakmam banane diye.

Bu dalga gecer gibi yazan arkadaslara soruyorum.sizin iliskiniz nasil k.validenizle
Bekarım kv yok ama annem kanser hastası iken anneanneme de bakıyordum ki hayatım boyunca 1 tl para verip bir kere sırtımı sıvazlamış değildir. Daha da bişey anlatmayayım isterseniz.

Güle güle büyüt

AA çok enteresan bi bakış açısı . İkizi olanların kv si 74 yaşında da olsa gelip yardım etmek zorunda çünkü . 74 yaşında olsam değil ikiz tek çocuğa bile zor yardım ederim .

Güle güle büyüt

pardon hamilelik kararı alırken kv nize sormuş muydunuz ? sana güveniyorum tosunum bakacaksan doğuracağım diye

Besik sallasa, camasir katlasadan 5 dk yanlarinda dursaya evrildiniz. Konunuzda is bekliyordunuz kadindan o yuzden tepki aldiniz.

sana davulun sesi uzaktan hos gelir diyebikiyorum sadece.3 senede 1 sefer gelmis tabi sana denek cok kolay herseyi.

UCUNCU SORUSUM CEVAP VERMEDİNİZ, yardımcı neden almıyorsunuz??

Bu dalga gecer gibi yazan arkadaslara soruyorum.sizin iliskiniz nasil k.validenizle
Zorunlu olmadıkça görüşmem konuşmam aramam . Kaynanam yaşlı değil ama hastalığı var . Çocuğuma bakmak istiyor ama bakamayacağını biliyorum zaten izin de vermem . Kimseye güvenmedim 38.günden beri tek başıma baktım annemi kendim gönderdim korona olup eşim çalışmaya devam etseydi yine bakardım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…