- Konu Sahibi mihrimah16
-
Bakıcılar bu iş için var. İkizleri olanlara gayet yardımcılar. 74 yaşında kaynanadan iş beklemekten daha etik.Canım öncelikle ikiz bebeklerin hayırlı olsun.
Güle güle büyüt
SANA BURAYA YORUM YAZANLARIN İKİZİ VARMI Kİ SENİ ANLASINLAR???
Biri büyük 40 aylık kızım sonra ikizlerim oldu.
Gozlerim doldu okurken yazinizi.cok bekledim kimseye baktrmam dedim oylede yapiyorum inanki onu yorcak bisey beklemiyorum zaten.ama bi balkona cikiyorum 5 dakika.rahatla tuvalete gidiyorum.esim cok yardim ediyor neler soylediler yazamadm hepsine cevap.hepsinin tek tek merak ediyorum iliskilerini.lutfen yazin.belki ben biyerde hata yapiyorum.evet biseyler yapinca demekki biseyler bekleniyor.nasil kolay diyebiliyorsunuz torunum olsa bakmam banane diye.Canım öncelikle ikiz bebeklerin hayırlı olsun.
Güle güle büyüt
Bekarım kv yok ama annem kanser hastası iken anneanneme de bakıyordum ki hayatım boyunca 1 tl para verip bir kere sırtımı sıvazlamış değildir. Daha da bişey anlatmayayım isterseniz.Bu dalga gecer gibi yazan arkadaslara soruyorum.sizin iliskiniz nasil k.validenizle
AA çok enteresan bi bakış açısı . İkizi olanların kv si 74 yaşında da olsa gelip yardım etmek zorunda çünkü . 74 yaşında olsam değil ikiz tek çocuğa bile zor yardım ederim .Canım öncelikle ikiz bebeklerin hayırlı olsun.
Güle güle büyüt
Ben doğum yaptığımda kayınvalidem 53 yaşındaydı.Geldi kaldı sağolsun hem bebeğe hem ona baktımBu dalga gecer gibi yazan arkadaslara soruyorum.sizin iliskiniz nasil k.validenizle
Çünkü kolaya kaçmak, hazıra konmak gönle hoş geliyor. Empati de olmayıncaÇocuklar için neden YARDIMCI tutmuyorsunuz?
pardon hamilelik kararı alırken kv nize sormuş muydunuz ? sana güveniyorum tosunum bakacaksan doğuracağım diyeCanım öncelikle ikiz bebeklerin hayırlı olsun.
Güle güle büyüt
Besik sallasa, camasir katlasadan 5 dk yanlarinda dursaya evrildiniz. Konunuzda is bekliyordunuz kadindan o yuzden tepki aldiniz.Gozlerim doldu okurken yazinizi.cok bekledim kimseye baktrmam dedim oylede yapiyorum inanki onu yorcak bisey beklemiyorum zaten.ama bi balkona cikiyorum 5 dakika.rahatla tuvalete gidiyorum.esim cok yardim ediyor neler soylediler yazamadm hepsine cevap.hepsinin tek tek merak ediyorum iliskilerini.lutfen yazin.belki ben biyerde hata yapiyorum.evet biseyler yapinca demekki biseyler bekleniyor.nasil kolay diyebiliyorsunuz torunum olsa bakmam banane diye.
sana davulun sesi uzaktan hos gelir diyebikiyorum sadece.3 senede 1 sefer gelmis tabi sana denek cok kolay herseyi.3 senede bir kere geldi evime 2 gece kaldı bi daha da ne gelen oldu ne gideno zaman da bir bardak kaldırmadı evimde. Asla da kaldırtmam. Memlekette de görümcemler yoksa ben işi yaparım yemeği o. Ama o yaşlı 70 yaşında. Allahtan eltim yok sonra yemeği kaynanam yapıyor diye dert edip buraya konu filan açardı mazallah.
Evet ne var bunda besik sallasa da tuvalete gitsem diyorum isten kastim bunlar en fazlaBesik sallasa, camasir katlasadan 5 dk yanlarinda dursaya evrildiniz. Konunuzda is bekliyordunuz kadindan o yuzden tepki aldiniz.
UCUNCU SORUSUM CEVAP VERMEDİNİZ, yardımcı neden almıyorsunuz??Hepsine yetisemiyorum arkadaslar o yuzden toplubyaziyorum esim bu coronadan dolayi cok yogun calisiyor kamuda gorevli.cocuklarimizin beslenmesi uyumasi bakimi vb.tabiki bizim uzerimizde esimin ve benim.o calisirken de benim uzerimde dogal olarak.5 dakika balkona cikiyorum k.validem var diye yanimda anlatabiliyormuyum.bana iyi geliyor bana bile boyle davranmasi gucume gitti.yaptiklarimi anlatmamdaki sebep aramizdaki iliski bu.yani bugune kadar onu kircak uzucek bisey yapmadim.
Zorunlu olmadıkça görüşmem konuşmam aramam . Kaynanam yaşlı değil ama hastalığı var . Çocuğuma bakmak istiyor ama bakamayacağını biliyorum zaten izin de vermem . Kimseye güvenmedim 38.günden beri tek başıma baktım annemi kendim gönderdim korona olup eşim çalışmaya devam etseydi yine bakardım .Bu dalga gecer gibi yazan arkadaslara soruyorum.sizin iliskiniz nasil k.validenizle
Yapmak istemiyor işte kadin yakasina mi yapisacaksiniz? Yardimci konusuna cevap verdiniz mi? Onun icin bakiyorum ama cevabinizi goremedim.Evet ne var bunda besik sallasa da tuvalete gitsem diyorum isten kastim bunlar en fazla
Durust ol lutfen hicmi rahatsiz olmadin bu durumdanBen doğum yaptığımda kayınvalidem 53 yaşındaydı.Geldi kaldı sağolsun hem bebeğe hem ona baktım
BanlanacaksınCanım öncelikle ikiz bebeklerin hayırlı olsun.
Güle güle büyüt
pardon hamilelik kararı alırken kv nize sormuş muydunuz ? sana güveniyorum tosunum bakacaksan doğuracağım diye
Yazdigimi saniyorum ama yazmamista olabikirim su donemde yardimci alamam malesefYapmak istemiyor işte kadin yakasina mi yapisacaksiniz? Yardimci konusuna cevap verdiniz mi? Onun icin bakiyorum ama cevabinizi goremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?