- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi mihrimah16
-
Yola çıkacak hali yok kadının beli bükülmüş ayağıma bekleyemem ama her sene hem köye hem istanbula ziyaretine gidiyoruz uzun uzun. Davulun sesi uzakta değil yani.sana davulun sesi uzaktan hos gelir diyebikiyorum sadece.3 senede 1 sefer gelmis tabi sana denek cok kolay herseyi.
UCUNCU SORUSUM CEVAP VERMEDİNİZ, yardımcı neden almıyorsunuz??
Evet senelerce oda olsun diye bekledi.tup bebek.pardon hamilelik kararı alırken kv nize sormuş muydunuz ? sana güveniyorum tosunum bakacaksan doğuracağım diye
illa kadına musallat olacak derdi tasası yok başka yardımcı da istemiyor illa ki kv yapacak. Çok ciddi bilenmiş kadına.Yapmak istemiyor işte kadin yakasina mi yapisacaksiniz? Yardimci konusuna cevap verdiniz mi? Onun icin bakiyorum ama cevabinizi goremedim.
İnsan başka bir piskoloji ruh halinde oluyor.Gozlerim doldu okurken yazinizi.cok bekledim kimseye baktrmam dedim oylede yapiyorum inanki onu yorcak bisey beklemiyorum zaten.ama bi balkona cikiyorum 5 dakika.rahatla tuvalete gidiyorum.esim cok yardim ediyor neler soylediler yazamadm hepsine cevap.hepsinin tek tek merak ediyorum iliskilerini.lutfen yazin.belki ben biyerde hata yapiyorum.evet biseyler yapinca demekki biseyler bekleniyor.nasil kolay diyebiliyorsunuz torunum olsa bakmam banane diye.
Sebep?Yazdigimi saniyorum ama yazmamista olabikirim su donemde yardimci alamam malesef
O zaman su donemde yasli kadindan da bir sey beklemeyin. Yasli kadin hastaliga yakalanma riski fazla. Kendine iyi bakmali dinlenmeli. Size gore cok dinç gerci ama.Yazdigimi saniyorum ama yazmamista olabikirim su donemde yardimci alamam malesef
Size ihtoyacinoldugunda yapabilxekleriniz neler peki ornek verirmisinz.yani fedakarlik yaparmisiniz ciddi soruyorum belkide ben fazla fedakarlik yaptim karsilik bekliyorumZorunlu olmadıkça görüşmem konuşmam aramam . Kaynanam yaşlı değil ama hastalığı var . Çocuğuma bakmak istiyor ama bakamayacağını biliyorum zaten izin de vermem . Kimseye güvenmedim 38.günden beri tek başıma baktım annemi kendim gönderdim korona olup eşim çalışmaya devam etseydi yine bakardım .
Ben onu bana yardımcı olacak niyetiyle beklemedim ki? Biliyordum olamayacağını o yüzden hicc rahatsız olmadım.Annemi bile bir hafta sonra yolladım evine ben bakarım diye.Ama senide anlıyorum ikiz bebek tek bebeğe benzemez.Evet sana yardımcı lazım ama bu yaşını başını almış o kadincagiz değil.Durust ol lutfen hicmi rahatsiz olmadin bu durumdan
yapma allah askina .
Tüp bebeğin içinde olmasam anlamam ama pardon da iki embriyo transferi olana kadar tek embriyo transferi olsaydınız diğerini dondursaydınız. Normal yoldan bile değil yani müdahale şansınız varken ikiz bebek doğuruyorsanız bakımından da siz sorumlusunuz.Evet senelerce oda olsun diye bekledi.tup bebek.
Her ne kadar kabul etmese de bilendigini konusundaki "dugunumuzde de bir sey yapmadi" cumlesinde çakmistim dahailla kadına musallat olacak derdi tasası yok başka yardımcı da istemiyor illa ki kv yapacak. Çok ciddi bilenmiş kadına.
Manşet...
Kayınvalidesine eziyet edebilmek adına ikiz doğurup çamaşır katlatan gelin 74 yaşındaki kv yi telef etti.. Mahalleli şaşkın. gözler kvnin oğluna çevrildi ancak oğlu hanım bilir ben bilmem ne derse doğrudur dedi.
Bu dalga gecer gibi yazan arkadaslara soruyorum.sizin iliskiniz nasil k.validenizle
onu size yazmamıştım başka bir üyeyi alıntılamıştım ama bakın anlatamıyoruz size. Yaşlı insanların enerjisi azdır. Ha yaparsa hoş bir jest ama yapmak istemiyorsa mecbur değil başınızın çaresine bakacaksınız.Evet senelerce oda olsun diye bekledi.tup bebek.
Ben kendi adıma soyleyım ıcımden gelirse yaparım gelmezse ve karsımda birileri benden bıseu bekliyor laf sokuyorsa hele, yavrum bende tek buyuttum kolay buyumuyorlar alisırsın der isime bakarım.Gercekten cok sasirdim bicogunuzun cocugu vardir eminim.eger birgun kizim gelinim hic farketmez bana ihtiyacı olursa yapabilidgim kadar yaparim gucum yettigi kadar.
O sizsiniz. Siz öylesiniz diye kayınvalidenizin de mecbur olduğunu düşünemezsiniz.Gercekten cok sasirdim bicogunuzun cocugu vardir eminim.eger birgun kizim gelinim hic farketmez bana ihtiyacı olursa yapabilidgim kadar yaparim gucum yettigi kadar.
Gercekten cok sasirdim bicogunuzun cocugu vardir eminim.eger birgun kizim gelinim hic farketmez bana ihtiyacı olursa yapabilidgim kadar yaparim gucum yettigi kadar.
çok ince bir düşünce bende aynı düşüncedeyim ama herkes br değil maalesef insanları olduğu gibi kabul etmek zorundayız .O yüzden kendinizi bu kadar hırpalayıp bir de enerjinizi bunlara harcamayın. 7 yıl beklemişsiniz tadını çıkarın bebeklerinizinGercekten cok sasirdim bicogunuzun cocugu vardir eminim.eger birgun kizim gelinim hic farketmez bana ihtiyacı olursa yapabilidgim kadar yaparim gucum yettigi kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?