Siz olsaydiniz ne yapardiniz

sana davulun sesi uzaktan hos gelir diyebikiyorum sadece.3 senede 1 sefer gelmis tabi sana denek cok kolay herseyi.
Yola çıkacak hali yok kadının beli bükülmüş ayağıma bekleyemem ama her sene hem köye hem istanbula ziyaretine gidiyoruz uzun uzun. Davulun sesi uzakta değil yani.
Bende hastanede yattım. Bebek tedavisi görüyorum bir kere alo demedi bana öldün mü kaldın mı sormadı. Kolonoskopiye girdim alo demedi ayağımı çatlattım alo demedi. Yav kadın bana bi telefon bile etmiyor etmezse etmesin ama o ameliyat oldu biz anında gittik. Yapan kendine yapar. İyilikte sahibinin kötülükte. Benim de ikiz çocuklarım olabilir tüp bebek yaptıracağım. Gurbetteyim ne anam ne kaynanam kimse yok kimseye güvenip yapmayacağım. Olursa da yardımcı alacağım kimseden iş bekleyemem. Kendi annemi de yoramam. Yaşlı başlı insanlar bu saatten sonra anca çocuk sever.

Bacım çocuk doğururken kim bakacak, hani zor zamanlarda kim yardımcı olacak bunlar önceden ayarlanır. Kadıncağız yaşlı,bence boşuna zorlamayın altında da kötülük aramayın.Gönülsüz iş yaparken çocuklarınızın başına birşey gelir, hiçbirşey diyemezsiniz kadının yaşı var.

Yapmak istemiyor işte kadin yakasina mi yapisacaksiniz? Yardimci konusuna cevap verdiniz mi? Onun icin bakiyorum ama cevabinizi goremedim.
illa kadına musallat olacak derdi tasası yok başka yardımcı da istemiyor illa ki kv yapacak. Çok ciddi bilenmiş kadına.

Manşet...

Kayınvalidesine eziyet edebilmek adına ikiz doğurup çamaşır katlatan gelin 74 yaşındaki kv yi telef etti.. Mahalleli şaşkın. gözler kvnin oğluna çevrildi ancak oğlu hanım bilir ben bilmem ne derse doğrudur dedi.

İnsan başka bir piskoloji ruh halinde oluyor.
Bence olduğu kadar büyürler.
Kaynanıda boş ver yaptıklarında Allah rızası için yaptın.

Ben hayata şöyle bakıyorum bende kaynana olcam.
Bazılarının seni anlamsız imkansız onlar iki bebek diye düşünüyor.
Küçük dogdular emmediler ben tam anlamıyla anneligimi yaşamadım.
Elhamdülillah canları sag çok zor oldular tüp bebekti ondan önce karnımda ikiz bebeklerim öldü.

Size ihtoyacinoldugunda yapabilxekleriniz neler peki ornek verirmisinz.yani fedakarlik yaparmisiniz ciddi soruyorum belkide ben fazla fedakarlik yaptim karsilik bekliyorum

Durust ol lutfen hicmi rahatsiz olmadin bu durumdan
yapma allah askina .
Ben onu bana yardımcı olacak niyetiyle beklemedim ki? Biliyordum olamayacağını o yüzden hicc rahatsız olmadım.Annemi bile bir hafta sonra yolladım evine ben bakarım diye.Ama senide anlıyorum ikiz bebek tek bebeğe benzemez.Evet sana yardımcı lazım ama bu yaşını başını almış o kadincagiz değil.

Evet senelerce oda olsun diye bekledi.tup bebek.
Tüp bebeğin içinde olmasam anlamam ama pardon da iki embriyo transferi olana kadar tek embriyo transferi olsaydınız diğerini dondursaydınız. Normal yoldan bile değil yani müdahale şansınız varken ikiz bebek doğuruyorsanız bakımından da siz sorumlusunuz.

Her ne kadar kabul etmese de bilendigini konusundaki "dugunumuzde de bir sey yapmadi" cumlesinde çakmistim daha

Evet senelerce oda olsun diye bekledi.tup bebek.
onu size yazmamıştım başka bir üyeyi alıntılamıştım ama bakın anlatamıyoruz size. Yaşlı insanların enerjisi azdır. Ha yaparsa hoş bir jest ama yapmak istemiyorsa mecbur değil başınızın çaresine bakacaksınız.

Evine ekmek getiren tosun gibim oğlan doğurup kamuya mal etmiş mis gibi mesleği olan pıtırcık bir eş vermiş size daha napsın bu kadınçağız yafff.

Getirin oğlum şu kv yi öpçem....

Gercekten cok sasirdim bicogunuzun cocugu vardir eminim.eger birgun kizim gelinim hic farketmez bana ihtiyacı olursa yapabilidgim kadar yaparim gucum yettigi kadar.
Ben kendi adıma soyleyım ıcımden gelirse yaparım gelmezse ve karsımda birileri benden bıseu bekliyor laf sokuyorsa hele, yavrum bende tek buyuttum kolay buyumuyorlar alisırsın der isime bakarım.

Gercekten cok sasirdim bicogunuzun cocugu vardir eminim.eger birgun kizim gelinim hic farketmez bana ihtiyacı olursa yapabilidgim kadar yaparim gucum yettigi kadar.
O sizsiniz. Siz öylesiniz diye kayınvalidenizin de mecbur olduğunu düşünemezsiniz.
Onun gücü yetmiyor demek ki ya da canı istemiyor. Her türlü hakkıdır.

çok ince bir düşünce bende aynı düşüncedeyim ama herkes br değil maalesef insanları olduğu gibi kabul etmek zorundayız .O yüzden kendinizi bu kadar hırpalayıp bir de enerjinizi bunlara harcamayın. 7 yıl beklemişsiniz tadını çıkarın bebeklerinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…