- Konu Sahibi melisdeniz
-
Gitmezse ne olacak?Adamı boşayacak mı ? :çok üzgünüm: Adam kararını vermiş çünkü...Vazgeçeceğe de benzemiyor. :sinifsinif:
eger eşinin yanında gitmesee evet boşanırız demişşşş:1shok:
ben şaşırsım buğün analtınca bana çoçuguda varrr:1no2:
yanii ne yapcana karar veremediiikakannehir
bence bu ise pek karismamalisin arkadasim birak bu onlarin karari olsun belki kadinin icnde bi yerlerde ne yapayim giderim ben de gibi bisey geciyordur ama sen boyle deyince hayir hayir gitmemeliyim diyodur.
kari koca arasinda birsey birak kendileri dusunup tartip tartisip cozsunler.
yarin bi gun sen kotu olursun die soyluyorum yanlis anlama.
Neden gitme diyorsunuz ki, inada binerse sonu kötü olur.
Gün doğmadan neler doğarmış, eminimki aralarında anlaşırlar. Ama şimdiden git veya gitme diyemeyiz. Bu çok saçma olur ve sonuçları hoş olmaz.
Bir çok insan emekli olunca memleketine gitmek istiyor bende istiyorum. Eşimde istiyor. Sonuçta çokda önemli ve dert edilecek bir konu değil bu.
Verilebilecek en güzel tavsiye öncelikle zamana bırakmak olacaktır. Sonra yılın belli bir kısmını memleketinde belli bir kısmınıda şimdiki bulunduğu yerde geçirebilirler.
Arkadaşına gitme diyorsun da..gitmeyip boşansın manasında mı?yoksa ısrar et ,eşini ikna et manasında mı?
Böyle bir kararı almak için değil arkadaş..Arkadaşının ailesi bile taraf olamaz,olmamalı..
Ortada netleşmiş bir durum yok..şimdiden karıkoca arasında fırtınalar esmesinin ne gereği var..
Tercih meselesi..
Böyle bir kararı almak için değil arkadaş..Arkadaşının ailesi bile taraf olamaz,olmamalı..
Ortada netleşmiş bir durum yok..şimdiden karıkoca arasında fırtınalar esmesinin ne gereği var..
Tercih meselesi..
gitsin arkadaşında canım.
ama onların hakkından gelmek şartıyla gitsin
ezdirmesin kendisini.
vazgeçirebiliyorsa da geçirsin.
eger esını sevıyorsaa gitsin bencee amaa sartlı gıtsınnn kendını ezdırmıycenı esını sevdıgı ıcın gıtcegını belırtsın
Karı koca sorunları yoksa, bu adana konusundan başka..boşanacak değil ya..
10 kardeşi varsa da, hergün arkadaşında yatıya kalmıyacaklar herhalde..
Gidince mesafeli davranır..sorun bu olsun..çözülmeyecek şey değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?