Siz olsaydınız ne yapardınız?

melisdeniz

ıkı erkek annesı :)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
17.131
11
208
Diğer
kızlar çok yakın bi tanıdık hayatımda çok önemli bi aradaşim var..
evlii 2 yaşında kızı var....eşi devlet memuru adanalı kızbenim gbi ankaralıı evleneli 9 yıl olduuu...sorunu şuu benlede konuşşyu ama kararsız kaldık..eşiyle mutlu sayılır ihtiyaçlarını alıyor seviyoda galiba,ama adam ailesini çok düşkün....emeklii olunca 3 yılları var eşi bizim memeleketime gitce zdiyo eşine yani addanaya arkadşim istemiyoo...eşide ister gel gelme ben gitcem emekliğimde ora yaşıcam diyo..adm yaşı 38 yaşın da arkadaşim 30 ne yapsın sizce...gitsinmi kalsınmı..ben gitme diyorum çünkü eşinni tüm akrabası orda rahat veren tipler degill menfatçi kavgacı dalgacı acayip bii takılmar yaii..siz olsanız nasıl karara verirsinz..görüşleriniz çok önemliiiiiibilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Gitmezse ne olacak?Adamı boşayacak mı ? :çok üzgünüm: Adam kararını vermiş çünkü...Vazgeçeceğe de benzemiyor. :sinifsinif:

Arkadaşına gitme diyorsun da..gitmeyip boşansın manasında mı?yoksa ısrar et ,eşini ikna et manasında mı?

bence bu ise pek karismamalisin arkadasim birak bu onlarin karari olsun belki kadinin icnde bi yerlerde ne yapayim giderim ben de gibi bisey geciyordur ama sen boyle deyince hayir hayir gitmemeliyim diyodur.
kari koca arasinda birsey birak kendileri dusunup tartip tartisip cozsunler.
yarin bi gun sen kotu olursun die soyluyorum yanlis anlama.

Gitmezse ne olacak?Adamı boşayacak mı ? :çok üzgünüm: Adam kararını vermiş çünkü...Vazgeçeceğe de benzemiyor. :sinifsinif:

eger eşinin yanında gitmesee evet boşanırız demişşşş:1shok:
ben şaşırsım buğün analtınca bana çoçuguda varrr:1no2:
yanii ne yapcana karar veremediiikakannehir

Neden gitme diyorsunuz ki, inada binerse sonu kötü olur.
Gün doğmadan neler doğarmış, eminimki aralarında anlaşırlar. Ama şimdiden git veya gitme diyemeyiz. Bu çok saçma olur ve sonuçları hoş olmaz.
Bir çok insan emekli olunca memleketine gitmek istiyor bende istiyorum. Eşimde istiyor. Sonuçta çokda önemli ve dert edilecek bir konu değil bu.
Verilebilecek en güzel tavsiye öncelikle zamana bırakmak olacaktır. Sonra yılın belli bir kısmını memleketinde belli bir kısmınıda şimdiki bulunduğu yerde geçirebilirler.

eger eşinin yanında gitmesee evet boşanırız demişşşş:1shok:
ben şaşırsım buğün analtınca bana çoçuguda varrr:1no2:
yanii ne yapcana karar veremediiikakannehir

Bu konu yüzünden eşinden boşanan arkadaşım var.:gitme:Adamın tavrı net ,değişeceğini sanmıyorum.

çok yakınız ailesi yok çok küçük yaşta ölmüşler:gitme:
bana fikir ver dedii ben fikrimi söyledim ama karar onun..bunun için eşi onu boşucak gitmeseeelmaz:ban şaçma geliyoo bu durum...yani istedig yere gitmiyosa boşanmasımı gerek....çok kalabalık eşinni tarafııı baş edemez :bbo:

gitsin arkadaşında canım.
ama onların hakkından gelmek şartıyla gitsin
ezdirmesin kendisini.
vazgeçirebiliyorsa da geçirsin.

çünküü sebeb şu eşiinin ailesii çok kalabalık 10 kardeşi var..
ve çokta gençler neden eşinni degii yer oluyor onun istedgii şehir olmuyorr
eşinni ailesiylede alaşamıyorrr:sinifsinif:bilmiyorum

esi gelmek istemiyo diye bosanmayi one suren adamdan da ne kdar koca olur o da tartisilir gerci
valla zor bi durum ya

Böyle bir kararı almak için değil arkadaş..Arkadaşının ailesi bile taraf olamaz,olmamalı..
Ortada netleşmiş bir durum yok..şimdiden karıkoca arasında fırtınalar esmesinin ne gereği var..
Tercih meselesi..

eger esını sevıyorsaa gitsin bencee amaa sartlı gıtsınnn kendını ezdırmıycenı esını sevdıgı ıcın gıtcegını belırtsın

buğün bizim yanımızda konuu açıldı konu memeleket gelldi
ankarada kız memurlar bizim gibii mutlular öyle görüyoruz biz....ama bu konuda
eşi katı adana diye tuturdu...benimde aklıma bura gelldii çünkü burda çok bayan var ve fikirlerinizde çok degerlii.........bilmiyorumkismile

net canım.....yazılıyo tayin işlerii....
adanaya eşi gitcek geldsede gelmesede:bbo:

Karı koca sorunları yoksa, bu adana konusundan başka..boşanacak değil ya..
10 kardeşi varsa da, hergün arkadaşında yatıya kalmıyacaklar herhalde..
Gidince mesafeli davranır..sorun bu olsun..çözülmeyecek şey değil..

yok herkzezin evi ayrı.ama herğün ğörüşürler
yer içer piknige gider yanii yanlız hayatları pek kalmazz
dışarı çıkarkene onlarda eşlik ederler..arda bekar kardeşleri yatıyada kalırrrlar....
böylee artı havası igrenç nemliii bi yer..fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…