- Konu Sahibi melisdeniz
-
Yeni gördüm gelmezsen boşanırızı..klava:
O ne demekmişş yaa bunun içinmi evli kalıyomuşş o halde kalmasınn boşasın beyefendi...
Kendi kendine karar vermeler ..Güzel bir dille o karısını ikna etmeye çalışamazmı sanki...Kendi kendine karar vermeler , boşanırız falan ...
Evllilik ortak bir hayatsa her kararda ortak olmak zorunda...
Canım... benim pek ikna etmem olmadı gidiyorsan buyur git ...evttt bunada eşii anlatıyor ama ısrar ediyorrr
olmassa gelme diyo boşan diyorr arkadim adana olmasın,bu seferde tarsus mersin,
ğidelim diyorrr.kadın kafasyı yiycekkkk:umursamaz:sene bu durumdasın,nasıl ikna ettin pekiiiCADIARZU
boşan cakmışşş garip insan bi şehiriçin eşine bunu dermi.diyosa
dememkii akrabası daha önemliiiiiilmaz:
Akrabayı bırak eşine hiçmi değer vermiyor hiçmi istediklerinin önemi yok gözünde..
Hiçmi insan eşinin mutluluğunu istemez...
Boşanmayı bile göze almış baksana dediğim dedik çaldığım düdük diyor...
Arkadaşına fazla karışma kötü şeylere sebep olmayalım ama eşi güzellikle anlamıyorsa yapacak pekte bişey yok...Gitmek zorunda ...
Bazen yapacak bişey kalmayınca bazı şeylere katlanmak zorunda kalabiliyoruz...
Belkide mutlu olur umduğu gibi olmaz ne diyeyim... benneyaptımki
Belkide eşi oraya gitmekte hata yaptığının farkına varır pişman olur yerimseniben
Canım... benim pek ikna etmem olmadı gidiyorsan buyur git ...evttt bunada eşii anlatıyor ama ısrar ediyorrr
olmassa gelme diyo boşan diyorr arkadim adana olmasın,bu seferde tarsus mersin,
ğidelim diyorrr.kadın kafasyı yiycekkkk:umursamaz:sene bu durumdasın,nasıl ikna ettin pekiiiCADIARZU
canım tahminen Adana daki akrabaları dolduruyordur adamı aslında Adana yı iyi bilirim oralı olmasam da ailem orda yaşıyor büyük ve modern bir şehir kış aylarında havası çok güzel de yazın fena işte gitse Ankara dan sonra alışamaz diye birşey yok sorun yaşamaz hatta rahat bile edebilir trafik daha rahattır en azından musluktan akan suyu temiz felan
bence burdaki en büyük sorun adamın böyle bir dayatma yapması istediği kadar iyi bir adam sorunsuz bir evlilik olsun karısını düşünmeden hareket eden akrabası için ailesini dağıtmak isteyen adamla yapılan evlilik sorunsuz değildir bence düpedüz saygısızlık adamın yaptığı
şahsi fikrim ben olsam buyur canım sen git gitmeden de bir avukat bul davayı açarsın madem boşayacaksın beni derdim madem adam blöf yapıyor ben de o blöfü görüverirdim tahminim sıkıyı görürse zaten adam vazgeçer inadından yok eğer vazgeçmiyorsa da kendisini hiçe sayan adamla evli kalmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum ben
Ben sorundan çok yazma tarzınıza takıldım nedense....
Ne kadar garip bi yazıştır o ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?