siz olsaydınız ne yapardınız??

ben bu işlerden pek anlamadığım için soruyorum, bilgisizliğimi mazur görün. kayınvalideniz ayarlamasa başkasını siz bulabilir misiniz? yani siz de isteseniz bir pazar gününe bir şeyler ayarlayabilir misiniz? kayınvalidenize muhtaç mısınız bu konuda? değilseniz; eğer onların bir pazarı varsa, sizin de işiniz var malum. çağıracaklarım gelemez dersiniz. onların da çalıştıklarını ve herkesin aynı anda izin alamayacağını açıklarsınız. size düşeni yapar ve teklifini reddedersiniz. bence kabul etmeyin evet hoş olmamış.

benim ailemden kimsem yok bu şehirde, herkes ev görmeye gelmek istiyordu ogün bugün diye ben müsait olamadığım için bende dedim hem evi okuturuz hem gelecekleri davet ederiz diye, o yüzden ona bıraktım okuyacak hocada kendi akrabaları hal böle olunca kendi gibi sahiplendi anlayacağın.

sen evde olmadıktan sonra ne anlamı olucakki neyse boşver canm yapsınlar onlar olan olmuş artık hiç can sıkmaya gerek yok

benim ailemden kimsem yok bu şehirde, herkes ev görmeye gelmek istiyordu ogün bugün diye ben müsait olamadığım için bende dedim hem evi okuturuz hem gelecekleri davet ederiz diye, o yüzden ona bıraktım okuyacak hocada kendi akrabaları hal böle olunca kendi gibi sahiplendi anlayacağın.

anladım. gelecekleri de geçtim evet siz olmadan da olmaz. çok orada olmak istediğinizi olayın ev okutmaktan fazlası olduğunu konuşursunuz belki. tatlıya bağlanır umarım. cuma günü için uygun olmadığınızı söylemenizin doğru olacağına inanıyorum.

Kendimi senin yerine koydum ve diyorum ki senin bu iyiniyetinin altına resmen işgüzarlık yapmış işten izin alcak bile olsam almazdım,ve güzelce derdim işyerinden izin alamıyorum olcaksa pazar olur benimde çağırmak istediklerim var diye bozulan bozulur darılan darılır çünkü sen haklısın ne alaka ev sahibi yok dua okuncak evet maksat dua okunması ama ev sahibinin orda olmaması çok saçma bi durum...Bence kesinlikle kabul etme

Ya bunlar kendilerini ne sanıyolar.?gurbetten gelin almışsın ailesini özlemesi ayrı biyandan bide senimi çeksin kız allah allah oldu canIM KAYNANA değilmi işte ağzınla kuş tutsanda bş. sn şimdi ne desen o kendi bldiğini okuycak tatlım sn eşinle knş eğer eşin snden yanaysa sözünü dinler... :54: ...

Bazi kadinlar haftasonlarini esleriyle birlikte geçirmek istiyorlar. Belkide gerçekten pazar gunu gelmek istememislerdir ve kayinvalidenize cuma gununu teklif edince. Kayinvalidenizde hem onlari kirmamak için hemde dua da aradan çiksin diye kabul etmistir.
Sen izin alamassan ben okuturum demis. Bence art niyet yok. Kayinvalideniz kotu niyetli dusunmemistir.

Hem dua insana huzur versin diye okunur, huzur bozsun diye degil.

Eger izin alamayacaksaniz ve siz evde yokken okunmasini istemiyorsaniz, kayinvalidenize izin alamadiginizi ve dua okunurken sizde evde olmak istediginizi soyleyin. o da ister kendi evinde okutur ister iptal eder...

Oğlum oldu 40 mevlidini yapacağız kv me sordum ne zaman yapalım hafta içi olsun komşularım vs gelemez hafta sonu dedi...İyi peki dedim hafta içi cuma günü yapalım dedim sonra bir iki komşusuna söyledi telde hafta sonu olsa geliriz dediler tabi bana çaktırmıyor konuştuğunu sonra bende çevremi davet ettim herkes hafta sonu yapalım bizde gelelim çalışıyoruz falan dediler ....Bende kv sordum anne dedim millet hafta içi gelemiyo kimse olmayacak hafta sonu yapalımmı ne dersin dedim?Eee tutturdun bi hafta içi diye tabi kimse gelmez hafta sonu yapalım dedi....(O an onun saçlarını yolasım geldi)İçimden dedim sana soranda kabahat...Neyse velhasıl mevlüde kadar kavga ettik defoldu gitti evine bende istediğim gün tüm dostlarımı çağırarak tek başıma dostlarımında yardımıyla yemekli mevlüt yaptım onuda çağırdım geldi yemeğini yedi mevlüdü dinledi bi yabancı gibi defolup gitti...Allahım beni bu kadınla imtihan ediyor...

Kısacası ben sallamadım arkadaşım sende kendin nasıl istiyorsan nasıl mutlu olacaksan öyle yap....Haa şunu da unutma onun istediklerini yaptığın sürece herşeyine müdahale ediyorlar(Tecrübeyle sabittir)Ama artık tınnn sallamıyorum bile onları ben neyi nasıl istiyorsam öyle uyguluyorum onlar sadece ayak uyduruyor bana istemiyorlarsa umrumdaa değil...

kızlar günaydınnnnnnnnnn

fikirleriniz ve tecrübeleriniz için öncelikle hepinize çok teşekkürler....benim akıllı kocam benim üzüldüğümü görünce dayanamamış görümcemi aramış durumu söylemiş, görümcemde şaşırmış annem nasıl böle bir şekilde organizasyon düşünebilir demiş. ben onu annemle konuşur pazara aldırırırm ev sahibi olmadan olur mu hiç demiş. eşimde tembihlemiş beni araya karıştırma abla kendin yasin günü belli oldu mu anne diye sor oda cuma günü der zaten konuya öyle gir, eşimde kötü olmasın arada demiş, görümcemle okeyleşmişler. artık nasıl dediyse görümcem annesine, dün akşam eşim dedi senin yasin pazar günü oluyor diye:)))

görümcem şunu söylemiş bazen anneme bende şaşıp kalıyorum davranışlarına ,vefaya söyle sakın aklına takıp üzülmesin annemin psikolojisi iyi değil sanırım,cahilliğine versin demiş.

kızlar günaydınnnnnnnnnn

fikirleriniz ve tecrübeleriniz için öncelikle hepinize çok teşekkürler....benim akıllı kocam benim üzüldüğümü görünce dayanamamış görümcemi aramış durumu söylemiş, görümcemde şaşırmış annem nasıl böle bir şekilde organizasyon düşünebilir demiş. ben onu annemle konuşur pazara aldırırırm ev sahibi olmadan olur mu hiç demiş. eşimde tembihlemiş beni araya karıştırma abla kendin yasin günü belli oldu mu anne diye sor oda cuma günü der zaten konuya öyle gir, eşimde kötü olmasın arada demiş, görümcemle okeyleşmişler. artık nasıl dediyse görümcem annesine, dün akşam eşim dedi senin yasin pazar günü oluyor diye:)))

görümcem şunu söylemiş bazen anneme bende şaşıp kalıyorum davranışlarına ,vefaya söyle sakın aklına takıp üzülmesin annemin psikolojisi iyi değil sanırım,cahilliğine versin demiş.

tam kötü niyetli bi düşüncesi yok diyecektim zaten yazdıklarınızdanda anlaşıldı kadının amacı evde biran önce kuran okutmak tatlıya bağlanmasıda hoş olmuş

kızlar günaydınnnnnnnnnn

maşallah ne anlayışlı görümce..mutlulugun daim olsun..

patron izin vermiyor de gelemem ben yokken yapilmasin istemiyorum pazar gunugelen gelsin gelmeyen gelmesin annecim de. CİM i ozellikle soyle o zaman kirilmaz...
sacmalamis resmen kv niz

patron izin vermiyor de gelemem ben yokken yapilmasin istemiyorum pazar gunugelen gelsin gelmeyen gelmesin annecim de. CİM i ozellikle soyle o zaman kirilmaz...
sacmalamis resmen kv niz

konu eskidir sorunu tatlılıkla çözdük ve bi pazar günü yaptık görümcem araya girdi hallettik

bütün yemekleri hazırlıklarıda k.valide evinde hazırlayıp getirdi ;)

ben evimi temizledim sadece ;)

konu eskidir sorunu tatlılıkla çözdük ve bi pazar günü yaptık görümcem araya girdi hallettik

bütün yemekleri hazırlıklarıda k.valide evinde hazırlayıp getirdi ;)

ben evimi temizledim sadece ;)

hic tarihe dikkat etmemisim cozulmesine sevindim :-)

Back
X