Siz olsaydınız ne yapardınız?

rosebeauty

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
394
194
33
Merhaba kızlar 20 günn once evlendim sorunum k.validemin hala bizim evlendigimizi idrak edememesi ve esimin buna musade etmesi. 20 gunde evimde sadece 1 defa esime yemek yapabildim onun disinda hic evde kalamadik yemek saatlerinde gittigimizde hep gec saatlerde eve geliyoruz evimiz yakin olmasina ragmen 20 gunun 10 gununu onlarda kalarak ve esimle ayri uyuyarak gecirdim misafirleri oluyor hep ilgilenmek zoruma gitmiyor ama sonrasinda ki esikin duauncesizligi zoruma gidiyor ben uykusuzluga dayanamayan bir insanim ve bunu dusunmuyor suanda da bayram ben iki defa ciktim disari esimle ikisinde de k.v esime erken gelin sunu yapcaz suraya gitcez vs dedigi icin en yakinim da duramadim bile yine ikinci defa akrabalari gezmeye ciktigimizda ayni sey erken gelin diyor esime onddan dolayi gittigimiz her yerde ates alir gibi 5 dakika durduk ki ikinci defa cikmamizin sebebi de ilk ciktigimizda aksam di sadece anneme ve kardesime gidebildim eve gittik ve kendi tarafina gittigimizde k.v kalkmak bilmiyor her yerde yarim saatten fazla oturuyorlar ve gece 1 den asagi gelemiyoruz eve arife gununden beri kendisinde kaliyoruz dun esime diyorki gece bizdesiniz nasil olsa seninle biz gezmeye gidelim yarin xxx de evi toplar temizler esimde biz eve gidicez sabah gelirim seni alirim xxx bizim evde kalsin isleri vardedi ve bozuldu kv. siz yerimde olsaniz ne yapardınız?

Son düzenleme:
Ya evet sizi rahatsız ediyor olabilir ama anneler kötü niyetle yapmıyor böyle şeyleri, sırf kaynanadır diye hemen tepkilenmeyin Sonra yuvalar dağılıyor yazıktır tatlı dille söyleyin uyarın o da kırılmasın

Off oyle sinir oluyorum ki boyle kaynanalara.. taviz vermeyin yahu sizin de bir eviniz var bir duzdniniz var. Esinizle ciddi anlamda konusun bu durumu. Susmayin. Tabiki kvye gidilecek ama her seyin bir dozu vardir. Ayri yatmak ne demek hem? Siz kole misiniz onlar gezerken siz orda temizlik yapacaksiniz? Esinizle konusun! Yoksa ilerde cok kavga edersiniz bu yuzden. Kaynananiz sizi kiskaci altina almis istedigi gibi yonetiyor!

çok yeni evliliğiniz bunlar nasıl şey öyle eşini al karşına konuş ayrı yatmanız hele hiç hoş değil

Hic kaynana gozuyle gormedim bi anne dememde agzimdan bin anne dokulur ve bunun herkes farkinda. Zaten bu davranislarina da bozuluyorum ama ne esime ne de kendisine tek kelime etmiyorum guler yuzumu esirgemiyorum sadece icime atiyorum icime attigim icin de esimle baska konulardan sorun cikiyor hep

peki siz evde kalmak istediginizi soylemediniz mi esinize ?
yeni evli bi ciftin ayri uyumasi ne demek !
Bazen soyluyorum ama oyle keskin bir dille degil rahat edemiyorum diyorum ona bile tavir aliyor orasi benim evim diyor bir defa kendisine eve ne zaman gidicez diye sordum sebebi debaksama kadar bayram temizligi yapmistim k.v evini ve yorgundum uzanmak istiylrdum ne zaman dedigimde de saat 10 bucuktu hemen surati asildi kalk gidiyoruz dedi sinirle ve eve geldik devam etti kavgaya kadar gitti sinir krizi gecirdim evlendigim gunden beri hep agliyorum sessiz sessiz kimse gormuyor ve herkes cok mutluyum saniyor

hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz ayrı uyumak başka bir evde uyumak ne demek? eşinde suç kenara çek konuş uyar eşini o annesiyle muhatap olsun ama sert olma ben senle zaman geçirmek istiyorum evimizde kalmak istiyorum yemek yapmak istiyorum sen istemiyomusun böyle şeyler de

Soyledigim zaman sen boyle yaparsan herkes bana tavir alir vs vs diye cikisiyor kendi bildiginden baskasini ona kabul ettirmek cok zor hic sert olamiyorum sanirim hatayi da burda yapiyorum cunku konustugumda beni dinlemiyor

Niye içine atıyorsun canım at dışarı onun canı sıkılsin .Daha yeniyıl yeni ev senle birlikte bir hayata alışmaya çalışıyorum başbaşa kalmak istiyorum desen nasıl olur ki .Joslanmadigin davranışları söyle ve onunda söylemesini işte. Başta bilirsek sağlam bir evliliğim iz olur de.Kaynana da kalmak gezmek onun tarafında kalmaktan sıkıldığını anlatma anlatmiyorsun da söylemezsen bilemez kölesi zannederler .kartların açık olsun kimse sorun yaşamak için evlenmiyor .Karşındaki iyi bir insan sa zaten olaylar çıkmaza girmez .Ama bencil de çok çekerim Allah cektirmesin

Kendisine uygun dille soylemeye calisiyorum ama anlamiyor ne var ki diyor yanlarinda cok mutlusun yuzun asık degil diyor evet mutluyum ama kendime zaman ayiramiyorum eve geldigimde sadece temizlik camasir vs yapabiliyorum ve su yasima kadar el bebek gul bebek yetistim basa cikamiyorum

Evlilik kölelik altında rezilliğe dönmüş.
Ben öyle düzeni bozarım arkadaş! İşlerine gelirse..
ben de evlenmeden once boyle biri degildim ama huzursuzluk cikmasin diye susuyorum cunku severek evlendim ve ailem esimi cok seviyor beni atar onu atmazlar ben hakli da olsam haksiz da olsam haksizsin derler kimseye derdimi anlatamiyorum

ben de evlenmeden once boyle biri degildim ama huzursuzluk cikmasin diye susuyorum cunku severek evlendim ve ailem esimi cok seviyor beni atar onu atmazlar ben hakli da olsam haksiz da olsam haksizsin derler kimseye derdimi anlatamiyorum

Bu ömür böyle geçer mi peki?
Otur bir düşün.

Baştan nasıl alıştırırsan öyle gidecek ve sonra cinnet geçirdiğinde daha da kötü olacaksın.
Baştan ben yapamıyorum, bu düzeni istiyorum desen 3 gün küserler sonra kabullenirler.

Duygusal olma mantıklı ol.. Daha az üzülmek adına..

yok artık 20 gundur evlısın 10 gun kayınvelıdenlerdemı kaldın naptın canım sen ya ustelık evınız yakınmış....kusura bakmada yuh dıyorum.nasıl ızın verıyorsun.unutma nasıl baslarsan oyle gıder...hata sende dıyecektınkı kaçta donersek donelım evımızde yatalım...artık evlıyız bır evımız var.....
eger buna musde eteye devam edersen çok uzulursun onunu alamazssın..madem annesınde yatacaktı nıye evlendınız

bunlara benzer şeyleri yaşayan biri olarak şöyle diyeyim ki esinede kayinvalidene de açık sözlü ol çünkü başka turlu basacikamazsin eşim beni ise giderken götürdü akşam işten çıkınca yemek yer eve gelirdik ve iş yapmaktan 5 dk oturamazdim ama şimdi canım isteyince gidiyorum çünkü tek onların istediği şeyler olmamalı seninde ailen cevren var hoşuna gitmeyen bi durum olursa veya bugün gitmek istemiyor musun eşine şöyle bugün evde kalmak istiyorum kayinvaliden ararsa bugün evde kalacam de böyle alışmak zorundalar herşey onların istediği gibi olmuyor benden çok yapan olmadi ama bilmeyen için bos

O zaman suratına asman gerek canim ortam bozulmasin diye yaptığın hareket yanlış anlaşılmış !!!Bu mudur krater yani ...Ben acitasyon yapardım mutsuz görünürdum,kadinligimi kullanırdım (nazlanma ,kirgin hareketler vs cinsel anlamda değil )herseye yetişen hanimlar yaramıyor malesef canim

Yeter diyeceksin evine gideceksin ve evinden kendi istegin disinda cikmayacaksin . Esinde seni esi olarak goruyorsa evinde yaninda kalir . Yok eger bu evliligi kaldiramayacaksa kendi bilir . Sozunuzu dinletmenin yolu budur kavga degil istikrarli olun hakli kararinizdan donmeyin. Once kusecek kayinvalideniz ama sonra bakicak olmuyo barismak zorunda kalicak.

kocana yorgununm sen git kal ben gelmiyorum de
o da zaten tek başına gidince seni soracaklar
sen gitmeyince o da gitmeyecek

Bir şeylerin değişmesi için sesini çıkarmak, bir şeyler yapmak gerekiyor. İstediğin hayatı kendin sağlayacaksın. Yoksa bu kadın asla aa siz evlisiniz biraz evinizde vakit geçirin demez.
Ayrıca ses çıkarmamana alışmış, biz gezelim karın evde temizlik yapsın ne demek? Hizmetçi misin sen? Ne kadar pasif gördükleri ortada. Bunu yapmayın işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…