- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Bazen soyluyorum ama oyle keskin bir dille degil rahat edemiyorum diyorum ona bile tavir aliyor orasi benim evim diyor bir defa kendisine eve ne zaman gidicez diye sordum sebebi debaksama kadar bayram temizligi yapmistim k.v evini ve yorgundum uzanmak istiylrdum ne zaman dedigimde de saat 10 bucuktu hemen surati asildi kalk gidiyoruz dedi sinirle ve eve geldik devam etti kavgaya kadar gitti sinir krizi gecirdim evlendigim gunden beri hep agliyorum sessiz sessiz kimse gormuyor ve herkes cok mutluyum saniyorpeki siz evde kalmak istediginizi soylemediniz mi esinize ?
yeni evli bi ciftin ayri uyumasi ne demek !
hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz ayrı uyumak başka bir evde uyumak ne demek? eşinde suç kenara çek konuş uyar eşini o annesiyle muhatap olsun ama sert olma ben senle zaman geçirmek istiyorum evimizde kalmak istiyorum yemek yapmak istiyorum sen istemiyomusun böyle şeyler de
Kendisine uygun dille soylemeye calisiyorum ama anlamiyor ne var ki diyor yanlarinda cok mutlusun yuzun asık degil diyor evet mutluyum ama kendime zaman ayiramiyorum eve geldigimde sadece temizlik camasir vs yapabiliyorum ve su yasima kadar el bebek gul bebek yetistim basa cikamiyorumNiye içine atıyorsun canım at dışarı onun canı sıkılsin .Daha yeniyıl yeni ev senle birlikte bir hayata alışmaya çalışıyorum başbaşa kalmak istiyorum desen nasıl olur ki .Joslanmadigin davranışları söyle ve onunda söylemesini işte. Başta bilirsek sağlam bir evliliğim iz olur de.Kaynana da kalmak gezmek onun tarafında kalmaktan sıkıldığını anlatma anlatmiyorsun da söylemezsen bilemez kölesi zannederler .kartların açık olsun kimse sorun yaşamak için evlenmiyor .Karşındaki iyi bir insan sa zaten olaylar çıkmaza girmez .Ama bencil de çok çekerim Allah cektirmesin
ben de evlenmeden once boyle biri degildim ama huzursuzluk cikmasin diye susuyorum cunku severek evlendim ve ailem esimi cok seviyor beni atar onu atmazlar ben hakli da olsam haksiz da olsam haksizsin derler kimseye derdimi anlatamiyorumEvlilik kölelik altında rezilliğe dönmüş.
Ben öyle düzeni bozarım arkadaş! İşlerine gelirse..
ben de evlenmeden once boyle biri degildim ama huzursuzluk cikmasin diye susuyorum cunku severek evlendim ve ailem esimi cok seviyor beni atar onu atmazlar ben hakli da olsam haksiz da olsam haksizsin derler kimseye derdimi anlatamiyorum
Merhaba kızlar 20 günn once evlendim sorunum k.validemin hala bizim evlendigimizi idrak edememesi ve esimin buna musade etmesi. 20 gunde evimde sadece 1 defa esime yemek yapabildim onun disinda hic evde kalamadik yemek saatlerinde gittigimizde hep gec saatlerde eve geliyoruz evimiz yakin olmasina ragmen 20 gunun 10 gununu onlarda kalarak ve esimle ayri uyuyarak gecirdim misafirleri oluyor hep ilgilenmek zoruma gitmiyor ama sonrasinda ki esikin duauncesizligi zoruma gidiyor ben uykusuzluga dayanamayan bir insanim ve bunu dusunmuyor suanda da bayram ben iki defa ciktim disari esimle ikisinde de k.v esime erken gelin sunu yapcaz suraya gitcez vs dedigi icin en yakinim da duramadim bile yine ikinci defa akrabalari gezmeye ciktigimizda ayni sey erken gelin diyor esime onddan dolayi gittigimiz her yerde ates alir gibi 5 dakika durduk ki ikinci defa cikmamizin sebebi de ilk ciktigimizda aksam di sadece anneme ve kardesime gidebildim eve gittik ve kendi tarafina gittigimizde k.v kalkmak bilmiyor her yerde yarim saatten fazla oturuyorlar ve gece 1 den asagi gelemiyoruz eve arife gununden beri kendisinde kaliyoruz dun esime diyorki gece bizdesiniz nasil olsa seninle biz gezmeye gidelim yarin xxx de evi toplar temizler esimde biz eve gidicez sabah gelirim seni alirim xxx bizim evde kalsin isleri vardedi ve bozuldu kv. siz yerimde olsaniz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?