Merhaba kızlar 20 günn once evlendim sorunum k.validemin hala bizim evlendigimizi idrak edememesi ve esimin buna musade etmesi. 20 gunde evimde sadece 1 defa esime yemek yapabildim onun disinda hic evde kalamadik yemek saatlerinde gittigimizde hep gec saatlerde eve geliyoruz evimiz yakin olmasina ragmen 20 gunun 10 gununu onlarda kalarak ve esimle ayri uyuyarak gecirdim misafirleri oluyor hep ilgilenmek zoruma gitmiyor ama sonrasinda ki esikin duauncesizligi zoruma gidiyor ben uykusuzluga dayanamayan bir insanim ve bunu dusunmuyor suanda da bayram ben iki defa ciktim disari esimle ikisinde de k.v esime erken gelin sunu yapcaz suraya gitcez vs dedigi icin en yakinim da duramadim bile yine ikinci defa akrabalari gezmeye ciktigimizda ayni sey erken gelin diyor esime onddan dolayi gittigimiz her yerde ates alir gibi 5 dakika durduk ki ikinci defa cikmamizin sebebi de ilk ciktigimizda aksam di sadece anneme ve kardesime gidebildim eve gittik ve kendi tarafina gittigimizde k.v kalkmak bilmiyor her yerde yarim saatten fazla oturuyorlar ve gece 1 den asagi gelemiyoruz eve arife gununden beri kendisinde kaliyoruz dun esime diyorki gece bizdesiniz nasil olsa seninle biz gezmeye gidelim yarin xxx de evi toplar temizler esimde biz eve gidicez sabah gelirim seni alirim xxx bizim evde kalsin isleri vardedi ve bozuldu kv. siz yerimde olsaniz ne yapardınız?