- Konu Sahibi rosebeauty
-
Senin ne guzel esin hallediyor benim esim bunu yapmiyor beni ortaya atiyor ben de hayir diyemeyen biriyim mecburen sesimi cikaramiyorum ama bu durumda da evime alisamadim evde hic kalmadigim icinAynı şehirdeyiz 3 4 defa kaynanamda kaldık en son burnundan getirdim eşimin. Kendi evim var geç saate kadar da otursak araba var ev 15 dk uzaklıkta eve gidilecek yani. Kv kp her gittiğimizde usanmadan kalın bu gece der eşim rahat etmediğimi biliyor ben topu ona atıyorum o da yok eve gidelim diyor. Önceden konuşun anlaşın emrivakiler de olmasın. Kötü niyet yoktur isterler oğulları gelinleri yanlarında olsun. Ama ben karşıyım 10 senelik de evli olsan evinde kal.
gayet de kötü niyatli ve düşüncesiz bencil bir kaynanaMerhaba kızlar 20 günn once evlendim sorunum k.validemin hala bizim evlendigimizi idrak edememesi ve esimin buna musade etmesi. 20 gunde evimde sadece 1 defa esime yemek yapabildim onun disinda hic evde kalamadik yemek saatlerinde gittigimizde hep gec saatlerde eve geliyoruz evimiz yakin olmasina ragmen 20 gunun 10 gununu onlarda kalarak ve esimle ayri uyuyarak gecirdim misafirleri oluyor hep ilgilenmek zoruma gitmiyor ama sonrasinda ki esikin duauncesizligi zoruma gidiyor ben uykusuzluga dayanamayan bir insanim ve bunu dusunmuyor suanda da bayram ben iki defa ciktim disari esimle ikisinde de k.v esime erken gelin sunu yapcaz suraya gitcez vs dedigi icin en yakinim da duramadim bile yine ikinci defa akrabalari gezmeye ciktigimizda ayni sey erken gelin diyor esime onddan dolayi gittigimiz her yerde ates alir gibi 5 dakika durduk ki ikinci defa cikmamizin sebebi de ilk ciktigimizda aksam di sadece anneme ve kardesime gidebildim eve gittik ve kendi tarafina gittigimizde k.v kalkmak bilmiyor her yerde yarim saatten fazla oturuyorlar ve gece 1 den asagi gelemiyoruz eve arife gununden beri kendisinde kaliyoruz dun esime diyorki gece bizdesiniz nasil olsa seninle biz gezmeye gidelim yarin xxx de evi toplar temizler esimde biz eve gidicez sabah gelirim seni alirim xxx bizim evde kalsin isleri vardedi ve bozuldu kv. siz yerimde olsaniz ne yapardınız?
esime evde duralim biraz eve alisayim diyince sen kal alis ben anneme giderim diye cevap veriyor
Ben de bunu dile getrince boyle hayal etmemistim diyince sen hic birseyden memnun olmuyorsun diyor yine kavga cikiyor severek evlendim ama annesi ilk basta beni hic istemedi simdi guya seviyor yaninda istiyor cok sevdigim adama su 3 haftada yasadigim olaylardan dolayi defalrca seninle evlendigime cok pismanim dedim farkli farkli sebeplerden ama ana neden ayni hep gozyasi dokerek yastiga basimi koydumBu evlilik değil ki ..
Yası 30 daha ne kadar buyuyebilirdi bilmiyorum ama o cevabi versem eminim ona da birsey bulur asla haksiz oldugunu kabul etmez cok bisey istemiyorum zaten arada bi kacgun evimizde duralim diyorum ama anlatamiyorum kendimi kimseye ailem dahil bizim insanlarimizda yerlesmis sabret ilkesi mevcutO zaman siz de "sen de evimize alışsan çok iyi olacak sevgilim" diye cevap verin.
Büyümeden evleniyor bu erkekler, kadınların hayatını mahvediyorlar, çok kızıyorum yaaaa
Evde yalniz sıkılmasinlar diye birde her islerini gordugum icin saat 12 ye kadar kalkilmayinca sonraki sebep su oluo daha bu saatte gitmeyin eve yatin uyuyun burda esim de de ses olmayjnca ben de bisey diyemiyorum zaten onca seye ses etmem tek kelime etsem ben esimin yaninda hep en kotusu olurumAllah allah aynı mahallede olup ta neden onlarda yatıyorsunuz? neden? bence bunu çözmeniz lazım.
pekı hadı orada kalıyorsunuz bu da yanlıs da neyse hadı kalıyorsunuzEvde yalniz sıkılmasinlar diye birde her islerini gordugum icin saat 12 ye kadar kalkilmayinca sonraki sebep su oluo daha bu saatte gitmeyin eve yatin uyuyun burda esim de de ses olmayjnca ben de bisey diyemiyorum zaten onca seye ses etmem tek kelime etsem ben esimin yaninda hep en kotusu olurum
Evde yalniz sıkılmasinlar diye birde her islerini gordugum icin saat 12 ye kadar kalkilmayinca sonraki sebep su oluo daha bu saatte gitmeyin eve yatin uyuyun burda esim de de ses olmayjnca ben de bisey diyemiyorum zaten onca seye ses etmem tek kelime etsem ben esimin yaninda hep en kotusu olurum
Evde yalniz sıkılmasinlar diye birde her islerini gordugum icin saat 12 ye kadar kalkilmayinca sonraki sebep su oluo daha bu saatte gitmeyin eve yatin uyuyun burda esim de de ses olmayjnca ben de bisey diyemiyorum zaten onca seye ses etmem tek kelime etsem ben esimin yaninda hep en kotusu olurum
pekı hadı orada kalıyorsunuz bu da yanlıs da neyse hadı kalıyorsunuz
nıye pekı ayrı yatıyorsunuz ?
sıze neden beraber yatak acılmıyor ?
ben olsam eve gıdınce de ' ben ayrı yatmaya alıştım hadı git '' derim eşime
anasının evınde ayrı yatıyor eve gelınce yatamaz yanıma
madem size dıyormus ya sen kal eve alıs ben anama gıderım dıye yol verın gıtsın ama gelınce de yatmasın sızınle
Iste bu cumleleri esimden bekliyorum o da malesef orali degil ben aslinda sabredip sabredip bi anda patlayan bi insanim bunu da iyi bilir buna ragmen bildigini okurCanım benim onlar sıkılmasın derken senin evliliğin hiç olmuş 20 günde. Sen bence de ki -cuma akşamları gidicem bundan sonra annene. Benden bu kadar. Evim orası mı burası mı anlayamadım- de ve bu hafta uygulamaya başla. Böyle şey olmaz ki. Cuma günü kaynanana da -ne kadar geç olsa da eve geçelim ki gecemizi de güzelce geçirelim ertesi gün tatil- de kaynanana. Artık daha fazla ısrar etmez herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?