Siz olsaydınız ne yapardınız?

İnsan ne yaparsa kendine yapar. Kendine yaptığını ne kocan ne kaynanan yapamaz. Bi anne deyince bin tane anne dökülür ağzımdan, huzursuzluk çıkmasın diye sustum, kavga etmeyelim diye sustum, kaynanamın evini baştan aşağı temizledim yoruldum sustum, vurdular sustum, kırdılar sustum. Susma! Susma! Senin yaptığını kocan senin annelere yapıyor mu? Sen onu kırmamak için susarken o susuyor mu? Böyle binerler işte tepenize. Kim ne kadar veriyorsa o kadar ver. O sana kızım demiyorsa ikinci anneyi deme, o sana karım demiyorsa kocam deme. Sen kendine ne kadar değer verirsen o kadar değer görürsün.

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar artik en azindan daha dikkatli davranicam dun de gezmeye gidelim denildi gidilen yere gitmek istemiyordum net bir sekilde sayenizde tavrimi koydum ve gitmedim annesini alip gitti

Aynı şehirdeyiz 3 4 defa kaynanamda kaldık en son burnundan getirdim eşimin. Kendi evim var geç saate kadar da otursak araba var ev 15 dk uzaklıkta eve gidilecek yani. Kv kp her gittiğimizde usanmadan kalın bu gece der eşim rahat etmediğimi biliyor ben topu ona atıyorum o da yok eve gidelim diyor. Önceden konuşun anlaşın emrivakiler de olmasın. Kötü niyet yoktur isterler oğulları gelinleri yanlarında olsun. Ama ben karşıyım 10 senelik de evli olsan evinde kal.

Senin ne guzel esin hallediyor benim esim bunu yapmiyor beni ortaya atiyor ben de hayir diyemeyen biriyim mecburen sesimi cikaramiyorum ama bu durumda da evime alisamadim evde hic kalmadigim icin

gayet de kötü niyatli ve düşüncesiz bencil bir kaynana
saf falan değil bunlar 5 yaşında çocuk bile biliyor yeni evlililerin baş başa kalmak isteyeceğini ve siz bir de ayrı uyuyormussunuz be ne demek ?

eşiniz de anacı demek ki o diyemiyor mu benım ne ısım var evime giderim diye
ya 20 günlük evliler afedersiniz de yataktan cıkmaz ne demek anasının evınde ayrı yatmalar ya
sesinizi cıkarın bastan nasıl olursa oyle gıdıyor ( kendimden biliyorum )

allah belasını versin böyle kaynanaların

Dedigi zaman tavir aliyor uzuluyor esimde kiyamiyor ama bu kez biz birbirimize alisamiyoruz eve gelince surekli kavga ediyoruz orda da zaten esimle hic muhabbetimiz olamiyor ayri uyumaya alisinca eve gelince de sogukluk oluyor ben kırgınligimi dile getiremedikce uzak duruyorum beraber olmak da istemiyorum kirildigim icin icimden de gelmiyor zaten

Mesela bugun evini temizleyip geleyim dedim yine yapisti aksam yemegi burda yiyin esimde hayir diyemedi evde yemegimiz var dedik israr edince yine kaldik kalinca da gece 12 den once eve gelemiyoruz kafalarina gore takiliolar sanki ben eve gideyim diyince kufretmisim gibi oluo kotu niyetli degildir belki oyle gelin kaynana cekismesine gircek biri de degilim ama bu durumlarla basa cikamiyorum malesef yuzum cok yumusak esime evde duralim biraz eve alisayim diyince sen kal alis ben anneme giderim diye cevap veriyor ne diyecegimi bilmiyorum

esime evde duralim biraz eve alisayim diyince sen kal alis ben anneme giderim diye cevap veriyor

O zaman siz de "sen de evimize alışsan çok iyi olacak sevgilim" diye cevap verin.

Büyümeden evleniyor bu erkekler, kadınların hayatını mahvediyorlar, çok kızıyorum yaaaa

Bu evlilik değil ki ..
Ben de bunu dile getrince boyle hayal etmemistim diyince sen hic birseyden memnun olmuyorsun diyor yine kavga cikiyor severek evlendim ama annesi ilk basta beni hic istemedi simdi guya seviyor yaninda istiyor cok sevdigim adama su 3 haftada yasadigim olaylardan dolayi defalrca seninle evlendigime cok pismanim dedim farkli farkli sebeplerden ama ana neden ayni hep gozyasi dokerek yastiga basimi koydum

O zaman siz de "sen de evimize alışsan çok iyi olacak sevgilim" diye cevap verin.

Büyümeden evleniyor bu erkekler, kadınların hayatını mahvediyorlar, çok kızıyorum yaaaa
Yası 30 daha ne kadar buyuyebilirdi bilmiyorum ama o cevabi versem eminim ona da birsey bulur asla haksiz oldugunu kabul etmez cok bisey istemiyorum zaten arada bi kacgun evimizde duralim diyorum ama anlatamiyorum kendimi kimseye ailem dahil bizim insanlarimizda yerlesmis sabret ilkesi mevcut

Allah allah aynı mahallede olup ta neden onlarda yatıyorsunuz? neden? bence bunu çözmeniz lazım.

Allah allah aynı mahallede olup ta neden onlarda yatıyorsunuz? neden? bence bunu çözmeniz lazım.
Evde yalniz sıkılmasinlar diye birde her islerini gordugum icin saat 12 ye kadar kalkilmayinca sonraki sebep su oluo daha bu saatte gitmeyin eve yatin uyuyun burda esim de de ses olmayjnca ben de bisey diyemiyorum zaten onca seye ses etmem tek kelime etsem ben esimin yaninda hep en kotusu olurum

pekı hadı orada kalıyorsunuz bu da yanlıs da neyse hadı kalıyorsunuz
nıye pekı ayrı yatıyorsunuz ?
sıze neden beraber yatak acılmıyor ?

ben olsam eve gıdınce de ' ben ayrı yatmaya alıştım hadı git '' derim eşime
anasının evınde ayrı yatıyor eve gelınce yatamaz yanıma

madem size dıyormus ya sen kal eve alıs ben anama gıderım dıye yol verın gıtsın ama gelınce de yatmasın sızınle

Esimle konusarak degil kavga ederek kendimi dinletebiliyorum beni kaile almiyor malesef cok seviyor ama kaile almiyor o evliligi birseyini eksik etmemek olarak goruyor maddi olarak maddi yonden evet tek dedigimi iki etmiyor ama birseyi unutuyor ben maddiyatla mutlu olan biri degilim verdigj verdigi gibi kalio zaten bana huzur lazim para degil ama anlatamiyorum sanilioki huzurun yolu paradan geciyor ama bana gore oyle degil

Canım benim onlar sıkılmasın derken senin evliliğin hiç olmuş 20 günde. Sen bence de ki -cuma akşamları gidicem bundan sonra annene. Benden bu kadar. Evim orası mı burası mı anlayamadım- de ve bu hafta uygulamaya başla. Böyle şey olmaz ki. Cuma günü kaynanana da -ne kadar geç olsa da eve geçelim ki gecemizi de güzelce geçirelim ertesi gün tatil- de kaynanana. Artık daha fazla ısrar etmez herhalde.

Ya gerçekten pes ya yazık günah değil mi yeni evlileri resmen ayırmaya çalışıyor kaynananız
Sizi başta kabul etmemiş demişsiniz ya hah işte hala kabullenmemiş ki huzursuzluk yaratıyor, Bu erkekler kadar salağınıda görmedim ya kötü olursanız olun saygı çerçevesinde halledin kocanıza da bir iki nazla eve çekin alışır bu ne ya. Gerçekten çok sinirlendim .

Kocanız ses etmiyorsa siz edin yok anne kalamayız benim evde işlerim var diyin, eşinize de sana sürprizim var falan diyin ne biliyim mum ışığında yemekler falan hazırlayın evlendiğinin farkına varır zamanla azalır biter bu istediğide.

Orada kanepe var ikimizin rahatca uyuyabilecegi genis yer yok yer yataginda uyuyalim diyorum k.v obur odada kanepeler var orda uyuyun diyor oraya geciyoruz mecburen. Eve gelince beraber uyuyamiyoruz cunku cogu zaman kavga ediyoruz isteklerine cevap vermek istemedigim icin

Iste bu cumleleri esimden bekliyorum o da malesef orali degil ben aslinda sabredip sabredip bi anda patlayan bi insanim bunu da iyi bilir buna ragmen bildigini okur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…