- Konu Sahibi derinnefes
-
Ben gitmek istemiyorum, daha doğrusu cumartesi de çalışıyorum izin alicaktim zaten ama bunun için izin almak istemiyorum.Bence çorluya gidin annenizde oraya gidicekse birlikte gidin ne şiş yansın ne kebap... Ayrıca başka zaman bir plan yaptığınızda eşiniz size uymak zorunda kalır. Örneğin bayram da Ankara'ya gidebilirsiniz.
Doğru diyorsunuz aslında ama annemin kuzeninin kızının dugunu çok yakın değiliz bir de bana yorgunluk tan baska birşey vermeyecek bu gidiş o yuzden gitmek istemiyorum.E sende git işte madem düğünde var anneni de görmüş olursun kuzeninin düğününe de katılmış olursun
Ama mümkünse farketmez deme eşine sonra eşin annesini götürdüğünde kendi kendini yersin
Yok annesinin kuzeni.. Oyle de çok yorucu olur, hem o şekilde akrabaları da kırılıreşinizin kuzeni mi vefat etti yani?
anneleri bırakıp oradan ankaraya geçin madem
+1Kendi annemle kayinvalideyi otobüse bırakır Ankara'ya giderdim. Oradaki programlara katılmanız şart değilmiş nasılsa. Boşa yorulmanin anlamı yok.
Esimle birlikte 4 gün ankaraya arkadaşimin yanına gitmeyi planliyorduk, düğününe gidememistik hem de 19 mayısta ankarayi görmüş oluruz diye. Fakat eşimin annesinin kardeş çocuğu vefat etti corluda. bu cumartesi 7. Gece mevludu var..annesi de ona gitmek istiyor, esim aradı annesi de sordu esim biz ankaraya gidicektik ama gezmeye dedi , bakarız dedi. Kvalide de derin nefes ne derse o zaman dedi.(.ama bu da bir politika biliyor ki ben hayır diyemicem.)
Esimin gonlu annesini goturmekten yana ankaraya yine gideriz dio vs, ama yine de sen ne dersen dedi ben de farketmez dedim. Ama hala kararsizim.
Kendi annemin de çorlu da kuzeninin düğünü var annem de gidecek corluya.
Hem onu da gotururum dio esim..
Siz olsanız ne derdiniz esinize..
Esimle birlikte 4 gün ankaraya arkadaşimin yanına gitmeyi planliyorduk, düğününe gidememistik hem de 19 mayısta ankarayi görmüş oluruz diye. Fakat eşimin annesinin kardeş çocuğu vefat etti corluda. bu cumartesi 7. Gece mevludu var..annesi de ona gitmek istiyor, esim aradı annesi de sordu esim biz ankaraya gidicektik ama gezmeye dedi , bakarız dedi. Kvalide de derin nefes ne derse o zaman dedi.(.ama bu da bir politika biliyor ki ben hayır diyemicem.)
Esimin gonlu annesini goturmekten yana ankaraya yine gideriz dio vs, ama yine de sen ne dersen dedi ben de farketmez dedim. Ama hala kararsizim.
Kendi annemin de çorlu da kuzeninin düğünü var annem de gidecek corluya.
Hem onu da gotururum dio esim..
Siz olsanız ne derdiniz esinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?