Siz olsaydınız ne yapardiniz

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Esimle birlikte 4 gün ankaraya arkadaşimin yanına gitmeyi planliyorduk, düğününe gidememistik hem de 19 mayısta ankarayi görmüş oluruz diye. Fakat eşimin annesinin kardeş çocuğu vefat etti corluda. bu cumartesi 7. Gece mevludu var..annesi de ona gitmek istiyor, esim aradı annesi de sordu esim biz ankaraya gidicektik ama gezmeye dedi , bakarız dedi. Kvalide de derin nefes ne derse o zaman dedi.(.ama bu da bir politika biliyor ki ben hayır diyemicem.)
Esimin gonlu annesini goturmekten yana ankaraya yine gideriz dio vs, ama yine de sen ne dersen dedi ben de farketmez dedim. Ama hala kararsizim.
Kendi annemin de çorlu da kuzeninin düğünü var annem de gidecek corluya.
Hem onu da gotururum dio esim..
Siz olsanız ne derdiniz esinize..

Bence çorluya gidin annenizde oraya gidicekse birlikte gidin ne şiş yansın ne kebap... Ayrıca başka zaman bir plan yaptığınızda eşiniz size uymak zorunda kalır. Örneğin bayram da Ankara'ya gidebilirsiniz.

E sende git işte madem düğünde var anneni de görmüş olursun kuzeninin düğününe de katılmış olursun
Ama mümkünse farketmez deme eşine sonra eşin annesini götürdüğünde kendi kendini yersin

Bence çorluya gidin annenizde oraya gidicekse birlikte gidin ne şiş yansın ne kebap... Ayrıca başka zaman bir plan yaptığınızda eşiniz size uymak zorunda kalır. Örneğin bayram da Ankara'ya gidebilirsiniz.
Ben gitmek istemiyorum, daha doğrusu cumartesi de çalışıyorum izin alicaktim zaten ama bunun için izin almak istemiyorum.

Doğru diyorsunuz aslında ama annemin kuzeninin kızının dugunu çok yakın değiliz bir de bana yorgunluk tan baska birşey vermeyecek bu gidiş o yuzden gitmek istemiyorum.

eşinizin kuzeni mi vefat etti yani?
anneleri bırakıp oradan ankaraya geçin madem
Yok annesinin kuzeni.. Oyle de çok yorucu olur, hem o şekilde akrabaları da kırılır

Gitmek istemiyorsan gitme tabi. Yarın tüm gün evdesin arkadaşların ile bir plan yap ne bilim uzun süredir görüşmediğin arkadaşların varsa görüşür muhabbet edersin. Eşinin annesini bence götürsün senin anneni de götürür. Başka zaman da eşin senin istediğin bir planı geri çeviremez. Adama yok desen boşyere huzursuzluk çıkıcak.

E madem gitmek istemiyorsun eşinde kararı sana bırakmış gitmek istemediğini söyle ..kafanın karışacağı bişi yokki

Kendi annemle kayinvalideyi otobüse bırakır Ankara'ya giderdim. Oradaki programlara katılmanız şart değilmiş nasılsa. Boşa yorulmanin anlamı yok.

Otobüsle gidemiyorlar mi?

Ayrıca farketmez deyip topu esinize atarsanız siz zararlı çıkarsınız.

Bende çorludayım :) bence Ankara'ya başka zaman gidin, annene de faydası olur bu durumun.

ankara kaçmıyor ya...sonrada giderseniz..alın iki anneyide geze geze vakit geçirin..

Ben tatile arkadaş evine gitmeye karşıyım, gerçi ben başka birinin evinde, 2 günden fazla kalmaya da karşıyım.

2 gün dediğim sadece anne evleri olabilir. Veya da eşimle benim kardeşlerimizin evi olabilir.

Nasıl rahat ediyorsunuz? Ben rahat edemem, kaldı ki bir de kocam...

Çorlu' ya gidin, annelerinizin isteği olsun, mutlu olsunlar. Siz de sonra tatilde bi otele gidin, cok daha güzel, romantik ve iyi gelecektir size.

Gönlün ne diyorsa onu yap. Nasilsa sana birakilmis.
Bende planlarimin bozulmasindan hic hoslanmam. Tabi onemli ani seyler olabiliyor ama ikiside yakin kisiler değil.

Ben olsam bana birakilmissa karar ne canim istoyorsa onu yapardim.

Bence gidin Çorluya sonuçta cenaze bu keyfi birşey değil .

Siz istanbulda mısınız

Kv cenazeye gitti mi zira bu 7 si imiş

Annen ve Kv kardeş kardeş gitsinler Otobüsle, tatile gidin siz de

Zira ben Ankara'daki arkadaş açısından da baktım size göre plan yapmış o da bozuldu

Anneler Otobüsle gidemiyorsa bayrama plân yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…