- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
Kızlar suan 3 aylık evliyim ve hamileyim bir okulda ücretli öğretmenlik yapiyorum yabancı bir şehirde olduğumuz için evde oturmak istemedim lakin eşim önümüzdeki ay 1 aylığına şehir dışına gidecek burada yalnız kalacağım. eşim ve annem.okulu bırakmamı annemlere gitmemi istiyolar hamilelik te tek başına kalma diye. lisede çalışıyorum ve yoğun bir programim var çok kararsız kaldim ücretli hocaların maaşları da çok düşük bir taraftan da okulun öğrencilerin düzenini bozmak istemiyorum çok kararsız kaldim
Alt tarafı 6 haftalık hamilesiniz, bu kadar abartmayın isterseniz. Maaşlardan ziyade öğrencilerin dersleri sizin yüzünüzden boş gecmeyecek mi?Kızlar suan 3 aylık evliyim ve hamileyim bir okulda ücretli öğretmenlik yapiyorum yabancı bir şehirde olduğumuz için evde oturmak istemedim lakin eşim önümüzdeki ay 1 aylığına şehir dışına gidecek burada yalnız kalacağım. eşim ve annem.okulu bırakmamı annemlere gitmemi istiyolar hamilelik te tek başına kalma diye. lisede çalışıyorum ve yoğun bir programim var çok kararsız kaldim ücretli hocaların maaşları da çok düşük bir taraftan da okulun öğrencilerin düzenini bozmak istemiyorum çok kararsız kaldim
yapamayacağını mı düşünüyorsun?Kızlar suan 3 aylık evliyim ve hamileyim bir okulda ücretli öğretmenlik yapiyorum yabancı bir şehirde olduğumuz için evde oturmak istemedim lakin eşim önümüzdeki ay 1 aylığına şehir dışına gidecek burada yalnız kalacağım. eşim ve annem.okulu bırakmamı annemlere gitmemi istiyolar hamilelik te tek başına kalma diye. lisede çalışıyorum ve yoğun bir programim var çok kararsız kaldim ücretli hocaların maaşları da çok düşük bir taraftan da okulun öğrencilerin düzenini bozmak istemiyorum çok kararsız kaldim
6 aylık hamilesiniz daha, eşiniz de 1 ay uzakta kalacak sadece. Bence düzeninizi bozmayın derim.Kızlar suan 3 aylık evliyim ve hamileyim bir okulda ücretli öğretmenlik yapiyorum yabancı bir şehirde olduğumuz için evde oturmak istemedim lakin eşim önümüzdeki ay 1 aylığına şehir dışına gidecek burada yalnız kalacağım. eşim ve annem.okulu bırakmamı annemlere gitmemi istiyolar hamilelik te tek başına kalma diye. lisede çalışıyorum ve yoğun bir programim var çok kararsız kaldim ücretli hocaların maaşları da çok düşük bir taraftan da okulun öğrencilerin düzenini bozmak istemiyorum çok kararsız kaldim
siizn çocuğunuza yapılmasını istemediğinizi başkalarına yapmayınKızlar suan 3 aylık evliyim ve hamileyim bir okulda ücretli öğretmenlik yapiyorum yabancı bir şehirde olduğumuz için evde oturmak istemedim lakin eşim önümüzdeki ay 1 aylığına şehir dışına gidecek burada yalnız kalacağım. eşim ve annem.okulu bırakmamı annemlere gitmemi istiyolar hamilelik te tek başına kalma diye. lisede çalışıyorum ve yoğun bir programim var çok kararsız kaldim ücretli hocaların maaşları da çok düşük bir taraftan da okulun öğrencilerin düzenini bozmak istemiyorum çok kararsız kaldim
6 haftalik hamilesiniz daha, eşiniz de 1 ay uzakta kalacak sadece. Bence düzeninizi bozmayın derim.
Annem gelemiyor okula giden bir kardeşim var 9 yaşındaben de 8 aylık hamilesiniz filan sandım. 6 hafta alt tarafı. gitmeyin bence. ya da anneniz gelsin.
Bende öyle düşünüyorum annem ve eşim i anlamaya çalıştığım için yazdım danışmak istedimhamileyken evde oturursanız kendinizi dinlemekten başka hiçbir şey yapmazsınız.
çoğumuz çalıştık hamileyken, hem de sizinkinden çok daha yoğun tempoda.
inanın ne kadar hareketli ve aktif bir hamilelik geçirirseniz o kadar rahat olursunuz.
Siz ne konuştuğnuzun farkında mısınız ? karşınıza da ki insanlarla böyle konuşmamaniz gerektiğini bilmeniz gerek . insanların halinden anlamak diye birşey var hamilelik döneminden de haberiniz yok galiba . ha olsaydı hamileligin ilk aylarindaki mide bulantısı kusma yorgunluk hissini anlarsınız.Ne kadar abartıyosun ya? Bu abartmayla 9ayı nasıl geçireceksin piremses zeynep öğretmen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?