Siz olsaydınız ne yapardınız?

Düzenimi bozmam hiç.

Bu arada daha 5 6 haftalık hamilelikte bu kadar hamileyim psikolojisine nasıl giriyorsunuz bilmiyorum ya.
Hamile olmasanız dicem siz ne anlarsınız 6 haftalik hamilenin halinden . iyi düşünüyorum sizin için galiba mide bulantısı kusma gibi sıkıntılı anlariniz olmamış yoksa bu kadar anlayissiz konusmassiniz

Hamile olmasanız dicem siz ne anlarsınız 6 haftalik hamilenin halinden . iyi düşünüyorum sizin için galiba mide bulantısı kusma gibi sıkıntılı anlariniz olmamış yoksa bu kadar anlayissiz konusmassiniz
Ben tam 4 ay kustum. Arabada, serviste, kurumda aklınıza gelebilecek heryerde. Ama bu kadar ağlanmadım, careler aradım. Cok zorda kalmadığım müddetce rapor almadım.

Siz öğretmenlik yapmak icin söz vermişsiniz, madem hamilelik programınızda vardı o halde baslamasaydınız. Ama durun korunurken hamile kaldınız değil mi?

Valla yalan söylemiyim şimdi benim hiç olmadı
Ama çoğu insanın oluyor. İnsanların keyfine göre iş bırakma falan lüksleri de olmuyor haliyle.
Muhtemelen sana yazan insanların çoğu daha önce doğurdu.
Küçümsemek değil de, bu psikoloji ile 9 ayın geçmeyeceğini yazdı herkes.

Hamileliğim süpriz oldu benim için ben ve aglamiyorum. Sadece kararsız kaldim eşim ve annem.böyle düşününce .

Biraz abartı bir durum değil mi bu? 29 haftalık hamileyim işi bırakmayı hala düşünmüyorum :/ 1 aylık eşinizin olmaması sebep ise, anneniz gelemez mi sizinle kalmaya?

geçecek meraklanma birkaç haftaya:))
zorlanıyorsan bırakacaksın o zaman.

sağlık durumun uz elveriyorsa, tek kalmaktan da korkmuyorsanız çalışın derim. insan hamileyken evde oturunca hiç zaman geçmiyor, psikolojisi bozuluyor kişinin. yanınıza gelebilecek bir akraba ya da arkadaş da bulabilirseniz ne ala.

Hamileliğim süpriz oldu benim için ben ve aglamiyorum. Sadece kararsız kaldim eşim ve annem.böyle düşününce .

iyide eşiniz gitmeseydi kussanızda devam edecektiniz değil mi ?
bakış açınız yanlış bence ..
eşinizin sizin kusmanızı engelleyici bir numarası varsa bilemiycem tabi o zaman bırakın işi ..
sizin nezdinizdede bütün hamilelere yazayım şu hamileliği hastalık gibi yaşamayın lütfen.. çok güzel bir duygu tadını çıkarmaya bakın..

Yanim da kalabilecek kimse yok .neyse bakalım neler olacak
o zaman biraz sıkıntılı. yani hamilelik (eğer ki düşük tehlikesi yoksa) sebep olmayabilir ama evde yalnız kalma durumu biraz sıkıntılı olabilir. hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.

Cevaplari okurken gercekten ileride Hamile kaldigimda burada bir fikir edinmekten tirstim

Esin sadece belirli bir süre icin uzak olacagi icin, bence ise gidip o durumunu nasil kaldiracagini ölcebilirsin. Baktin 1 hafta sonra kendini iyi hissetmiyorsun, o an uzaklasma karari alabilirsin.

Sizin gibi düşünüyorum sağolun

Canm seni cok iyi anliyorm benmde ablam ucretli ogretmenlik yapiyo gercekten ucretleri cok dusuk ama yapicak bisey yok maalesef..ben snn yernde olsam annemlere giderdim is herzaman bulunur inan ki onemli olan senn ve bebeginin sagligi tek basina zor olur hamilelik gecirmek

Hamileyim ve öğretmenim. Üstelik tüm derslerim 3. Katta. Şimdiden ikinci dönem izme ayrılınca öğrencilerimi kime nasıl emanet edeceğim diye düşünüyorum. İşini iyi yapanları tenzih ederim ancak, daha bugün kurdum "çocukları ücretliye bırakmak istemiyorum" cümlesini, ki haklıymışım. Size göre ayarlanmış bir ders programını, size muhtaç bu kadar öğrenciyi birden bire bırakmayı nasıl düşünebilirsiniz? Yazık değil mi o çocuklara da? Yarı yolda kalacaklar..

Kusura bakmayın ama zor geliyorsa hiç başlamayacaktınız.

Daha hamileliğin başındasınız bir aydan ne olacak.Boşverin söylenenleri işinizden olmayın.Asıl şimdi bebeğin kontrolleri v.s için para lazım.

Haberim var. bebegim de 16 aylik. Ama ben piremses degilim

Aman senin calismaya gonlun yok. Birak isi. Pff. Hamileligi bahane etmeyin. Dunyadaki tum kadinlar yasiyor ve hayatlarina devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…