- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
Bende öyle düşünüyorum okul ortamı bana iyi geliyor bir taraftan da eşimle annemi anlamaya calisuyorum sonuçta onlar da merak ediyolar haklılar .Ben olsaydım kesinlikle işe devam ederdim.
Evde sıkıntıdan patlardım herhalde.
Hamile olmasanız dicem siz ne anlarsınız 6 haftalik hamilenin halinden . iyi düşünüyorum sizin için galiba mide bulantısı kusma gibi sıkıntılı anlariniz olmamış yoksa bu kadar anlayissiz konusmassinizDüzenimi bozmam hiç.
Bu arada daha 5 6 haftalık hamilelikte bu kadar hamileyim psikolojisine nasıl giriyorsunuz bilmiyorum ya.
Ben tam 4 ay kustum. Arabada, serviste, kurumda aklınıza gelebilecek heryerde. Ama bu kadar ağlanmadım, careler aradım. Cok zorda kalmadığım müddetce rapor almadım.Hamile olmasanız dicem siz ne anlarsınız 6 haftalik hamilenin halinden . iyi düşünüyorum sizin için galiba mide bulantısı kusma gibi sıkıntılı anlariniz olmamış yoksa bu kadar anlayissiz konusmassiniz
Hamile olmasanız dicem siz ne anlarsınız 6 haftalik hamilenin halinden . iyi düşünüyorum sizin için galiba mide bulantısı kusma gibi sıkıntılı anlariniz olmamış yoksa bu kadar anlayissiz konusmassiniz
Hamileliğim süpriz oldu benim için ben ve aglamiyorum. Sadece kararsız kaldim eşim ve annem.böyle düşününce .Ben tam 4 ay kustum. Arabada, serviste, kurumda aklınıza gelebilecek heryerde. Ama bu kadar ağlanmadım, careler aradım. Cok zorda kalmadığım müddetce rapor almadım.
Siz öğretmenlik yapmak icin söz vermişsiniz, madem hamilelik programınızda vardı o halde baslamasaydınız. Ama durun korunurken hamile kaldınız değil mi?
geçecek meraklanma birkaç haftaya:))Arkadaslar kiminiz 6 haftayı küçümsemis lakin şunu da unutmamak gerek kendi açımdan mide bulantısı , aşırı sinir ve uykusuzluk yaşadığım için çok sıkintili geçiyor ilk günlerim , haftalarim .
Hamileliğim süpriz oldu benim için ben ve aglamiyorum. Sadece kararsız kaldim eşim ve annem.böyle düşününce .
Yanim da kalabilecek kimse yok .neyse bakalım neler olacakBiraz abartı bir durum değil mi bu? 29 haftalık hamileyim işi bırakmayı hala düşünmüyorum :/ 1 aylık eşinizin olmaması sebep ise, anneniz gelemez mi sizinle kalmaya?
o zaman biraz sıkıntılı. yani hamilelik (eğer ki düşük tehlikesi yoksa) sebep olmayabilir ama evde yalnız kalma durumu biraz sıkıntılı olabilir. hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.Yanim da kalabilecek kimse yok .neyse bakalım neler olacak
Sizin gibi düşünüyorum sağolunCevaplari okurken gercekten ileride Hamile kaldigimda burada bir fikir edinmekten tirstim
Esin sadece belirli bir süre icin uzak olacagi icin, bence ise gidip o durumunu nasil kaldiracagini ölcebilirsin. Baktin 1 hafta sonra kendini iyi hissetmiyorsun, o an uzaklasma karari alabilirsin.
Haberim var. bebegim de 16 aylik. Ama ben piremses degilimSiz ne konuştuğnuzun farkında mısınız ? karşınıza da ki insanlarla böyle konuşmamaniz gerektiğini bilmeniz gerek . insanların halinden anlamak diye birşey var hamilelik döneminden de haberiniz yok galiba . ha olsaydı hamileligin ilk aylarindaki mide bulantısı kusma yorgunluk hissini anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?