Siz olsaydınız ne yapardınız ?

Farklı şekilde sevildiğini bilmesine rağmen ben seni kardeşim gibi seviyorum diyen insanların kötü insanlar olduğunu düşünüyorum ben.Birini reddederken kullanılacak en kötü cümle bende seni seviyorum ama kardeşim gibi cümlesi bence.
Böyle kötü bi adamı sevmezdim uzak dururdum.Vay ben kimseyle evlenemem gibi türk filmi cümleleri de kurmazdım.Hayat güzel sevilecek ve seni sevecek milyonlarca adam var,önüne bak

Öncelikle çemkirmedim gayet normal bir şekilde yazdım, yanlış anlaşılmasın kırdıysam da özür dilerim... Tamam açıklama yaptınız fakat bende size açıkladım, amacım onu beklemek değil, inancım yok, benim onun gibi bir insan olduğunada inancım yoktu ama bir daha böyle bir insdan çıkacağına hiç inancım yok demek istediğim buydu
Her zaman iyinin daha iyisi vardır.
Bunu zamanla sende goreceksin.
Hayat çok kısa inan mutsuz olmaya değmez.
Benim hayat felsefem olmuyorsa zorlamayacaksın.....
Sende kendine başka yol çiz...
İnsanlar annesini babasını gömüyor unutuyor acısını zamanla....
Aşka bu kadar anlam yüklemeyin.....

Birini seviyorken asla unutamayacakmışız gibi geliyor ama zamanla herkes herkesi unutuyor.Ne ölüp biten insanlar gördüm şuan başkalarıyla çok mutlular. Böyle de olmalı ben de bir daha sevmek isterim yoksa hayatı kendimi zindan ederim.Uzaklaş o adamdan hayatına bak ya.İlerde sana aşık olan bir adamla evlen ben öyle isterim sahsen,onun beni daha az sevmesi beni yıpratır.

Her zaman iyinin daha iyisi vardır.
Bunu zamanla sende goreceksin.
Hayat çok kısa inan mutsuz olmaya değmez.
Benim hayat felsefem olmuyorsa zorlamayacaksın.....
Sende kendine başka yol çiz...
İnsanlar annesini babasını gömüyor unutuyor acısını zamanla....
Aşka bu kadar anlam yüklemeyin.....
Belkide ne biliyor musunuz tüm bu hisssettiklerim .... 3 hafta önce annemi kaybettim ben yalnızım, dipteyim dediğim yerde tuttu elimi çıkardı beni, dünya kadar söz söyledi, belkide ondan karıştı tüm duygularım, belkide annemden sonra bir tek o sever beni diye düşünüyorummm

Belkide ne biliyor musunuz tüm bu hisssettiklerim .... 3 hafta önce annemi kaybettim ben yalnızım, dipteyim dediğim yerde tuttu elimi çıkardı beni, dünya kadar söz söyledi, belkide ondan karıştı tüm duygularım, belkide annemden sonra bir tek o sever beni diye düşünüyorummm
Allah rahmet eylesin.
Rica ediyorum o adam için burda konu açacağına anacığının ruhuna dua et.
Tekrar mutluluklar....

Birini seviyorsunuz diyelim o ve siz bir olsanız olursunuz ama imkansız gibi gözüküyor, siz seviyorsunuz, sevginizi sevda boyutunda hissediyorsunuz, o olmazsa başkasıyla evlenenmem bile diyorsunuz, ama o sizi sizin sevdiğiniz şekilde sevmiyor, bir kardeşi gibi seviyor diyelim, ne yaparsınız canınızın acısının geçmesi için, ne yaparsınız onu abi olarak görebilmek için ?

Belki de değişir duyguları umut yok mu ki acaba.eger umut yoksa sen de yoluna bak.ondan başkasıyla evlenemem gibi düşüncelere girme.

Back
X