- 10 Nisan 2019
- 164
- 79
- 98
- 26
- Konu Sahibi xxrockgirlsx
-
Neden gerçekten merak ettim..bana bu şekilde yapılsa bir süre sonra asla yazmam.Ben de arkadaşınız gibiyim hemen hemen.
Bazen bir mesaja haftalar sonra dönüyorum.
Yani sürekli görüştüğüm biriyse araya birkaç hafta girdiği oluyor.
Önemsememekten değil tam olarak.
Çok takılıyorsunuz bence, akışına bırakın biraz.
Ne yapiyorlarsa aynisini yap.Sende umursama,sende gec don.Rock dedigin sert ve zorlu olur.Rumuzunun hakkini ver :)Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar benim kafama çok taktığım bir durum var. Kimi arkadaşım hak verirken kimisi de gereksiz takıldığımı söylüyorlar. Herkes kendince haklı. Sorunuma gelirsek, benim çok sevdiğim arkadaşlarım var yıllardır devam eden. İçlerinden bir tanesi var ki, sürekli mesajlarıma geç dönüyor bazen günlerce cevap vermediği oluyor. Daha düzgün izah etmem gerekirse, kullandığımız üç tane sosyal medya platformu var, ınstagram twitter ve whatsapp olmak üzere. Bu üç yerde de ortak gruplarımız mecvut. Arkadaşım wpde özelden yazdığım mesaja cevap vermezken gidip ınstagramda ortak grubumuza cevap veriyor. Ya da twittera da ya da iki yerden de aktiflik gösterip benim özelden yazdığım mesaja asla bakmıyor. Wpde dakikalarca çevrimiçi kalıyor ama yazdığım mesaja asla o an cevap vermiyor. Bana garezi olan bir durum yok ortada çok yakın arkadaşız çok seviyoruz birbirimizi sadece bana da yaptığı bir durum değil zaten ve kendisi yıllardır böyle şıp dedin mi ulaşamazsınız. O ne zaman canı isterse o zaman döner. Eskiden bu duruma hiç takılmazdım ama korona zamanı evde otura otura insan takacak bir şey mi arıyor nedir bilemedim. Daha doğrusu mesajlara takılma olayım şu şekilde başladı, kendisine beni aramasını söylediğim halde tamam deyip deyip aylarca aramadı. Cidden aylarca. Bu süre zarfında normal bir şekilde mesajlaştık konuştuk her gün ama hiç bir zaman telefon etmek için müsait olamadı ya da unuttuğunu söyledi. Bende bu konuyu tamamen saldım bende aramamaya hatta yazmamaya başladım. Kendisi uzaklaştığımızı fark ettiyse de ondan kaynaklı olduğunu anlamadı ta ki ben söyleyene kadar. İçimden geçen her şeyi açık açık söyledim. Ama beni haksız buldu. Kavga etmedik güzelce konuştuk yer yer hak da verdi ama genel olarak haksız buldu ve buna takılma dedi. Tamam dedik mevzuyu kapattık aramızda ama asıl sorun şu ki bu olaydan sonra bana bu şekilde davranan herkes batmaya başladı. Özellikle erkek arkadaşım. Mesaj atıyorum çevrimiçi görüyorum yani üç dört dakika sonra cevap veriyor. Ya da wpden yazıyorum bakıyorum ınstada aktif ama wpye bakmıyor. Biliyorum görüyor mesajımı üstten geliyor sonuçta. Mesajlarıma geç cevap vermesi beni çıldırtmaya başladı. Kavga ettik kaç kere bunun yüzünden. Eskiden böyle yapmazdı anında görürdü mesajlarımı yani o da anında yazardı. Şimdi neymiş başkaları da yazıyormuş, ınstada haberlere bakıyormuş anında cevap vermek zorunda değilmiş bana. Gerçekten bilmiyorum ya ben çıldırdım ya da hayatımdaki kimse beni gerçekten umursamıyor. Çünkü anlattığım durumlar bana aynen bu şekilde hissettiriyor maalesef ki.
Yazmak istemeyen yazmıyor zaten.Neden gerçekten merak ettim..bana bu şekilde yapılsa bir süre sonra asla yazmam.
Kız arkadasiniz eskiden beri böyleymiş zaten ben olsam çok takilmazdim..erkek arkadaşınıza gelince yani aynı anda mesajınıza cevap veremeyen olur o an başka bir görüşmede olabilir yada dediği gibi bir haber inceliyor olabilir iki üç dakika geç cevap verebilir bunlar normal geldi bana sanki siz biraz takıntı yapmışsınız gibi geldi bu mesaj ve geri dönüş olaylarinaArkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar benim kafama çok taktığım bir durum var. Kimi arkadaşım hak verirken kimisi de gereksiz takıldığımı söylüyorlar. Herkes kendince haklı. Sorunuma gelirsek, benim çok sevdiğim arkadaşlarım var yıllardır devam eden. İçlerinden bir tanesi var ki, sürekli mesajlarıma geç dönüyor bazen günlerce cevap vermediği oluyor. Daha düzgün izah etmem gerekirse, kullandığımız üç tane sosyal medya platformu var, ınstagram twitter ve whatsapp olmak üzere. Bu üç yerde de ortak gruplarımız mecvut. Arkadaşım wpde özelden yazdığım mesaja cevap vermezken gidip ınstagramda ortak grubumuza cevap veriyor. Ya da twittera da ya da iki yerden de aktiflik gösterip benim özelden yazdığım mesaja asla bakmıyor. Wpde dakikalarca çevrimiçi kalıyor ama yazdığım mesaja asla o an cevap vermiyor. Bana garezi olan bir durum yok ortada çok yakın arkadaşız çok seviyoruz birbirimizi sadece bana da yaptığı bir durum değil zaten ve kendisi yıllardır böyle şıp dedin mi ulaşamazsınız. O ne zaman canı isterse o zaman döner. Eskiden bu duruma hiç takılmazdım ama korona zamanı evde otura otura insan takacak bir şey mi arıyor nedir bilemedim. Daha doğrusu mesajlara takılma olayım şu şekilde başladı, kendisine beni aramasını söylediğim halde tamam deyip deyip aylarca aramadı. Cidden aylarca. Bu süre zarfında normal bir şekilde mesajlaştık konuştuk her gün ama hiç bir zaman telefon etmek için müsait olamadı ya da unuttuğunu söyledi. Bende bu konuyu tamamen saldım bende aramamaya hatta yazmamaya başladım. Kendisi uzaklaştığımızı fark ettiyse de ondan kaynaklı olduğunu anlamadı ta ki ben söyleyene kadar. İçimden geçen her şeyi açık açık söyledim. Ama beni haksız buldu. Kavga etmedik güzelce konuştuk yer yer hak da verdi ama genel olarak haksız buldu ve buna takılma dedi. Tamam dedik mevzuyu kapattık aramızda ama asıl sorun şu ki bu olaydan sonra bana bu şekilde davranan herkes batmaya başladı. Özellikle erkek arkadaşım. Mesaj atıyorum çevrimiçi görüyorum yani üç dört dakika sonra cevap veriyor. Ya da wpden yazıyorum bakıyorum ınstada aktif ama wpye bakmıyor. Biliyorum görüyor mesajımı üstten geliyor sonuçta. Mesajlarıma geç cevap vermesi beni çıldırtmaya başladı. Kavga ettik kaç kere bunun yüzünden. Eskiden böyle yapmazdı anında görürdü mesajlarımı yani o da anında yazardı. Şimdi neymiş başkaları da yazıyormuş, ınstada haberlere bakıyormuş anında cevap vermek zorunda değilmiş bana. Gerçekten bilmiyorum ya ben çıldırdım ya da hayatımdaki kimse beni gerçekten umursamıyor. Çünkü anlattığım durumlar bana aynen bu şekilde hissettiriyor maalesef ki.
Anında cevap yazmak zorunda değil.Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar benim kafama çok taktığım bir durum var. Kimi arkadaşım hak verirken kimisi de gereksiz takıldığımı söylüyorlar. Herkes kendince haklı. Sorunuma gelirsek, benim çok sevdiğim arkadaşlarım var yıllardır devam eden. İçlerinden bir tanesi var ki, sürekli mesajlarıma geç dönüyor bazen günlerce cevap vermediği oluyor. Daha düzgün izah etmem gerekirse, kullandığımız üç tane sosyal medya platformu var, ınstagram twitter ve whatsapp olmak üzere. Bu üç yerde de ortak gruplarımız mecvut. Arkadaşım wpde özelden yazdığım mesaja cevap vermezken gidip ınstagramda ortak grubumuza cevap veriyor. Ya da twittera da ya da iki yerden de aktiflik gösterip benim özelden yazdığım mesaja asla bakmıyor. Wpde dakikalarca çevrimiçi kalıyor ama yazdığım mesaja asla o an cevap vermiyor. Bana garezi olan bir durum yok ortada çok yakın arkadaşız çok seviyoruz birbirimizi sadece bana da yaptığı bir durum değil zaten ve kendisi yıllardır böyle şıp dedin mi ulaşamazsınız. O ne zaman canı isterse o zaman döner. Eskiden bu duruma hiç takılmazdım ama korona zamanı evde otura otura insan takacak bir şey mi arıyor nedir bilemedim. Daha doğrusu mesajlara takılma olayım şu şekilde başladı, kendisine beni aramasını söylediğim halde tamam deyip deyip aylarca aramadı. Cidden aylarca. Bu süre zarfında normal bir şekilde mesajlaştık konuştuk her gün ama hiç bir zaman telefon etmek için müsait olamadı ya da unuttuğunu söyledi. Bende bu konuyu tamamen saldım bende aramamaya hatta yazmamaya başladım. Kendisi uzaklaştığımızı fark ettiyse de ondan kaynaklı olduğunu anlamadı ta ki ben söyleyene kadar. İçimden geçen her şeyi açık açık söyledim. Ama beni haksız buldu. Kavga etmedik güzelce konuştuk yer yer hak da verdi ama genel olarak haksız buldu ve buna takılma dedi. Tamam dedik mevzuyu kapattık aramızda ama asıl sorun şu ki bu olaydan sonra bana bu şekilde davranan herkes batmaya başladı. Özellikle erkek arkadaşım. Mesaj atıyorum çevrimiçi görüyorum yani üç dört dakika sonra cevap veriyor. Ya da wpden yazıyorum bakıyorum ınstada aktif ama wpye bakmıyor. Biliyorum görüyor mesajımı üstten geliyor sonuçta. Mesajlarıma geç cevap vermesi beni çıldırtmaya başladı. Kavga ettik kaç kere bunun yüzünden. Eskiden böyle yapmazdı anında görürdü mesajlarımı yani o da anında yazardı. Şimdi neymiş başkaları da yazıyormuş, ınstada haberlere bakıyormuş anında cevap vermek zorunda değilmiş bana. Gerçekten bilmiyorum ya ben çıldırdım ya da hayatımdaki kimse beni gerçekten umursamıyor. Çünkü anlattığım durumlar bana aynen bu şekilde hissettiriyor maalesef ki.
Yani şöyle ki hoş bir durum değil tabiki iletişim çağındayız mesaja dönmek çok zor bi durum değil sonuçta. Ama buna takılmayın sizde ona size nasıl davranıyorsa davranın ve bu durumu özellikle yapıyormuş gibi davranmayın ve size de böyle yapıyorsun diye bir süre sonra sorarsa kendi verdiği yanıtla cevap verin asla trip atmayın tavır yapmayın. Ha çok ki toxic bir insansa çıkarın hayatınızdan gitsinArkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar benim kafama çok taktığım bir durum var. Kimi arkadaşım hak verirken kimisi de gereksiz takıldığımı söylüyorlar. Herkes kendince haklı. Sorunuma gelirsek, benim çok sevdiğim arkadaşlarım var yıllardır devam eden. İçlerinden bir tanesi var ki, sürekli mesajlarıma geç dönüyor bazen günlerce cevap vermediği oluyor. Daha düzgün izah etmem gerekirse, kullandığımız üç tane sosyal medya platformu var, ınstagram twitter ve whatsapp olmak üzere. Bu üç yerde de ortak gruplarımız mecvut. Arkadaşım wpde özelden yazdığım mesaja cevap vermezken gidip ınstagramda ortak grubumuza cevap veriyor. Ya da twittera da ya da iki yerden de aktiflik gösterip benim özelden yazdığım mesaja asla bakmıyor. Wpde dakikalarca çevrimiçi kalıyor ama yazdığım mesaja asla o an cevap vermiyor. Bana garezi olan bir durum yok ortada çok yakın arkadaşız çok seviyoruz birbirimizi sadece bana da yaptığı bir durum değil zaten ve kendisi yıllardır böyle şıp dedin mi ulaşamazsınız. O ne zaman canı isterse o zaman döner. Eskiden bu duruma hiç takılmazdım ama korona zamanı evde otura otura insan takacak bir şey mi arıyor nedir bilemedim. Daha doğrusu mesajlara takılma olayım şu şekilde başladı, kendisine beni aramasını söylediğim halde tamam deyip deyip aylarca aramadı. Cidden aylarca. Bu süre zarfında normal bir şekilde mesajlaştık konuştuk her gün ama hiç bir zaman telefon etmek için müsait olamadı ya da unuttuğunu söyledi. Bende bu konuyu tamamen saldım bende aramamaya hatta yazmamaya başladım. Kendisi uzaklaştığımızı fark ettiyse de ondan kaynaklı olduğunu anlamadı ta ki ben söyleyene kadar. İçimden geçen her şeyi açık açık söyledim. Ama beni haksız buldu. Kavga etmedik güzelce konuştuk yer yer hak da verdi ama genel olarak haksız buldu ve buna takılma dedi. Tamam dedik mevzuyu kapattık aramızda ama asıl sorun şu ki bu olaydan sonra bana bu şekilde davranan herkes batmaya başladı. Özellikle erkek arkadaşım. Mesaj atıyorum çevrimiçi görüyorum yani üç dört dakika sonra cevap veriyor. Ya da wpden yazıyorum bakıyorum ınstada aktif ama wpye bakmıyor. Biliyorum görüyor mesajımı üstten geliyor sonuçta. Mesajlarıma geç cevap vermesi beni çıldırtmaya başladı. Kavga ettik kaç kere bunun yüzünden. Eskiden böyle yapmazdı anında görürdü mesajlarımı yani o da anında yazardı. Şimdi neymiş başkaları da yazıyormuş, ınstada haberlere bakıyormuş anında cevap vermek zorunda değilmiş bana. Gerçekten bilmiyorum ya ben çıldırdım ya da hayatımdaki kimse beni gerçekten umursamıyor. Çünkü anlattığım durumlar bana aynen bu şekilde hissettiriyor maalesef ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?