- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Ama oda diyememis gelinimde gelsin diyeÇok abartmişsin ne var ki bunda. Kızın ailesi demiş kalabalık olmasın diye. Git alinanlara bak yardim et ne olacakki.
Ya da soyle anne ben de gelebilir miyim diye.
Konuşarak cozulmeyecek bir konu değil bu.
Elti elti ben ole olmak istrmedim basindan beri arkadas olmak istedim daha ilk zmnlar beni istemiyolarsa evlenince ne olur cnm bende gitseydin 4 kisi olucaktik ben karismazdim zaten ole bi yapim yok mutlu olurdum ayni zmnlardan bende gectimAy şu nişan alışverişine 180 kişi gidilmesi de beni benden alıyor. Ya sen onun eltisisin demek ki kız istemedi. Haklı da. Bu kadar problem oluşturmaya lüzum var mı. Bu kadar küçük seylere takılırsak ömür bitmez. Hayır yani ben olsam derim ki tamam kalabalık olmayalım ben daha sonra bakarım alınanlara
Kayunvaliden şu aşamada böyle çıkışlar yapıp yeni dunurleri küstürsün mü. Belki başbaşa gitmek istedi yeni gelinle annesi. Yani boş yere gerginliğe ne gerek var.Ama oda diyememis gelinimde gelsin diye
Abartmiyorum cnm bizim sole bi iliskimiz var herseyi beraber yapariz bi yere gitcekse beni cagirir yeri gelir magaza magaza beraber dolasiriz kv le hani beni disladi gibi oldu bide biliyo yani bnmde gitmk istedigimi kalabalikta delir yani uc kisi gezdiler ben mi kalabalik olucam onlara
Zaten bizim insanlarda bi elti faciyasi var bastan tepki gosteriyolar simdi ben elti olucam kotu bi insanmiyim 23 yasindayim su yasima kadar beni kotu anlatan yada arkamdan konusan birini duymadim
Ama bastan bana bole tepki gosteriliyosa bolede devam ederse elti isminin hakkini veririm
Yok cnm biz kizlada tanistim annesiylede hatta yuzume bile soylediler sen cok iyisin diye yeni gelin bile ben arkadas olmayi istiyorum seninle diye eger kv deseydi gelinimde gelsin diye gelmesin diycek insanlar degiller onlari. Kalabaliktam ziyade kendi gorumcelrri eltileri ni kastetmisler biz bize aile ici gidelim demislerKayunvaliden şu aşamada böyle çıkışlar yapıp yeni dunurleri küstürsün mü. Belki başbaşa gitmek istedi yeni gelinle annesi. Yani boş yere gerginliğe ne gerek var.
Alisverise gitsen bu seferde karşılaştırma derdi çıkacak başına. Ona onu aldılar bana almamislardi falan.
Kız kardeş olsan bir derece ama illaha şart gidecek insan değilsin elti olarak.
Yeni gelin kız olsam ben de istemeyebilirim gayet normal.
Zorunda degiller cnm ama daha ilk gunden dislanmak nedir bole yani kotu hissettim kendimibaşkasının alışverişine niye siz gidesiniz
benim nişan alışverişime eltim gelsin istemezdim ne kadar rahatsız edici bişey
herkes istemek zorunda mı rahat bırakın insanları
Bole devam ederse diyorum cnm elti diye beni istemiyolarsa bana karsi tepki aliyolarsa ben neden onlau sevip saygi gostreyimBence bos yere uzuyosun kendini. Simdiden elti isminin hakkini vericem diyosun. Bi sorun goremedim ben. Kizin hakki yani yalniz gitmek isterdir. Cagrilan yere gidersin zaten. Kv burda bi sucu yok bence karsi tarafin istegi o yuzden abartilcak bi durum goremedim ben. Ne yaparlarsa yapsinlar bosver.
Yok cnm biz kizlada tanistim annesiylede hatta yuzume bile soylediler sen cok iyisin diye yeni gelin bile ben arkadas olmayi istiyorum seninle diye eger kv deseydi gelinimde gelsin diye gelmesin diycek insanlar degiller onlari. Kalabaliktam ziyade kendi gorumcelrri eltileri ni kastetmisler biz bize aile ici gidelim demisler
Valla ben ole karisicak insan degilim soyledim herseye ilimli bi insanim eger sorun cikarsaydim cikarirdim simdiye kadar
Soz elbisesi alindi soz yuzugu takildi ben agzimi acip bisy demedim bana yapmadiniz diye
İlk size yaziyorum ben kendi tektasimi bile kendim begenmedim kv aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?