Siz olsaydiniz uzulurmuydunuz

bakın heveslenmişsiniz, anlıyorum da,
kendinizi gereksiz yere çok biliyorsunuz bence.

sırf bu sebeple ilişkiler çöpe atılır mı.
keskin sirke küpüne zarardır.

Ozelin disinda seyler de aliniyo cnm genellikle sandik tin bohca takimi cicegi uzerine alinan kiyafrtler seriliyo bizde
Yok özel dediğim illa iç çamaşırı vs değil. Alınan havlu da benim özelim. Onu kocamla ben kullanıcam. Millete göstermek niye?

Bunu sadece size karşı demiyorum zaten. Çoğu yerde var ve en saçma adetlerden bir tanesi bana göre.

Bence siz sizden istenmedigi müddetçe karışmayın. Gerekte yok zaten onlar kursunlar kendi yuvalarını.

Kiskanmadim hic elti sozcugu cogu toplumda kotu heralde ben ailenden biri olarak algiliyorum suan ama sole bi durum var alicagi abiyeyi rengini konustuk daha onceden benmle paylasiyo yani konusyoruz eger beni istemese hic konusmazdi bole seyler

Elti elti ben ole olmak istrmedim basindan beri arkadas olmak istedim daha ilk zmnlar beni istemiyolarsa evlenince ne olur cnm bende gitseydin 4 kisi olucaktik ben karismazdim zaten ole bi yapim yok mutlu olurdum ayni zmnlardan bende gectim
O sensin. Sen mutlu olursun ama eltin olmuyo demekki.

Ben de eşimle gittim. Keyfimce aldım. Kimseye gerek yok. Onlar bebek değiller. Kendileri alabilirler.

aldıklarına gidip gitmemek sizde ,düğün alışverişine kimse sizi götürmek zorunda değil hatta eltinin gelmemesi daha iyidir,gereksiz bir abartıya girmişsiniz bence.

bakın heveslenmişsiniz, anlıyorum da,
kendinizi gereksiz yere çok biliyorsunuz bence.

sırf bu sebeple ilişkiler çöpe atılır mı.
keskin sirke küpüne zarardır.
Aynn cok heveslendim kendimi hazirladim arkadas geliyo yanliz kalmiycam herseyimizi beraber yapariz diye bn burda tek yasiyorum ailen biraz uzakta bi kv var kimseyle kotu olmak istemiyorum insallh isler bole devam edilip ben kosede birakilmam

Ya belki de kendi tarafındaki gelinler kuzenler de gelmek istemesin diye sizin de gelmemenize karar verdiler. Hani belki sizin onları anlycagınızı düşünmüşlerdir.

Cnm aile ici bohcalarda yapiliyo ya onlarda seriliyo burda kv eltime alinan vericek olan herseyi sericek simdi karismamk en iyisi zaten istenmedigim bi seye karisacak degilim bu saatten sonra

cnm eltimin alışverişinde ben bulunmak istemezdim inan....insanoğlu çünkü ister istemez bir kıyas yapardın yani...belkide bunu önlemek amaçlı çağrılmamışsındır!

Ya belki de kendi tarafındaki gelinler kuzenler de gelmek istemesin diye sizin de gelmemenize karar verdiler. Hani belki sizin onları anlycagınızı düşünmüşlerdir.
Hani bastan dusunselrrdi annler gidelim diye bisey demezdim cnm biz konustuk nerden yapicaz diye alisvrrisi ben sonradan plandan cikiyorum

Cnm aile ici bohcalarda yapiliyo ya onlarda seriliyo burda kv eltime alinan vericek olan herseyi sericek simdi karismamk en iyisi zaten istenmedigim bi seye karisacak degilim bu saatten sonra
İşte ben tümüne karşıyım. Neyse farklı düşünüyoruz:)

Ben sizi anladım kötü niyetli değilsiniz. Ama herkes sizin gibi dusunmeyebilir. Yani alışverişe seni cagirmamalari sizi istemedikleri için olmayabilir. Siz ilerde eltinizle çok çok iyi arkadaş olabilirsiniz. Yada kayinvalideniz sizi hiç dislamayabilir. Ama bunlar demek değil ki her anında yanında olmanı isteyecekler. Diyorum ya ben alışverişimde annemleri bile istemem kaldı ki eltiyi cagiricam.

Ben sizin düşündüğünüz gibi bi sorun göremedim ortada. Sizi cagirmamalari gayet normal. Ama bu sizin onlara tavır alacağınız bişey değil.

Hani bastan dusunselrrdi annler gidelim diye bisey demezdim cnm biz konustuk nerden yapicaz diye alisvrrisi ben sonradan plandan cikiyorum
Sanane ya nerden alırsa alsın. Maşallah kızın alcağı mağazaya kadar karışıyosun. Çok iyi yapmış çağırmamakla

cnm eltimin alışverişinde ben bulunmak istemezdim inan....insanoğlu çünkü ister istemez bir kıyas yapardın yani...belkide bunu önlemek amaçlı çağrılmamışsındır!
Valla cnm kiyaslik bisey yapicak bi insan olmamdim yapsaydim basinda yapardim zaten her istedigi oluyo die bn soz yuzugunun bile takilcagini bilmiyodum kendi sozumde kv taktigi yuzuge okey dedim bana deselerdi yuzuk takilcak kendim begenirdim eltim kendi begendi pirlanta kv almis bana normal yuzuk yuzune bile demedim ben hala kv taktigi yuzugu takiyorum begeniyomuyum orta derece ama eltimin her ayrintisini dusundu soz zmni hic tepki gostermedim hatta sevindim

çok afedersiniz nerde çokluk orda b.kluk demisler. napacaksiniz cumburcemaat alisveriste. gelinle damat bile gitse yeterli. her kafadan bi ses çikacak, ne kadar karismam desende illaki bi fikrin sorulacak sanada. bosver gitmedigin daha iyi.

Elti elti ben ole olmak istrmedim basindan beri arkadas olmak istedim daha ilk zmnlar beni istemiyolarsa evlenince ne olur cnm bende gitseydin 4 kisi olucaktik ben karismazdim zaten ole bi yapim yok mutlu olurdum ayni zmnlardan bende gectim

bunun senin iyilik veya kötülüğünle alakası yok. ben olsam ben de kimseyi istemezdim ne o öyle sürü gibi gezmeler.. demek ki kızın yapısı bunu kalabalıkla yapmak şeklinde değil. bu kv.nin diretebileceği bir şey değil. ille gelinim gelsin dese belki kv antipatik olacak. sen hep beraber alışveriş seviyorsun die herkes sevecek die bi kural yok arkadaşım.. benim de kaynım ağustosta evlenio inan ne yaptıklarını bilmiorm bile. ben kınaya düğüne giderim onu bilirim gerisi hazırlıklar beni ilgilendirmez. ha yardım isterler destek olurum ama istemezlerse kendi düzenleri ağzımı açıp da bişe demem..

Eltinin ne işi var ki nişan alışverişinde? Ona ne yani? Nerde çokluk orada.... demişler boşuna dememişler. Sizi istiyorsa gidersiniz. Ama sırf adet olsun diye, ne biliyim saçmalık ötesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…