Siz olsaydiniz uzulurmuydunuz

Canim bak kendin diyorsun kendi gorumceleri eltileri için demisler diye.
Ee sen de şimdi eltisin belki ondan diyemedi kv.
Hic alınma gücenme gerek yok. Çok küçük bir mevzu olarak goruyorum ben.
Ne diye yoracaksin kendini avmlerde pazarlara ne gerek var. Elaleme alinacak şeyin derdine niye dusuyorsun bosver. kahveni al anneni bebeni bak kendine.

Bana karsida ole davransin o zmn cnm suan tek dilimde olan diger gelin belli ediyo sanki gecen komsular geldi yeni gelinde vardi ben bi konu actim islerle alakali niye sen eltinin yaninda o konuyu actin kiz bes dk rahat oturamadi bi daha konusmuycaksin diye uyarildim sertce

Ben asla istemem yanımda eltim olsun alısverisimde. Hatta mümkünse sadece sevgilimle gitmek isterim se bakalm ne kadar mümkün olacak. Ileride de anneler ve 2 sevgili olarak gidelim diycem zaten.

Siz de fazla abartmışsınız. Ne var yani kadın 2 geliniyle ugrasmak istememistir. Yahut karşı taraf özellikle kv gelsin istemistir sadece de kayınvalideniz bunu size söyleyememistir kırılmayın diye.

Hem alışverişe gitseniz ne olacak ki? Bence biraz hislerinizi bi gözden gecirin, tamamen iyi niyet yok gibi icinizde. Sizi suclamak icin demiyorum bunu, her insan böyle bir his hissedebilir tabiki. Bosu bosuna kendinizi gaza getirmeyin

Siz gidince ne oluyor yani onu anlamadım. Alışverişte çağrılacak kadar olmazsa olmaz biri misiniz. Biz bize demişler işte. Siz eltisiniz dınısının dını yani. Ben böyle birşeyi düşünmeye üşenirim, değil alışverişe gitmek, hem de bir dolu insanla. Altı üstü don atlet kıyafet alınacak bu kadar neden büyütür ki insan bunu.

gereksiz alınganlık yapıyosunuz. size ne ki o alışverişten. sizin alışverişinize eltiniz gelse memnun olur muydunuz hem bi de o açıdan düşünün. neyine bu kadar heves ettiniz anlamadım. çok saçma.

Nisan alışverişinde annem yada kayinvalidem de olmasın isterim biz sevgilimle alırız ne alınacaksa.

Kaldı ki elinin gorumcenin ne işi var ki hep kendi tarafınızdan düşünmeyin gelin neden istesin ki o kadar kalabalık yanında. Önceden kanka olursunuz arkadaşı olarak yanında ister o ayrı. Yoksa gereksiz. Takılmayın bile hiç.

Ama cnm hersyde beni cagiriyolar eltimde ole kv gitcekce yenge ben gidiyorum sende gel diyo yada onlar kv geliyosa hmn araniyorum gel diye yani sadece uzuldum kv biliyo bnm karisicak biri olmadigimi bu zmna kadar her isine kosuyorum alisveristede karismayacagimi bilir ben sadece o gunu yasamak istedim hani kendi aramizda konusmsak surlardan alicaz alisverisi diye hic alinmiycam belki o gun bana gelmeseydi hic haberim olmiycakti alisveristen

Gelinle damat basbasa gitmeli bence annelere bile gerek yok. Simdi sizi cagirsalar obur kardes diger gelin bilmemne derken kafile olunurdu simdi sadece anneler çıkmış olacak. Kiz da kismen daha rahat edecek, ayni yollardan gecmissiniz daha anlayisli olmalisiniz.

Bunu nereden bilebiliriz biz?
Kayınvalidem bana karşı çok iyi, beni sever falan demişsiniz konuyu anlatırken.
Her neyse ben elalemin iç çamaşırı gecelik bilmem ne alışverişine çağrılmadığım için kimseye bozulmam.
Saygınlık böyle şeylerle kazanılmıyor.

gereksiz alınganlık yapıyosunuz. size ne ki o alışverişten. sizin alışverişinize eltiniz gelse memnun olur muydunuz hem bi de o açıdan düşünün. neyine bu kadar heves ettiniz anlamadım. çok saçma.
Ben alinmazdim cnm hatta isterdim daha yakin hissetmek icin belki ben cok iyi niyetliyim

Kendini geri çek çok fazla Karışma. Ben olsam oyle yapardim. Biz gelin milleti tabiki anne olarak görüyoruz ama onlar için geliniz kızım lar bi yere kadar. Sende merak etmişsin büyük ihtimal ne alınacak diye. Ama ben olsam karismazdim

Eve sericekmis alinanlari yardima cagirir gelene gidene hizmet icin hic o tarafli olmiycam
Neden eve seriliyor ki? Sonuçta alınanlar kızla erkeğin özeli değil mi? Bide millete gösterilecek onlar hemde hizmet yapılacak.

Benimde az kaldı nisanima umarım böyle adetlerle gelmez ne annem ne kayinvalidem.

Karismak istemiyorum bundan sonra ben hep anne gordum cnm bayramlardan once gittim temizligini yaptim koca gobegimde mutfak dolaplarini sildim gecen sene kucucuk cocugumla bi tencere sarma sardim ona yuk olmasin diye eger bole ilk gunden ben geride birakiliyosam karismam onlarin gelecekleri gun aranip kek yap borek yap vs. Diye gece yarilarina kadar hazirlik yaptim severek yaptim hic oflamamdim ama onun dilindeyse kizm sozcugu bilemem

Neden eve seriliyor ki? Sonuçta alınanlar kızla erkeğin özeli değil mi? Bide millete gösterilecek onlar hemde hizmet yapılacak.

Benimde az kaldı nisanima umarım böyle adetlerle gelmez ne annem ne kayinvalidem.
Ozelin disinda seyler de aliniyo cnm genellikle sandik tin bohca takimi cicegi uzerine alinan kiyafrtler seriliyo bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…