• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Olsaydınız??

aslında 6 yıldır tanıyorum yani çok iyi birisi bana zarar vereceğini filan hiç düşünmem de işte yine de takıntılıysa kötüymüş tabi
Zaten böyle sıkıntılı insanlar hep sakin yapıda, hislerini açığa vuramayan insanlardan çıkar çünkü duygularını sürekli bastırır ve kendini tutamadığı noktada patlak verir ve sancılı süreç orada başlar

Zaten böyle sıkıntılı insanlar hep sakin yapıda, hislerini açığa vuramayan insanlardan çıkar çünkü duygularını sürekli bastırır ve kendini tutamadığı noktada patlak verir ve sancılı süreç orada başlar
Bu başlığı açtıktan sonra ben de artık biraz korktum açıkçası..
yok beraber olmayı düşünmüyorum zaten dün arkadaşlarla konuşunca aslında istediğimin böyle olmadığını farkettim..

Bir süre konuşun görüşün hatta bakalım nasıl olacak.
Eğer hiçbir şey hissetmiyorsanız hayatınıza almayın derim.
Şayet bu hem sjze eziyet hem de adama yazık.
Hayırlisı olsun...

Valla birinin 6 sene boyunca platonik sevdiğine inanırım.
Çünkü bende 4 yıl boyunca sevmiştim birini...

Valla birinin 6 sene boyunca platonik sevdiğine inanırım.
Çünkü bende 4 yıl boyunca sevmiştim birini...
takıntılı yapıda mısınız peki? illa zarar verecek karşıdakine babında değil de
gerçekten takıntı konusunu merak ettim?

6 yıl sizi sevip, sizden başkasıyla olmamış mı hiç? Belki sizden hoşlanırken hayatını yaşamaya devam etmiştir? Hayatına başka kadınlar girmiş olabilir. Şimdi yok girmedi, hep yalnızdım vs diyorsa hemen inanmamak gerek, köprüyü geçene kadar olayı da olabilir:KK59:
Zamana, insanlara, mekana ve şartlara bakıp değerlendirme yaparsan takıntı olayını çözebilirsin. Var mı yok mu kısmını yani.

Şimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben hiç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?

neden bukadar kaçıyorsunki erkeklerden..bir dene bakalım bir çay iç...

6 yıl sizi sevip, sizden başkasıyla olmamış mı hiç? Belki sizden hoşlanırken hayatını yaşamaya devam etmiştir? Hayatına başka kadınlar girmiş olabilir. Şimdi yok girmedi, hep yalnızdım vs diyorsa hemen inanmamak gerek, köprüyü geçene kadar olayı da olabilir:KK59:
Zamana, insanlara, mekana ve şartlara bakıp değerlendirme yaparsan takıntı olayını çözebilirsin. Var mı yok mu kısmını yani.

valla bana kızlardan hiç bahsetmezdi ama bunda hoşlanmasının rolü olabilir
yahu bendeki de saflık biz bu zamana dek hep başbaşa görüştük diğer arkadaşlarla beraber takılmadık ki o yüzden toplum içindeki diğer insanlara tavrından belki takıntısı anlayablirdim değil mi onu diyorsunuz ,yok hiç tanıyamadım ya da uykusuzluktan kafam karışık şu an

Adam saplantılı biri olabilir sen onu hayatına alırsan bir daha yakanı kurtaramayabilirsin,

hem zaten sende hiç birşey hissetmiyormuşsun,hiç gereği yok.

neden bukadar kaçıyorsunki erkeklerden..bir dene bakalım bir çay iç...
kafam karışıyor işte böyle deyince :KK53::KK53: ama bir şey hissetmiyorum yine de içeyim mi :p
benim okula gitmem lazım şimdi gelince okuyacağım kızlar yazdıklarınızı :KK25:

hıım 6 senedir seni seviyorum mu dedi, eğer öyleyse çocukca geldi, ya da gördüğümden beri ne hoş kız diyorum tarzında mı söyledi, eğer ikinci seçenekse bi kaç defa çıkmaktan bişey olmaz, baktın hala herhangi bir hissin yok, hemen tekrar göresin falan gelmiyo, o zaman boşver derim vakit kaybı

Ben olsam hiçbir şey hissetmiyorsam onca zamandır, yine de hiçbir şey hissetmeyeceğimi bilir ve uzak dururdum.
İnsan sevmediği-hoşlanmadığı birinin ilgisinden sıkılıyor, bana hep çok itici gelirdi.
Kimsenin lafına bakma sen, doğru insan gelince illaki birşeyler hissedeceksin... (;
Hem hayırsız bir iş olup erken yaşayacağına geç olsun temiz olsun öyle düşün. :KK19:

kafam karışıyor işte böyle deyince :KK53::KK53: ama bir şey hissetmiyorum yine de içeyim mi :p

sen zaten okuluna adapte ol.hiç bişey hissetmezsen tabiki birşey yapma.ama hoş çocuk bile desen bir görüş..zaten aşk sevgi hemen öyle pat diye hissedilmez.belki muhabbeti uyucak sana.belki zaman geçirmekten hoşlanacaksın..

Hey allahım 6 senedir seviyor diye çocuga demediğiniz kalmamış ne yapsaydı faceden rahatsız mı etseydi, telini alıp rahatsız mı etseydi, yolunu mu kesseydi ne güzel işte seni rahatsız etmeden sevmiş ilgi duymuş hiçbir sapıklığa girmeden safça temiz bir şekilde mektup yazmış.. Kabul edersin etmezsin bişey hissetmiyorsan etmede zaten ama faceden yazanlar evlenelim diyenler daha mı güvenilir.. Kızlar bizde de nir tuhaflık yok mu ?

Şimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben hiç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
Kesinlikle gorunce kalp atislarimi degistirecek yanaklarimi kizartacak adami beklerdim

Bence tanimaya calisin.normal bir arkadaslik kurun,ve bakin bakalim isinacakmisiniz.

ders çalışsan okuluna adapte olsan bir gün ana avrat küfredecek,giydiğine yediğine karışcak bir adam nasılsa bulursun desem hiç dikakte almazsın değil mi?

Back
X