Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten böyle sıkıntılı insanlar hep sakin yapıda, hislerini açığa vuramayan insanlardan çıkar çünkü duygularını sürekli bastırır ve kendini tutamadığı noktada patlak verir ve sancılı süreç orada başlaraslında 6 yıldır tanıyorum yani çok iyi birisi bana zarar vereceğini filan hiç düşünmem de işte yine de takıntılıysa kötüymüş tabi
Bu başlığı açtıktan sonra ben de artık biraz korktum açıkçası..Zaten böyle sıkıntılı insanlar hep sakin yapıda, hislerini açığa vuramayan insanlardan çıkar çünkü duygularını sürekli bastırır ve kendini tutamadığı noktada patlak verir ve sancılı süreç orada başlar
takıntılı yapıda mısınız peki? illa zarar verecek karşıdakine babında değil deValla birinin 6 sene boyunca platonik sevdiğine inanırım.
Çünkü bende 4 yıl boyunca sevmiştim birini...
Şimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben hiç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
6 yıl sizi sevip, sizden başkasıyla olmamış mı hiç? Belki sizden hoşlanırken hayatını yaşamaya devam etmiştir? Hayatına başka kadınlar girmiş olabilir. Şimdi yok girmedi, hep yalnızdım vs diyorsa hemen inanmamak gerek, köprüyü geçene kadar olayı da olabilir
Zamana, insanlara, mekana ve şartlara bakıp değerlendirme yaparsan takıntı olayını çözebilirsin. Var mı yok mu kısmını yani.
kafam karışıyor işte böyle deyinceneden bukadar kaçıyorsunki erkeklerden..bir dene bakalım bir çay iç...
kafam karışıyor işte böyle deyinceama bir şey hissetmiyorum yine de içeyim mi
benim okula gitmem lazım şimdi gelince okuyacağım kızlar yazdıklarınızı![]()
Kesinlikle gorunce kalp atislarimi degistirecek yanaklarimi kizartacak adami beklerdimŞimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben hiç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
Bence tanimaya calisin.normal bir arkadaslik kurun,ve bakin bakalim isinacakmisiniz.Şimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben hiç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
ders çalışsan okuluna adapte olsan bir gün ana avrat küfredecek,giydiğine yediğine karışcak bir adam nasılsa bulursun desem hiç dikakte almazsın değil mi?kafam karışıyor işte böyle deyinceama bir şey hissetmiyorum yine de içeyim mi
benim okula gitmem lazım şimdi gelince okuyacağım kızlar yazdıklarınızı![]()